- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17626 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire valós. Az előzetesben jelezett, és ott a képen is szerepló Rytec AMR sokkal inkább az M82 Barrett -re emlékeztet a csapott elejű barrel miatt, mintsem az XM190 -re. De végül is mindegy, használható legyen és erős. A játékba érkező fegyver recoil -jára leszek nagyon kíváncsi.
(#17630) lacy86: Többnyire: Kill chain, Overkill, Shrapnel -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17531 üzenetére
Szerintem fake - az eddig MW2 ben is szereplő és átvett fegyvereknek mind megváltozott a neve. Az Intervention miért maradna? Ámbár ha jön, bezsákolom...
(#17536) Ed3r_X_: Az erősebb sniperekkel (Interventon, Barrett) a core mód is OneShotOneKill volt, ott nem kellett ehhez HC (sokkal jobb volt a ballance ezen a téren a játékmódok között, itt a core nevetséges a fél tár / enemy beállítással)
(#17537) DiamondBack: +1Értő kezekben az Interventionra is rá tudott tenni egy kicsit, legalább olyan erős volt (vagy erősebb) csak gyorsabb (ha tudtad kezelni a recoil -t
) Alig várom, hogy érkezzen ide is!
(#17535) GhostPetya: Az szép! Úgy látom, hasonló stílusban játszunk, bár tartok tőle, én nem mindig lövök ilyen jól. Jah, hogy kontrollerrel... Akkor biztos is, hogy nem, congrats -
Acheron
őstag
Nem vettem magamra, főleg, hogy nem pont arra gondoltam, ami felé - ahogy látom az azóta született írásokból - elment ez a gondolatmenet. Amit komolytalannak neveztem, az az, hogy tetőn rallyzó, helikopter rotoron randalírozó autók, sorozatlövő shotgunnal repkedő játékosok nekem már nem nagyon férnek bele a COD univerzumba, még ha egyik esetben valószínűleg bug (vagy a készítők sajátos humora?), a másikban nyilván cheat játszik is szerepet. Mindkettő ellen a készítők tudnak tenni, ha kellő energiát fordítanak rá.Nem érzem az akarást.
A színes szagos dolgok nem tetszenek, de az üzleti modellt értem, nem nagyon fog változni vélhetően, amíg van rá kereslet, így használom belőle, ami nekem jó. Ami tetszik megveszem (pl classic Ghost), ami nem azt nem, tőlem bármilyen színesben is szaladgálhat az ellen. A játék pedig kifejezetten tetszik (az egy SBMM -et kivéve), sok tekintetben hozza a nagy kedvenc MW2 feelinget, nekem a map -ok számával sincs gondom, a patch -ek mérete sem érdekel. Egyszóval ezen nem fogunk összeveszni
-
Acheron
őstag
A megjelenése óta 18 meccset játszottam rajta... Jellemzően az a forgatókönyv, hogy megyek, lopakodok (nem szeretek lopakodni), nincs akció, néhány hányattatott sorsú játékostársat leszedek, majd a játék valamelyik szakaszában egy tetőről engem is leszed egy mesterlövész (a 18 -ból talán úgy 15 -ből ez történt). Én szeretem az akciót és a pörgést, számomra (magánvélemény) a WZ lassú és vontatott, a fegyverek sebzése pedig mókás és élhetetlen, akár a core multiban. Számomra marad az only HC multi, az legalább pörög (bár ha megjön a Barrett, és tényleg one shot one kill lesz a core -ban is, akkor átmegyek statot javítani
)
Más: Tegnap (ma) fél egy körül bementem játszani. Az első meccsen az első áldozat lettem. Az elkövető pedig: [PH!]LorenzoHunKicsi a világ.
Lorenzo előtt egyébként le a kalappal, a HQ meccsben keményen a foglalásra ment rá, még ha ez nem is volt hálás feladat
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17355 üzenetére
Gratulálok, használd sok örömmel
A gyártó a honlapon 4K@120Hz -et ígér, ez figyelemreméltó, így a 1440p -n is hozhatja a 144Hz frissítést. Én is emiatt nézegetek felfelé, a 1080 ezen a felbontáson nem tudja a 144fps -t ebben a játékban. Nekem jó tapasztalataim vannak az AMD -vel, a 1080 előtt csak ilyen kártyáim voltak. -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17350 üzenetére
Nem, ez egy felpimpelt SMG (Striker 45), és nagyon jól néz ki, különösen, hogy Anime pack -ban jön - és ezúttal nem rózsaszín (érdemes megnézni a részleteit, tényleg jól sikerült darab). A színes lövedéket a tracer pack -okban keresd a store -ban, van többféle szín, más- más fegyverhez rendelve (pl.) De ezek jellemzően 1600 CP körüli áron futnak. (nem mindig elérhetők, de periodikusan visszatérnek)
(#17351) GhostPetya: GTX 1080 megy, mi jött helyette? (érdekel (nekem is 1080 fut alatta), mert bár szemem a PS5 -ön, de a PC -t nem fogom tudni még elengedni, egy kör frissítés még biztosan van benne) -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #17323 üzenetére
Többen is megelőztek ezzel, így már nem részletezném. De ha rászánod magad, sok kitartást!
(#17331) b. +1 Izgalmas váltogatni a fegyverosztályokat, megnézni, hogy melyikkel hogy megy a játék. Igaz, én a kés és pajzs aranyra nem vágyom, szerintem a shotik után elengedem az aranyozás vonalat, és ráállok a felhőtlen szórakozásra.
(#17332) Ed3r_X_ : AK az egyik legerősebb AR a játékban mindent összevetve - legalábbis számomra. Nem tervezetten, de ezzel van a legtöbb kill (pedig anno MW2 -ben nem volt kedvenc), külön loadoutban van a FAMAS -al, ha minden kötél szakad, ezeket veszem elő.
MW2 után üdv itt is
(#17335) Plag: Ha az egész gépedet cseréled, pont az egeret nyugodtan megveheted előre (hacsak nem konzol - kontroller kombóval képzeled el a jövőt). Az egér már a mostani konfigodnál is segíthet, és az újba átdugni kb két perc, ha a progiját is felteszed - simán kezdeném ezzel az újítást. Nekem a G502 hozta el a jóságot, bár már a G403 is sokat dobott az élményen - én nem halogatnám a cserét.
(#17342) GhostPetya: És megjött a Dream Dasher, valóban 800 CP lett a bundle. -
Acheron
őstag
A következő menüpontokon menj végig:
Weapons/Edit Loadouts
Itt válaszd ki azt a loadoutot, ait használsz
A goldozni kívánt fegyvernél menj be a Gunsmith/Customize/Camouflage menüpontokba.
Alul látni fogsz tíz ikont, különböző nevekkel. Ezek a camo csoportok. A nyitottakon láthatod, hogy az adott csoporttal hogyan állsz (pl 6/10)
Egy olyanba belekattintva, ami már elérhető számodra, látni fogod a feladatokat (pl: Kill enemies with headshot) és azt, hogy hol állsz pontosan a feloldásban a következő (vagy utolsó) szintig. (pl: 15/75).
Ha mind a 10 camo csoport 10/10, no akkor gold az adott fegyó -
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
Oh, man, eléggé átszabták a Scrapyard pályát, meg kellett állnom szétnézni, hogy mi hol van... De azért szép, nosztalgiázom...
A pihenőhelyeket (értsd, camp) azért erősen megnyirbálták, ezt más, régi pályákon is látom (igaz, a camperek mindig találnak helyet...
)
Szerencsére ez most kisebb mértékben érint
Fél óra csapatás után az 5x3 kill HDR -el abszolválva, jöhet a Dragunov, kíváncsi vagyok rá, korábban alig használtam.
