Új hozzászólás Aktív témák

• Boci_83

őstag

válasz Sirandrish #984 üzenetére

Biztos vagyok benne Bagarja nem fog érte megharagudni ha bemásolom az egyik privát üzenetének egy részét.

"Egyetértek a tagokkal, jó lesz így. Persze később szerintem még max 2-3 fővel bővülhet a csapat...."

Úgy érzem Baginak nincs ellenére, magammal tisztáztam a dolgot, igy nem maradt más mint megkérdezni téged. Számomra nem derült ki egyértelműen hogy támodatod vagy sem, mert egyik hsz-ben azt irod lehet új tag, másik hsz-ben meg elzárkózol. Erre jösz hogy téged mindenki semmibe néz, meg hogy nem azt kapod amit vársz, mert nem ezt érdemled.
    Úgytűnik kicsit elbeszélünk lehet egymás mellet, mi ketten biztosan, és teszek arra hogy én most alapító tag vagyok-e vagy sem, nekem igenis fontos az hogy a többi tag hogy gondolja ezt a dolgot, mármint a tagbővítős részét, és többen támogatnák az ötletet.
    Nevek szerint 3nt, Kisa, Saint, mint a fentiekből kiderült Bagi is minden bizonnyal, bár ő is elég keveset ir a témával kapcsolatban, de de biztos megvan az oka, feltételezem eléggé elfoglalt, azt hiszem ide irhatom az én nevem is. A többiek véleményét egyenlőre nem hallottam, de kiváncsian várom. Persze ha ez ekkora feszültséggel jár akkor nem tudom mit várjak az elkövetkező időszaktól, lehet szarok az egészbe bele, és azt csináltok amit akartok, igen el fogok rajta gondolkozni hogy ér-e ez nekem ennyit vagy sem.!?

Új hozzászólás Aktív témák