(#17025) hitchins: Dehogynem, amit feldob, ahhoz a packhoz oda is navigálhatsz, megveheted (akár season 1 blueprint). Épp csak nem magát a fegyót, hanem azt a bundle -t, ami tartalmazza azt a blueprint -et. Cash legyen a tárcában -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #16997 üzenetére
Nos, kis utánajárással azt találtam, hogy a Rytec AMR (aka Barrett .50) csak később jön a szezonban, szóval pici üröm az örömben. Az is fura, amit ez egyik korábban linkelt videón látni, hogy .50 cal fegyvertől merőbben szokatlanul, gyakorlatilag nulla a visszarúgása. Feltételezem a játékba érkező fegyvernél ez nem így lesz (MW2 -ben sokan pont azért nem kedvelték, mert bár félautomataként gyorsan lehetett vele ismételni, de a jelentős visszarúgás miatt nehézkes volt vele célozni (már ha nem ismerted a trükkjét
))
Mindegy, addig is befejezem a HDR goldozását. Kell még 5 x 3 kill halál nélkül, meglehet, az még ma este befigyel. Utána már csak Dragunov elvtárssal kell elbeszélgetnünk néhány száz delikvenssel, hogy meglegyen a platina erre az osztályra is. -
Acheron
őstag
Ez egy szép csomag, sok szép dolog van benne, ami tetszik, alig várom az estét, hogy végre nekiülhessek. Bundle csomag betárazva, a HC Scrapyard -ot gyorsan becsaptam a választható pályák közé, nagyon kedveltem anno, tűkön ülök... És végre, úgy tűnik, meghallgatták imáim, a Rytec AMR -ben nagy kedvencem, a Barrett M82 -t vélem felismerni - de csalódás, hogy egyelőre nem találtam meg a fegyvertárban (csak az eddigi három sniper fegyó figyel ott) Nem nagyon volt még időm olvasgatni, van hír arról, hogy miért nincs itt egyből, vagy hogyan lehet hozzáférni? Remélem, nem okoz csalódást.
(#16995) oriic: +1 -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16671 üzenetére
Cimborák gyakran próbálnak áthívni Apex -re, de én már csak ilyen megrögzött COD -os vagyok
Mindenképp ránézek, már csak ennek okán is (ez nagyon tetszett, tényleg telitalálat minden karakter), bár igazad van, a teljes élményhez jobb lenne jobban ismerni az Apex világát.
(#16666) oriic: HC -n ez nem mindig mondható el, még tracer -es fegyóból kapott találat esetén sem... Ettől függetlenül látványos, bár - szerintem - haszontalan effekt (én is vettem, de minek?).
(#16672) shotika: Egy ilyet biztosan díjaznék, ez tényleg előremutató fejlesztés lenne -használna a játéknak -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16658 üzenetére
Telitalálat, nagyon jól kapta el a karaktereket (Oriic linkelte tán anno, sok vidám percet szerzett) Így karikatúraként zseniális poén, sajnos a valóságtartalom miatt (a játékosok 90% -a innen kerül ki) én már dobtam a Warzone -t. Jah, és nem a 17YOV -al van bajom, ő a legélhetőbb
.
-
Acheron
őstag
A shotikat még most vettem elő a tarsolyból, a 680, az első a sorban. Tegnap megérkezett hozzá a Dragon's breath kiegészítés. Hát ez nagyon durva cucc... szűkebb helyen gyakorlatilag nincs ellenszere, de közepes távról is pusztìtó, ha csak a szele megcsapja az ellent, pár másodperc múlva vége (HC). Tuti, hogy ma SBMM épp a barátom, de pl a 28:5 arányú sárkánylehelet dara ennek ellenére is feldobta a napomat (nem egy hasonló volt vele ma, a felmenőim alighanem csuklanak...).
-
Acheron
őstag
válasz
Slavia #16621 üzenetére
Gyakran megy a panaszkodás, hogy kevés a longshot, nos, innen pl remek longshotokat lehet osztani
Ha erre járok, én mindig betérek a szobákba, egyrészt mert lehet állandóra berendezkedett lakókat találni (mint amit a kép is sejtet), ha meg nem, akkor érdemes kinézni (minden szoba minden ablakából) Nagy tereket látni be, sokszor esik be egy - egy potya kill. Ha ilyen komát találok, minimum, hogy rámegyek a finishing move -ra
De azért tegyük hozzá, jó kempert (ilyen is van, ez is egy műfaj, ha nem is szereti mindenki) nem könnyű kiszedni, legalábbis ebből az irányból. Ahhoz, hogy valakit így meglepj, vagy death silence -el kell érkezni, vagy az illetőnek kell nagyon belebambulnia a várakozásba. Akkor már inkább kintről gránát/thermit/RPG. -
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #16582 üzenetére
Az a személyes tragédiád ebben, hogy szeretnéd tisztán játszani a számodra kedvelt játékokat a valós szabályrendszerük szerint, de ehhez a nagy (több tíz milliós) és egyénenként különböző (a magát szabályokon kívülálló cheaterektől kezdve a strict szabálykövető "ős" játékosokig) preferenciájú játékosbázisból sorsol melléd a rendszer csapatársakat és ellenfeleket. A valószínűség számítás törvényei szerint igen kicsi az esélye, hogy javarészt hozzád hasonló, az adott játék szabályai szerint játszani akaró társakat kapj, ha még oly tiszteletre méltó is ez a törekvésed (tényleg, respect, hogy van, aki erre is figyel).
Megértem, hogy ez dühít, de - tekintve a számokat - ez változni nemigen fog, sajnos. Egy megoldás van, hasonló értékrendű csapatban kell csapatni - egy jó és fegyelmezett csapat simán lehozza az ilyen meccseket a "csőcselék" ellen - hacsak hasonló csapatot nem fog ki (mondom én, aki megrögzött magányos farkas vagyok)
(#16560) GhostPetya: De miért Domino? (remélem nem azért, merd dől mindenfelé a pályán!?) Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, lehet, nem árt a fiatalítás, de nekem a korábbi részek "vén" róka Price -a jobban bejött (te jó ég, amikor anno MW2 campaign -ban kiderült, ki a 627 -es fogoly, a hideg szaladgált a hátamon, annyira megörültem)
(#16535) astro12: Úgy, hogy megtetszik valami, belenézel a tárcádba, bólintasz, hogy OK, ez most nem hiányzik sehonnan (vagy hiányzik, de egye fene) - és megveszed. Ez csak személyes preferenciák kérdése, nem kell mélylélektant, meg társadalmi beállítottságot, vagy akár sztereotípiákat belekeverni. Számodra érték? Megveszed. Számodra nem érték? Nem veszed meg. Nagyjából ennyi. Más kérdés, hogy a szolgáltatók felismerték az ebben rejlő üzletet, és kibővítették a kínálatot. Ez a piac. -
Acheron
őstag
+1
Pont ez volt tegnap, a végén már csak röhögtem, és inkább kiléptem 10 - 15 játék után (HC multi), mentem aludni.
Csak érdekesség, tegnapi (ritka gyenge) nap, score/min. Igen szabályosan tudok jobb, vagy rosszabb átlagot lehozni (vagy nem én?)...
Accuracy ugyanez (KD is), de mivel épp bünti ág van, ezt egy kicsit el kellene tolni lefelé... Nézzük csak... és voila:
De én már elengedem, magam is unom, hogy minden második kommentem erről szól, felesleges ezen nyavalyogni. Elcseszték vele a játékot, de ettől még ez a jelenlegi legjobb aktuális COD -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #16338 üzenetére
Wheelsont, tankot is szétkapja, előbbihez kettő kell, és vége.
A valóságban is durva cucc, majd 2500 Celsius fokon ég (a vas és acél 1500 Celsius körül olvad, ötvözőtől függően...), a benne lévő fém oxidok miatt nem kell neki külön oxigén (magyarán hiába takarod be akár homokkal, ég alatta tovább). -
Acheron
őstag
A héten nálam különösen kitett magáért az SBMM, egyik nap 70 mínusz (K/D), másnap 55 plusz, következő nap 50 mínusz. Tegnap pedig végképp megbolondult, gyakorlatilag meccsenként váltogatta, hogy szárnyaló pegazus, vagy fogalmatlan hülyegyerek vagyok a pályákon, 16 - 5 győzelem után 0 - 6 , majd 12 - 6, 2 - 7, stb után kvázi nullában zártam.
Nem egyszerű, főleg, hogy próbálom még végigvinni a gold felé a fegyókat (azt nem tudom miért, nem használom a gold skint, a platinát is csak elvétve, inkább csak amolyan makacsság. Mindenesetre a K/D -arányra nincs jó hatással)
A héten meglett végre a KAR, Grau, Uzi, így most 20 -ra nőtt az aranyak száma, és az SMG platina is meglett, de pl sniper, shoti, maroklőfegyver, launcher és kézitusa kategóriában még egy sincs meg (bár több már közel áll) Érdekes módon nekem a longshottal alig akad gondom, általában a mounted és a headshot marad a végére. Jah. és nagyon utálom, amikor kicsivel a vége előtt le kell szedni minden csatolmányt a fegyverről, és "pőrén" kell megcsinálni x killt. Van amivel gyerekjáték, de a KAR -al pl itt megszenvedtem, pedig felszerelve egész kellemes társ (még ha nem is lett a kedvencem).
Várom már, hogy minden (amivel foglalkozni akarok) meglegyen, hogy utána végre a K/D re is jusson idő, gyalázatosan elszállt ebben a nagy "aranylázban".
(#16324) dombi81: Teljesen biztos, hogy direkt csinálták, és - számomra - szinte biztos, hogy meccs szinten (respawn hely, de akár célzás) is belenyúl a játékba ennek érdekében, nem csak a játékos párosítás szintjén.
Nekem két dolog zavaró ebben az egyébként véleményem szerint jól sikerült játékban, a túlzásba vitt csillivilli skinek, amik az eredeti játék hangulatát rombolják és komolytalanná teszik, a másik ez az SBMM, ami tönkrevágja a játékélményt, akár nyer, akár veszít az ember.
Rejtői fordulattal élve, annak aki ezt kitalálta, oda kellene ütögetni a fejét valami kemény és dudoros tárgyhoz - szerintem...
(#16326) Mad_Wolf: Amikor a saját loadout -ot állítod össze, a kiválasztott fegyver melletti ikonnal belépsz a Gunsmith/Customize/Camouflage oldalra. Ott megtalálod azokat a feladatokat, amiket az adott fegyverrel teljesíteni kell, hogy a különböző camo -kat kinyisd (pl ölj 500 ellenfelet az adott fegyverrel, legyen 100 headshotod vele, 120 mounted kill, stb.) ha minden feladatot végigvittél (10/10), akkor az adott fegyver megkapja a Gold camo -t. Ha az adott fegyverosztály (pl AR) minden tagját kiaranyoztad akkor platina camot kapsz mindegyikre (csak azokat kell amik a játék indulásakor már elérhetők voltak). Ha pedig minden fegyverosztály minden fegyverét aranyozod, Damascus skint kapsz (ha valakinek ehhez van idegrendszere / ideje). -
Acheron
őstag
Azért az új karaktereket is promotálták kicsit, a záróképen a nemrég kijött Endowment pack operátora (Venerated skin) áll Price jobbján, balra a második pedig Iskra készül ugráshoz. A Price ballján álló karaktert hirtelen nem tudom hova tenni
(#16080) GhostPetya: Melyik kép? Jah, hogy a becsatolt, és a betűk mögötti kép miatt... Legyen úgy, a Scrapyard jöhet, ott nagyokat arattam MW2 -ben, szerettem
(#16084) oriic: Hirtelen felindulásból néha megveszek egy -egy packot (Ronin, Camping, Iskra), így már bent van az inventory -ban. Ez mókásnak tűnik, és bár még sosem bújtam női karakter bőrébe, szerintem ezt a feature -t alkalomadtán kipróbálom
. Ámbár lehet elég a Blueprint fegyót felmarkolni
(#16090) lowzor: Nem mindenkinek ugyanaz az igénye. Én is átlépek néhány pályát, pl ezekből a Piccadily -t és a Hovec Sawmill -t én sem nagyon kedvelem, de pl Azhir, Ramazza és St. Petrograd nálam kitűnő vadászmező AR -el vagy marksmannal, az Euphrates Bridge pedig sniper mennyország
(Óh, ha beraknának egy Barrett -et, sosem engedném el tőbbé, zseniálisan lehetett vele aratni anno MW2 -ben - még közeltávon is)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16005 üzenetére
Oh, most látom, ez "csak" PS -re szóló ajánlat. Akkor nincs letöltés (dobozosban megvan, de az 1100 pötty sosem jönne rosszul)
(#16010) DrTechnoid +1, "darálós" fegyvercsoport, nagyon jól lehet vele haladni majd minden pályán. Az Uzival bíbelődtem egy darabig, de kicsit felpimpelve már remekül adta, végül csak meglett ott is a platina. A FAMAS nekem az MW2 -ben kedvenc fegyverem lett, HC -n itt is imádom, rendkívül pontos, és a hármas burst mindent visz. Core módban viszont vannak nála sokkal jobbak (MW2 -ben jóval erősebb volt), legalább két sorozat kell az ellenbe, ha valaki pl "permetezni" szeret, annak nem lesz jó móka.
(#16021) lowzor: Úgy rémlik, neked bejönnek a pontos fegyverek - egy próbát megér. Alap, ironsight módban még nem mutatja ki a foga fehérjét, de felszerelve kitűnően használható - a mai napig ezt veszem elő, ha nagyon biztos killekre akarok menni.
(#16029) GhostPetya: És vannak odafent: Shoot House 24/7. Ez bizony hiányzott, bejön az a pálya (jobban talán csak a Rust) -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #15910 üzenetére
Még nem jutottam el a kipróbálásához, azt láttam, hogy többen dicsérték. Félautomataként alighanem gyorsabb, mint egy manuális (pl a KAR, bár ahogy írtam, az sem vészes, rosszabbra számítottam). Nekem alapból bejönnek ezek a fegyverek, pl AR -ből kifejezetten kedvelem pl a FAL -t. Kis gyakorlással nagyon jól használhatók.
-
Acheron
őstag
Core módban nem lesz egyszerű aratni velük, de a használat módjától sok függ, Rush -olásra nem igazán jók, érdemes mellettük egy nagyobb tűzgyorsaságú fegyvert (SMG, esteleg AR) tartani, és akkor használni, ha jó eséllyel fejest tudsz lőni. HC -n talán kicsit jobb a helyzet, bár duplázni is ritkábban van lehetőség, ha az első nem talál. Én az EBR-14 és az MK2 Carabine után épp a KAR -t goldozom, egész jól halad sokkal jobb, mint amire számítottam.
(#15881) agazsa: Rendszeresen. Random módon, de leginkább frissítések után átvált Fullscreen -ről Borderless -re, és 50 % -ra veszi a felbontást. A ramaty képről szerencsére hamar kiszúrható, de már játék közben visszaállítva nem egy killt szedtem be emiatt.
A Borderles -en hagyás sem megoldás, mert ott sehogy sem engedi a monitor natív felbontását beállítani.Más: A (jó) múltkor olyan jelenetnek voltam tanúja, ami simán belefért volna a vicces momentum videókba. Az Azhir Cave pályán az A pontnál tett le minket a helikopter, és amikor a második kopter is letett mindenkit, szokás szerint leoldották a kötelet, a heli el. De a kötél két éppen letett csapattársra esett - és mindketten ottmaradtak kifeküdve. Látott már valaki hasonlót?
-
Acheron
őstag
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Megpróbálhatod maximalizálni a frissítési frekvenciákat a játékban. A játék közbeni legyen 144 Hz, a lobby -ban bőven elég 60 Hz. (144 Hz. 2560x1440 moncsin tolom én is mióta ez be van állítva, csak elvétve fordult elő crash) Nem tudom print screen -elni neked most, mert épp nem enged be a Battle.net
(remélem, mire játszani jövök, megjavul
)
De azt hiszem, a Graphics opciók között van, Custom framerate limit.Egyébként azt hiszem, valamit mókoltak a hangátvitelen a tegnapi frissítéssel, mert az indulás óta eddig sosem hallottam az ellenfelek hangját (multi), de tegnap elkezdett mindenfelől jönni a gügyögés. Nem győztem némítani a népeket (orosz, német, francia, volt minden)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #15680 üzenetére
De mennyivel jobb így - harciasnak nem kevésbé harcias, de legalább az arányok a helyére kerültek.
(#15682) CptAdamica: Jah, synthol, az első verziónál tényleg ott a pont
(#15685) dombi81: Nos, ez nézőpont kérdése, van az a határ, és főleg van az az izomcsoport
(#15688) Dave567: Durván izgis meccsnek néz ki, ahol 2 killel lehoznak egy győzelmet. De wtf az a 999 latency?
(#15689) nanorambo: Épp büntető ágon voltál. Ez az SBMM. Áldassék a neve, akárki találta ki (ja, nem) Ki kell lépni, mielőtt nagyon leamortizálja a statod. Két - három kör után helyreáll a rend (csak öt meccset néz vissza (elvileg) az istenadta, utána szárnyalhatsz újból.) -
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #15614 üzenetére
Én egyet - kettőt látok naponta, akad aki pont arra megy rá, hogy nem tucatszám rohangál ez a karakter a pályán. Persze jóval gyakoribb, hogy két három Mara van a csapatban (majd mindegyikben
)
(#15617) GhostPetya: Nem a legelőnyösebb ruházatot adták rá, az tény. Pedig azt gondolom alapból nem bábuska, nagyon ismerős, szerintem ő van a multi kezdőképernyőn, pufidzseki és kendő nélkül, kopaszon.
(#15626) Rinkasime: Hát pont ez a baja itt a legtöbbeknek, hogy csak a rossz és még rosszabb között lehet választani, és még kapcsolgatni is kell hozzá (nekem is Ázsiáról jött 10MB/s -al dél körül, Európa csak 2 - 4 MB/s -ot tudott) -
Acheron
őstag
Ha lehet, tedd SSD -re, minden művelet, ami a tárolt adatokhoz való hozzáférést igényel, gyorsabb lesz. Én csak az általános alkalmazásokat és statikus file -okat (képek, doksik, stb) tárolom HDD -n, a rendszer és a játékok SSD -n vannak (PC).
Viszont erről jut eszembe, agy múltkori poszt alapján megnézem, hova menti a videókat a GFE, és átirányítom HDD -re, ha kell, nem akarom, hogy a sok felülírással kinyírja idejekorán az SSD -t. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #15569 üzenetére
Az cirka 40 - 80 Mbs. 500 Mbs netem van, ezt hozza is a sebességteszteken (517 / 22 volt legutóbb stabilan) A játék indulásakor 30 - 40 MBs -al is szedegette az adatokat (240 - 320 Mbs), a mostani 5 - 10 MBs ahhoz képest lassú. Nyilván itt nem a helyi net a szűk keresztmetszet, hanem a szolgáltatói oldal, ahonnan sokan akarják egy időben lehúzni a frissítést - eléggé megnőtt a játékos bázis az indulástól számítva.
De már lejött időközben a cucc. 185 GB lett az új méret, tehát 4GB adódott hozzá a 30GB -nyi frissítésből, 26GB ezek szerint a régi file -okat írta felül.
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15546 üzenetére
A listából ítélve tartok tőle nem (Hard Hat 24/7!)
Pedig a Rust nagyon fekszik, igen jókat arattam ott mostanság, a Shoothouse is kedvenc.
Nem baj, majd visszajönnek, addig (újra) betanulom a Hard Hat -ot. (MW3 -ban nincs annyi órám, de nem volt rossz pálya, ha jól emlékszem.)
(#15560) István89: Azért ez nem (mind) adódik hozzá, a program jó része felülír/lecserél file -okat. De mindjárt kiderül, jelenleg 181 GB -ot foglal tokkal, vonóval, megnézem a Patch után mennyi lesz. (No jó, a mindjárt költői túlzás, tekintve a mostanában látható letöltési sebességeket..) -
Acheron
őstag
válasz
malystryx #15532 üzenetére
Kettő biztosan lehet, azt, hogy ugyanabból a csapatból lehet -e, mondják meg a csapatjátékosok. A chopper érzékenyebb, az nem jön be, ha saját csapatból van már bent bármi is. Anno MW2 -ben biztosan volt olyan, hogy egy csapat két Harrier -je jött be (egyszer - kétszer megesett, hogy átfedésben lebegtek, és egy rakétával szedtem le a kettőt
)
Btw, a Vtol itt is lelövi a helikoptert?
(#15535) Dragon3000
No igen, a TK. Oda vissza kellemetlen, az sem jó, ha te lősz le valakit (főleg, hogy sokszor meg akarják torolni) -
Acheron
őstag
Nem mondtam én, hogy csak nekik való, inkább ajánlott. Kevesebb (nincs) a vizuális segítség (pl célkereszt, lőszermennyiség, irányok, stb), amikre egy kevésbé rutinos játékos szívesebben támaszkodik, egy rutinosabb játékosnak ezek már inkább zavaróak néha. No meg könnyebb ölni, de könnyebb halni is, ezt sem mindenki szereti. De persze, simán lehet, hogy akár egy kezdő is itt találja meg a kánaánt (általánosságban mondom a kezdőt, nem rólad beszélek, félre ne értsd
)
(#15511) GhostPetya: Wow, akkor azt hiszem a héten lekapom a gumigatyót.Hiánypótló, vártam már ezt a skint, mióta a múltkor szóba került.
(#15513) k3z3w: A hektikusság itt is megvan, nem tudod megkerülni, kódolva van a játékba (szó szerint). A leírt fura népek is jelen vannak, ugranak, csúsznak, és még gyorsak is. De dinamikusabb a játékmenet, nekem is jobban tetszik így.
(#15521) csƵ: De, az lenne. Csak nem sikerült megoldani. -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15486 üzenetére
Nem kell nagyon parázni a HC -tól. (Ami itt HC, az az MW2 -ben nagyjából a normál mód volt.) Nem normális, ami a Core -ben megy, hogy fél tár kel egy ellenfélbe, piszkosul távol áll a valóságtól. Ha a HC módban játszol néhány órát, utána már nem tudsz visszamenni a Core -ba, játszhatatlanul lassú, valóságidegen, semmi... A HC -ban jellemzően egy, de max 3 lövés egy halál (ha el tudsz jutni három lövésig
), attól függően, mit találsz el. Pontosság mindenekfölött. Ha nem találsz, a válasz szinte biztosan öl, nincs idő elbújni 5 - 6 beszedett lövés után, rád is érvényes az 1 - 3 szabály - ha rosszkor néztél ki rossz helyen, pont véged van - kicsit gyorsabban zajlanak a dolgok. Ez a szép benne
Tény, haladóknak ajánlott.
(#15408) dombi81: Az alap ötlet nem rossz, de erősen túltolták - ha a játékélmény rovására megy, akkor baj van, szolgáltatóként ne akard ilyen direkt módon megmondani a user -nek, mitől jobb neki...
(#15410) propetya85: Nekem, alapvetően a játékkal nincs bajom, szép, nagyon hangulatos, hozza a számomra elvárt lövöldét (only multi, nem játszom WZ -al, nem hoz lázba a lassú folyású BR). De nyilván zavar, ha direktben, program szinten belenyúlnak a játékomba, mikor nyerhetek, és mikor nem, (ha kézen állok, akkor sem).
(#15421) GhostPetya: Erre (a jelenségre) már csak legyintek, ez kell a népnek, ezt adják. Számomra, mint ős COD fan számára teljesen idegenek ezek a csillám póni, lézer, színesbullet f@szságok, de pl az operator skinek bejönnek, jó dolog egy MW ghillie sniper ruhában osztani a jónépet, vagy pl egy classic Ghost skin - megtisztelő, hogy ezeket az ikonikus bőröket fel lehet kapni. De az anime, nagymellű diáklányok rózsaszín pikacsus puskákkal - az gáz a COD -ra nézve - szigorúan magánvéleményem szerint (ami senkit nem kell érdekeljen).
(#15469) prokxy: Ez a standard SBMM, olvass utána, a legszutyokabb dolog ebben az egyébként igen jó játékban, annak, aki tudja mi történik, teljesen keresztbesz@rja a játékélményét - akár nyer, akár veszít. -
Acheron
őstag
Gyönyörű ez az SBMM. Tegnapelőtt nagyon jól ment a játék, szép pluszban zártam. Tegnap gyakorlatilag jó ha egy meccs volt, amit vihettem, mindegyikben halálra voltam szívatva (ennyire nem vagyok sz@r). ma borítékolható volt a folytatás: 36:8 a kezdő kör. ami most már feltűnő (ennyire nem vagyok jó), gyakorlatilag mindegy, milyen fegyverrel, merrefelé tartva sütöm el, az ellenfél holtan esik össze... ez így már gáz kategória, mintha aimbotoznék. Gondolom, visszafelé, a büntető napokon ugyanez igaz (érdekes mód olyankor a legnyilvánvalóbb, szemben, kamillázva gyalogoló ellenfelet sem tudom elsőre eltalálni). (nem)Kicsit úgy érzem, ebbe erősen belenyúltak program szinten...
Folytatás ugyanez, 42:13. Örülnék, de nem tudok, ez így nem (csak) az én érdemem...
Remek lenne ez a játék, ha ezt az SBMM szutykot kitakarítanák belőle... -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #15350 üzenetére
+1
Rég toltam ilyen jó meccseket, a Rust -ot különösen kedvelem, valahogy még jobban adja, mint anno az MW2 -ben.
Kivételesen egy shipmentet is beengedtem, jó darálás volt, végül sikerült pluszban zárni, de sosem lesz a kedvencem, inkább kerülöm.
(#15343) Dragon3000:
Komoly bug, még a színe sem olyan, mint az ejtőernyős helyzetjelző fáklyáké...
De csalinak még jó lehet
Btw, ha már látványos füst, melyik játékban volt, hogy a camperek egy idő után füstöt kezdtek ereszteni? (vagy nem játszottam vele, vagy nem kempeltem, de nem emlékszem)
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #15311 üzenetére
Határozottan romlott, ugyanazoknál a beállításokkal tolom gyakorlatilag a kezdetek óta (csak a felbontást és a Fullscreen beállítást kell majd minden alkalommal visszaállítani, mivel Borderless -re teszi magától a jóképességű - ilyet még sosem láttam, hogy ne bírja egy játék megjegyezni a beállításokat
) Szóval beállítások ugyanazok, de a látvány az elmúlt pár hétben erősen romlott, az élsimítás csökkent, a textúrák gyengébbek, csíkozódnak, bevillannak. (nem, nem kártyahiba, a közelében nincs a jelenség) Vélhetően "igazítottak rajta a kisebb VRAM felhasználás érdekében - ez az ára (Nagy öröm, mert nekem előtte sem röccent a rendszer, most sem - csak most nem olyan szép, sokkal nehezebb messziről kiszúrni az ellent.)
(#15313) Vitee: Engem pár hete azzal szórakoztat, hogy ha leteszem tálcára játékot (pl kimásolok egy gold fegyó képernyőképet, és pár file műveletet el kell végeznem) utána már nem lehet visszamenni - két -három villanás, majd ismét az asztal - a játék fut a háttérben, de a kép nem jeleníthető meg. Kilépés, újraindítás után pöpec - csak ne tegyem le tálcára.
A fentiek egyike sem volt jelen az induláskor, azóta "javították fel" ilyen mértékben a rendszert. -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15293 üzenetére
Kill Chain perk -el könnyebb lehet, ott nem csak a fegyveres killek adódnak össze, hanem a killstreak -ek ölései is. Egy Cruise Missile -t összeszedni viszonylag egyszerű (5 kill), azzal jó eséllyel egy delikkvenst még leszedsz. Onnan már csak plusz kettő kell pl a VTOL -ig (vagy csak egy a wheelson -ig, ki mit kedvel jobban), az pedig igen hamar össze tudja vadászni a hiányzó 2 - 3 killt.
De nekem nem adja úgy a Chopper Gunner mint pl az MW2 -ben (ott durván lehetett aprítani vele), itt mintha nem lehetne úgy kiszúrni a földön lévő ellenfeleket (Ghost perk?), volt már, hogy ellent sem láttam a földön, már leszedték a helit.
(#15296) dombi81: Ez azért sok mindentől függ, pl a játékstílus, de főleg, hogy az SBMM (be)nyaló vagy szopó végén vagy éppen... De alapvetően igen, ha épp nem büntető ágon van az ember, viszonylag gyakran összejön. -
Acheron
őstag
Úgy néz ki, tévúton járnak a tisztelt fejlesztők. A mai mini frissítéssel HC alá jött egy mód "COD players only want one thing..." címmel. Valami 18 - as karikás dologra gyanakodva megnéztem, mi ez, de nem
. A kedves fejlesztők szerint a Shipment az, amire mindenki vágyakozik. Nos, ezzel a lendülettel ki is kapcsoltam a választható módok közül.
A shoothouse -t nagyon sajnálom, az egy élhető pálya, hogy azt miért kellett kivenni a 24/7 - ből, nem értem. -
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #15154 üzenetére
Két véglet pálya pedig, szűk terek vs nyílt mezők, nagy távok.
Mindkettőt szerettem, de a Wasteland volt, ahol megkedveltem és (valamennyire) megtanultam a sniper feelinget - no nem az egy helyben fekvősdi, hanem a terület védő, quick scope oldalát. M82 -vel (Barrett) imádtam ott játszani (hiányzik is nekem ebből a játékból az a fegyó (is), nagyon)
A Terminalt magam is szívesen látnám, MW2 -ben (és a ritkábban játszott MW3 -ban is) nagy kedvenc volt, akár rush, akár camp stílusban jól lehetett érvényesülni, a pálya részeitől függően.
(#15111) propetya85: Ez is egy lehetőség, hogy az újonnan érkezők okozzák a jelenséget. Egyelőre csak bosszant, de ha eléri az ingerküszöbömet, csinálok pár felvételt a meccsekről, hogy kielemezzem a miértet. Magánvélemény, de egyre inkább azt gondolom, hogy ez több, mint egyszerűen erősebb ellenfelek választása. -
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
Én ma már kiveszem a választható lehetőségek közül a HC Shipmentet, ha normál rotálásban megkapom, akkor pedig skippelem - ez a 10v10 tegnap este a fegyver goldozással együtt agyonverte a statomat (nem mintha a statra hajtanék, de egy idő után már sok, ami sok.). Egy rosszabb hullámot elkapva gyakorlatilag szétnézni sincs idő respawn után, máris leszed valaki - szűk a hely 20 embernek (a koronavírus miatt ajánlott 1,5 m sem tartható sokszor...
)
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #15109 üzenetére
SBMM ad neked mindjárt jó csapattársakat
Btw: OK, hogy Mr SBMM elvileg meccsenként kiválasztja, hogy milyen erős csapatba dob be.
De. Találkoztatok már olyannal, amikor meccsen belül váltott a "nehézségi szint"? Az elmúlt pár hétben nekem többször volt olyan érzésem, hogy meccs közben táltosodtak meg az ellenfelek (vagy butultam le magam egyik percről a másikra). Egy ideig megy normál mederben a meccs, majd egyszer csak nincs több ellenfél előttem, de innen - onnan (HC -on nem látom honnan) kiszedegetnek a meccs végéig (+ a következőben is) - kvázi innentől esélyem sincs. Ha más nem futott ilyesmibe, akkor nyilván elgondolkozom egy alaposabb neurológiai kivizsgáláson -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #15081 üzenetére
Elnézve a beírásokat, elképzelem, mekkora sírás lenne, ha bekerülne ebbe a játékba is akimbo -ként.
Pedig nem sírni kellett miatta, hanem megtanulni használni - ha már ott volt
(#15100) GhostPetya: Így már érthetőbb, hogy miért van az, hogy 5 - 10 halálon keresztül csak a respawn - death pillanatokat nézhetem ezen a pályán... Igaz, utána elém is csak potyognak a népek, csak győzzek tárazni... -
Acheron
őstag
válasz
fpatrik17 #15066 üzenetére
Ez nem jelent feltétlenül kemperkedést. Amikor egy sarokhoz, ablakhoz érsz és kinézel, nem csak kilépsz, hanem a mount funkcióval "betámasztva" nézel ki - ha nincs ott senki, mehetsz tovább, ha egyébként is ezt tennéd. Tény, hogy gyorsabban megy, ha "tuti" helyeken vársz kicsit. Persze a várakozásnak ára van, nem kell meglepődni, ha a nagy támasztásnak egy hátulról jövő golyó, vagy rosszabb esetben egy finishing move vet véget.
Az attachment nélküli, "ironsight" feladat sem nehéz, csak nem nagy, scope - ot igénylő pályákon kell erőltetni. -
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #14981 üzenetére
Köszi a linket!
A Battletag azonosítóval nem talált meg, de az Activision accounttal igen. Háát, lenne min csiszolniHa jól vettem le, a meccsekből csak az utolsó napot mutatja, grafikont is csak erre az időszakra épít. Milyen jól látszik a hullámzáson az SBMM áldásos hatása
(Na meg hogy éjjel egy - kettő körül drasztikusan kezd esni a koncentrálóképesség)
-
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #14839 üzenetére
Ez tényleg így működik? Én úgy tudtam, csak a kezdőjáték fegyói kellenek a platinához egy fegyvercsoporton belül. Igaz, én csak az AR -ket "platiníroztam" még S1 előtt, azóta nem foglalkoztam vele, így akár így is lehet. De akkor szívás, mert SMG -ből lassan a basic sorozat mindegyike arany lesz - folytathatom az azóta érkezettekkel, ha platinát szeretnék? Marksman -nál pedig pl a nyílpuskával? Szép. Mindegy, nemsokára kiderül.
Hmm, most visszanéztem egy kicsit, mert rémlett valami ezzel kapcsolatban. Februárban még biztosan nem így volt, a RAM érkezése után fejeztem be az utolsó alap fegyver aranyozását, és megadta a platinát, a RAM már nem kellett hozzá. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #14796 üzenetére
Dettó.
Tegnap az tűnt fel, hogy hosszú várakozások után vagy Shipment, vagy Shoothouse pályára dobott, holott sok egyéb mód is be volt kapcsolva, tehát bárhova tehetett volna. Kíváncsiságból kivettem a választható módok közül a HC Shoot the Ship lehetőséget, onnantól egy percen belül talált lobby -t. Visszatettem, megint várakozás. Végül kivettem, és így toltam végig.
De ez sem jelent semmit, simán lehet placebó, egy másik fórumtárs épp arról számolt be itt a minap, hogy nála a Shoot the Ship módban volt kevesebb a várakozás. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #14750 üzenetére
A patch leírásban sajnos nincs infó a fagyások orvoslásáról.
Nem emlékszem hogy láttam volna beírva, de az új frissítés óta még egy bosszantó apróság jött elő nálam: a menüben molyolva, (pl a fegyver kiegészítőket szerkesztve a fegyvertárban) időközönként néhány másodpercre lefagy a menü, ez alatt semmit nem enged csinálni. Korábban ez sem volt, meglátjuk, a mai patch javít -e ezen.
Más: a napi tevékenységet (pl adott nap mennyi kill / death / win / loss volt, urambocsá, milyen módokon és pályákon játszottam) lehet valahol naplózni utólag? -
Acheron
őstag
válasz
s.bala31 #14730 üzenetére
Úgy legyen.
Tegnap este valóban, PC -n is 5 - 10 perceket várakoztatott egy egy meccs között, ha automatikus meccs választást állítottam (HC).
Ellenben gunfight módba ilyenkor is bedobott egy percen belül.
Emellett a meccsek végén ismét előjött a hibaüzenetes asztalra kidobás, kb 2 - 3 alkalommal fordult elő. Gép újraindítás után jó darabig nem jött elő újra.
Mindenesetre korábban ilyenek nem voltak.
Így, hogy minden platformon jelen vannak ezek a hibák, remélem megkeresik az okát és javítják.
Más:
SBMM továbbra is ördögtől való dologErősen agyonvágja a játékélményt.
Tegnap egy 45 -18 -as meccs után elmentem tölteni egy italt magamnak, mert tudtam, hogy jön a szívóág - és lőn, 4 - 5 meccsen keresztül jóformán labdába sem tudtam rúgni...(nem az ital miatt)
Élmény úgy játszani, hogy tudom, igazából nem is osztottak lapot nekem ebben a menetben.
És ami rosszabb, a 45 - 18 -nál sem tudhatom, hogy én voltam -e jó, vagy csak nagyon gyengék az ellenfelek
(#14747) Laby: Gratula a kitartásodért! Nem biztos, hogy nekem ennyi ideget megérne, ezért tisztelem, ha valaki beleöl ennyi energiát -
Acheron
őstag
válasz
Trebron09 #14628 üzenetére
Kíváncsiságból benéztem, dettó ugyanez. Remélem, játékidőre helyreáll a rend (általában éjfél körül van időm leülni, mikor a család végre elcsendesedik. Addigra többnyire Vérpistikééket is ágyba inti anyu, úgyhogy normálisabb meccsekre van kilátás)
Off, de rendes topikja még nincs: Az MW2CR igazán jó eddig, roppant élvezetes újra játszani friss köntösben a játékot. Szép a grafika, durván látványosak pl a légicsapás robbanásai, és a zenék, hát azt nagyon jó újra hallani. Megbolondítottam magamnak a játékot azzal, hogy eldöntöttem, kontrollerrel viszem végig (PC -n) - pelenkás kezdőként érzem magam néha, de totál kihívás így leszedni az elleneket - nem csak egyszerű hentelés, igazán élvezetes ez az új "cselendzs"Aztán a végére meglátom, van -e (számomra) jövő a kontrollerben, vagy maradok az egér-biil kombónál.
Jah, csak margóra: az eddigiek alapján ez az aim -assist sz@rt sem ér, pont ugyanúgy telibe kell lőnöm az ellent, mint egérrel, hogy kifeküdjön. Méghogy aimbot, pfff.
Azért a 2019 -et továbbra is a jó kis G502 -vel aprítom, a fenti módon nem kicsit nulláznám a KD arányt egy nap alatt -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #14560 üzenetére
Upsz, ez valahogy elkerülte a figyelmem, pedig olvasom a híreket, főleg, ha Ghost a téma.
Mindenesetre várom, biztosan benevezek rá, ha megérkezik. Az MW2R elővétele óta a classic Ghost operátorral tolom, de szó mi szó, a guminaci tényleg kicsit fura ezen a karakteren.
Nincs lábfétisem, de amikor a Lobbyban gyalogol velem szemben, nehéz levenni a szemem róla(Mara -nak alighanem jobban állna egy ilyen cucc
)
(#14544) Laraxior: Igen, annak is kell hely. De az MW2 Remastered külön játék, ne számold bele a 2019 méretébeA tegnapi kisebb frissítés után egyébként most először fordult elő, hogy több alkalommal is hibaüzenet érkezett, a játékok végén kirakott az asztalra. De gép újraindítás nálam megoldotta, utána már hajnalig csapattam hiba nélkül.
Három új arany az eddigiek mellé: AUG, P90, EBR-14.Marksmanból átálltam az MK2 -re, remekül lehet vele haladni, eddig tetszik. SMG fronton az MP5 -el még barátkozok, de jó lesz az is.
-
Acheron
őstag
válasz
Qtya72 #14450 üzenetére
Szerintem feldobsz egy nem túl nagy nagyítású thermal scope -ot, és a boldog füstdobálók rögtön prédává avanzsálnak - ma este szerintem kipróbálom, végül is az LMG -ket is húzni kell valahogy.
(#14462) nanorambo
Ha felmerül a gyanú, hogy direkt csinálta (pl ugyanaz az arc kétszer is lelő), gondolkodás nélkül vadászd le - 99% -ban megértik a finom célzást. A véletlen killekkel nincs mit kezdeni, el kell engedni, a játék hevében megesik (értsd HC -n, normál módon azért van idő eszmélkedni, amennyi golyó kell egy killhez. Ha ott valaki lelő, az jó eséllyel szándékos...) -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #14369 üzenetére
Én PC -n próbáltam ki a napokban a kontrollert (DS2), a jó öreg MW2 -t vettem elő erre a célra, és a pit -be mentem be bohóckodni, ott nem lő vissza senki. Nos, több évtized only egér + bill után ez nem egyszerű, első körben örültem, hogy végigértem. De az is látszott, hogy néhány kör ütán már ~1,5 perc alatt végigmentem minden célt kiiktatva, ami egérrel nyilván nevetséges idő, de a trend a lényeg. Aki ugyanúgy tizensok éve kontrollerrel tolja a játékot, az arra van ráállva, és hasonlóan pontos, mint egy egeres játékos.
Emellett is (röviden reagálva néhány korábbi, más szerzőtől érkező hozzászólásra, merthogy időről időre feljön a téma, pedig nem igazán a játékhoz kapcsolódik), az aim assist -ot az aimbottal azonosítani enyhén szólva is nettó félremagyarázás. Az aimbottal kvázi nem kell célozni, csak a ravaszt nyomva tartani, a golyó megy a célba. Meg kell látogatni az MW2 -t (Steam), napi szinten vannak spin doctor -ként pörgő dervisek, akik mit sem látva a játékból szórják a fejeseket. Az aim assist -hoz bizony célozni kell, majdnem olyan pontosan, mint az egérrel. Persze ott van a de, ami miatt sok PC -snek ez szúrja a szemét, hogy de csak majdnem, a pici mellélövést a rendszer korrigálja, és behúzza a célba a lövedéket, vagy épp automatikusan annyit lassít a célon átszaladó kurzoron, ami lehet épp elég, hogy oda menjen a golyó, ahova kell. De, és ez is de, ehhez bizony erősen oda kell célozni a kontrollerrel, ami az irányításbeli különbséget tekintve nem is olyan könnyű. Egy jó kontrolleres játékos aim assist nélkül is tud pontosan lőni, egy kevésbé jónak/kezdőnek pedig pont elkel a segítség. Biztosan van egy olyan réteg, aki épp csak annyira jó, hogy pont ez hozza meg neki a sikert, de ezt a teljes kontrolleres társadalommal azonosítani badarság. -
Acheron
őstag
válasz
Hzoltan969 #14211 üzenetére
A DA elég gyerekcipőben jár még, úgy érzem. A MW 2019 hangmérnökei elvileg ráfeküdtek az atmos -ra is, de valahogy magassági szint különbségek nem akarnak átjönni (helikopternél teljesen OK, hogy durván felülről jön a hang, de néhány (egy - két) emelet különbséget nem biztos, hogy átad a system.) Nálam egy TEAC UD-301 adja a hangot (DT 770 Pro), és megy a Windows Dolby Atmos software is, de ezzel együtt, bár 3D -ben jól átjön a térhatás, a magassági különbségeket nem annyira érzem.
-
Acheron
őstag
"Vagy csak meglövi élete mákját falon keresztül"... persze, ötször egy meccsben
De jogos, a HC jótékony leple alá el lehet bújni, ott valóban nincs killcam, ami felfedné a turpisságot. Ha nem lenne olyan ergya a normál mód, hogy fél tár kell egy killhez egy átlag fegyóból (nagyon nincs eltalálva a balansz, ez az MW2 -ben sokkal jobb volt), ott tolnám én is, de így marad a HC. Itt viszont tobzódhatnak a huligánok, sajna. -
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #14145 üzenetére
Igen, a korábbi jelzés szerint.
Ez lesz az a frissítés, ahol egy külön data pack - ot is le kell majd tölteni (kvázi két részből áll a frissítés, egy automatikus és egy manuális részből.)
Várós.
Btw AUG: HBAR változat fejleszthető? Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen barellt. -
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #14094 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez nem csak az "ügyes" párosítás eredménye. Egyre inkább erősödik a gyanú bennem, hogy a program ilyenkor szándékosan "rossz helyre, rossz időben" tesz le respawn -kor, a "büntetőkörök" forgatókönyve nagyjából ugyanaz, többnyire azt sem tudom, honnan lőttek le. Nem egyszer - kétszer, hanem úgy vernek 10 - 0 -ra, hogy közben egyszer sem látom, ki és honnan lőtt (HC, nincs killcam), mondjuk 2 - 3 körben. Azután, ha már elég rossz az arány, jönnek a normál (?) meccsek, amikor ömlik a kill (vagy ilyenkor mások a szerencsétlenek, akiket pont elém pottyant be a progi, így élvezd a győzelmet...) OK, ez csak magánvélemény, de ettől még eléggé elQrták ezt az sbmm -ot, a játék messze a legjobb COD évek óta, de ez, alaposan szét tudja cseszni a játékélményt - nálam biztosan.
-
Acheron
őstag
válasz
LucentTwo #14082 üzenetére
Ha van róla felvételed, és egyértelműnek tűnik, jelentsd, mást nem tehetsz magadért és a játékos társakért. Én 99% -ban HC -n tolom, ott sajnos nincs ilyen (killcam) segítség. Van, hogy azt sem tudod, honnan kaptad az áldást - tizedszer respawn után.
(#14084) propetya85: Én már úgy vagyok vele, hogy amikor a szívó ág van, igyekszem a legkevesebb halállal túl lenni rajta (nemigen megy, mert szaladok a pofonokért), utána úgyis jön a másik véglet, az amatőrök aprítása... A csapatmeccs meg idegenekkel mindig kérdéses, a legjobb szándék mellett is.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #14078 üzenetére
Pont ezt akartam írni, az sbmm miatt ez nem ennyire egyértelmű. Vagy tényleg csalók közé teszi be az embert, vagy fél- (teljes) pro játékosok közé (őszintén, nem tudom, melyik az igaz), az egyszeri gémer (pl én) szempontjából kb ugyanaz az élmény: esik - kel (de inkább esik
) Azután jön megint a paradicsom 34 - 4 meccsekkel - utána ismét pokolra küld, eh, a fene ette volna meg, aki kitalálta...
-
Acheron
őstag
válasz
nincsnév007 #14040 üzenetére
46 - os szinttől elérhető.
-
Acheron
őstag
válasz
Blashe #13987 üzenetére
Laby válaszolt erre, dupla F -el tudod egyesével robbantani.
A hitvitát lezárva, revideálom magam annyiban, hogy a megfogalmazás nem volt szerencsés, valóban nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy a négy mag kevés lenne a játékhoz, ellenben lehetnek esetek, ahol ez a szűk keresztmetszet. Akár itt a fórumon is többen erre vezették vissza a problémájukat - őket sem szeretném megkérdőjelezni. Részemről téma zárva, végül is nálam mindenféle akadás nélkül, megy a játék.
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #13956 üzenetére
Jah, ha van miből
Nem kell mindennek bedőlni, amit látsz
Nekem 16 GB RAM van, a játék kezdete óta talán 3 akadásom volt, nem gondolom, hogy a memória kezelés itt a szűk keresztmetszet(Hacsak nem 8 GB -al próbálkozik valaki - no, azt biztosan megeszi a játék pár másodperc alatt)
(#13957) lowzor: Nem sikerült még összerakni a postokból egy egyértelmű képet, mindenesetre két dolog szúrt szemet, ami sokaknál előjött, a 4 mag, és az alacsony VRAM. Ezek külön külön is tudnak problémaforrások lenni, együtt meg pláne.
Csak úgy: aki a Shipment -et keresi nagyon, próbálja ki a Cabin Fever módot - ott kicsi pályákra rak, jó eséllyel bejön a Shipment... -
Acheron
őstag
Tegnap kíváncsiságból én is elővettem a .50 GS -t (aka Desert Eagle), régebben használgattam már, de leginkább AR -ekkel futok.
Nos, meglepően jól adta HC -n, egyrészt gyorsan lehet mozogni vele, másrészt fél pályától egy lövés - egy halál, döbbenetesen pontos és erős. Előtte kissé mínuszba ment a statom, de a kicsikével visszahúztam pozitívba - még a végén kedvet kapok kiaranyozniAzért akimbora aligha jó, ott nem lehet pontosan célozni, a tűzgyorsasága pedig nem az erőssége. Ellenben a fent említett Renettit ki kell próbálnom...
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #13825 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, mi az R1. L1, de kézbe vettem a DS2 kontrollert, és leesett.
Én PC -n nyomom (és nyomtam világéletemben), egérrel és billentyűvel, de a minap felhorgadt bennem az érdeklődés, és fellöktem az itthon fellelhető egy darab kontrollert a PC -re (valamilyen megfontolásból még a TV -hez vettem anno). MW2 gyakorló pályáján próbáltam ki, háát, gyalázatosan nem mentEz az analóg irányítás az egér után halálos elsőre (igaz, ilyen magasítóim meg egyebek nincsenek a karra, csak a pőre DS2 kontroller.)Pedig muszáj lesz megszokni, év végén benevezek egy PS5 -re, annyira elszálltak az alkatrészárak, hogy legutóbb már kb négy konzol árából hoztam ki az aktuális gépet (OK, monitorral, de na...)
Annyi előnyöm van talán, hogy mivel soha nem toltam kontrollerrel, nem kell átszokni - csak jól kell megszokni
(#13832) GhostPetya: Én szerettem azt a gusztustalan disznót
Sniper mellé nagyon jó másodlagos fegyó volt - a sniperrel veszett pontosan kellett lőni, a G18 akimboval pedig közelharcban lehetett darálni (messzebbre nem sokat ért) - átlagban jó volt az -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13553 üzenetére
Nice. látom, a mozgathatóságra is próbáltál figyelni
Alkalomadtán futok vele egy kört így, megszerettem az AK -t. Igaz, most épp a MR -eket nyúzom, szeretem a one shot, one kill játékot, kihívás elsőre eltrafálni az ellent, amikor felbukkan. De tény, hogy a KD arányom megsínyli, nem vagyok egy pro játékos, na
(#13560) oriic: Nem túl realisztikus pedig, az FMJ (aka Full Metal Jacket) lövedéket pont a páncélok és tereptárgyak leküzdésére fejlesztették, élőerő ellen ugyan kisebb a károkozása (kvázi átmegy az emberen, ahelyett, hogy benne szétroncsolódva megölné/megállítaná azt) de a valóságban falon, páncélon is képes (bizonyos határok között) átmenni, hogy elérje a hús - vér célpontotFura, hogy a játékban erre nincs hatása.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13528 üzenetére
Igen, a Monolithic még ad kicsit a távhoz, remekül lehet vele szemezgetni, használtam sokáig. A brake viszont picit pontosabbnak tűnik - ízlés kérdése
(#13529) GhostPetya: Meglehet, a hétvégén rápróbálok a WZ -ra. Most nézem, hogy a cimbik épp mind ott tolják. Eddig nem fogott meg a BR, a WZ -t viszont még nem próbáltam, hátha. Kap egy esélyt. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13526 üzenetére
Így igaz, nem is gyakran használom olyan pályán, ahol a gyors mozgás a lényeg, arra vannak más setupok. Közép- félhosszú távon viszont gyilkos
Más:
Nézegettem az Akimbo lehetőségeket, úgy látom, csak maroklőfegyvereknél elérhető. Mennyire használható, érdemes időt ölni a feloldásba?
Anno MW2 -ben a G18 Akimbo nagy kedvenc volt (tudom, sokak szerint noob fegyver, de nekem az M82 (aka Barrett) kiegészítőjeként működött, ahhoz nagyon illett) Innen kicsit hiányzik is (nekem) ez a két fegyó. -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #13522 üzenetére
AK47 -re, pl, az nagyon adja vele. FMJ -vel bármit (is) leszedsz a levegőből egy tárral, Shipmenten is hamarabb szednek ki, mintsem kifogyna, mióta megvan, csak azzal használom.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13494 üzenetére
Detto, a tegnap este különösen szopóág volt, jó kis bemelegítő darálás után volt öt olyan meccsem egymás után, hogy azt sem tudtam, honnan jön az "áldás".
Ráadásul megint "beszorult" egyféle játékmód (most épp Drop Zone). és mindig ugyanabba dobált be.
(#13495) nanorambo: Én többnyire nem hiszek az összeesküvés elméletekben, te tény,hogy nagyon sokszor úgy tűnik, lehetetlen helyeken spawnol újra az ember. Vagy rögtön kiszednek, vagy amerre elindulsz, ott nincs senki, de hátulról (valahonnan) lelőnek. HC -n ugye megnézni sem nagyon tudod, honnan. Még erősebb ellenfelek sem feltétlenül kellenek az esés - keléshez, ha perceken keresztül ilyen "ügyesen" pottyant be a rendszer a játékba. -
Acheron
őstag
válasz
nanorambo #13463 üzenetére
Erre én is kíváncai lennék, de nekem úgy tűnik, bizonyos számú TK után van csak instant halál, egy párat "enged" a rendszer (Shipmenten sajnos előfordul, hogy csapattárs pont berohan/csúszik egy lövésbe, de persze néha benézni is sikerül, ott előfordul, hogy több TK is "összejön")
(#13464) Dave567: És gondolod ilyenkor érti, miért lőtted hátba? Én sosem foglalkozom az engem ért véletlen TK -el, max beírok egy köszit (vagy egy sajnálomot, ha én voltam a hunyó), de ha valakin látom, hogy direkt lő rám... -
Acheron
őstag
Minden pályán vannak camperek (sőt, kövezés terhe mellett, van ahol igazán jól is lehet/érdemes campelni) De akit írsz, az a legbutább fajta camper, mindig ugyanoda megy vissza. Vannak, akik kifejezetten az ilyen könnyű prédát keresik, ha tudod, hogy ott lesz, keresni sem kell, csak ráállsz egy sniperrel, vagy urambocsá, küldöd az RPG szeretetcsomagot. Hidd el, egy idő után ő unja el. Mondjuk szeretni nem fog
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13160 üzenetére
Elvileg ez a "párosító rendszer" működése (párosodjon azzal a kitalálója, akit én kigondoltam neki...) Ha kicsit is jobb vagy, bevág nálad sokkal jobbak közé: szívóág (bónusz: nem a legközelebbi szerverre tesz, hanem akár a világ végére, gyatra pinggel, ha ott vannak épp a jobbak). Utána, ha szétszívtad magad, "jutalomként" amatőrök közé kerülsz, ahol királyként végigvereted őket. Napi rutin, egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ügyesen tolod, a K/D arány jó lesz, de a játékélmény sokszor megy a levesbe
Van, aki szerint ez jó.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #13054 üzenetére
Valami baki csak becsúszott, úgy tűnik, én kétszer is megkaptam a 10 tiert.
A múlt szezonban sajnos erősen megcsúsztam, így nem értem a végére, de az akcióban megkaptam a 10 + tiert, hozzá is íródott az akkori 40 -hez.
Tegnap letöltöttem az új szezont és esete újra megjött 10 plusz tier.
Most vagy volt ismét egy 10 tier -es akció, vagy újra megkaptam a legutóbbit.
(#13076) shotika: Eddig mindig 1000 CP volt a BP, vagy a Bundle -t vehetted meg 2400 -ért, az első 20 Tiert azonnal feloldva. -
Acheron
őstag
Wow, ma én is belefutottam a letöltés lassúságába (még sosem tapasztaltam korábban).
18 - 20 kB/s -al kezdett el lemászni, és amikor "durván" begyorsult, akkor is csak 500 kB/s volt hajlandó felmenni. Kíváncsiságból leállítottam, és elindítottam a BO4 épp függőben lévő letöltését, 40MB/s -al gyorsan lerántotta - ezek szerint nem a netem lett ramaty, és csak a MW2019 ilyen élhetetlenül lassú.
Európai régióból.
Ázsiára állítva csorog 25MB/s -al.
Szép lesz, ha játék közben is elkezdődnek a beszaggatások (nem volt még ilyen problémám - eddig) -
Acheron
őstag
Nem hinném hogy egyedül lennél ezzel
Én ránézek majd kíváncsiságból, ha végre lesz időm játszani, de jobb szeretem a hagyományos multit, instant respawn -al. Anno a PUBG -t kipróbáltam, két kör után otthagytam, nem tudott lekötni.(#12226) malystryx: Nem elég átkattintani, gombbal is meg kell erősíteni (nálam azt hiszem "R" -el lehetett kiválasztani)
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #12143 üzenetére
Valóban, köszi az infót!
Ma annyi időm volt, hogy befrissítsem a játékot (jó nagy csomag volt, gondolom a Warzone, meg az egy hónapos összes patch, de szerencsére gyorsan lejött)
Megnéztem, hol állok, hát elég csehül, 31 tier van kész (meg egy fél). 10300 CP lenne megvenni a hátralévőket. Nos, ebből így nem lesz deal, ez a szezon úgy tünik nekem megy a levesbe tier ügyileg.
Sebaj, kárpótlásul sebtiben előrendeltem az MW2R -et (bár az eredeti megvan, de mivel nagy kedvenc, kötelező darab) -
Acheron
őstag
Egy szerencsétlen, családon belüli baleset miatt ezzel a seasonnal, bár megvettem, de alig tudtam játszani (talán ha hat - nyolc órát bele tudtam tolni) Több mint négy hete nem is tudtam leülni játszani, és sajnos egy pár hétig ez még így lesz (lassan már az elvonási tünetek is elmúlnak...
).
Az nem is nagyon izgat, hogy a 155 szintet most nem érem el, az úgy is visszamegy az alapra az új szezonnal. Az viszont bosszant, hogy a hiányzó season pass elemeket (van még majdnem nyolcvan) így alighanem bukom. De ha jól tudom, ezeket meg is lehet venni csak azt nem tudom, mennyiért - sajnos most még a gépemhez sem férek hozzá, hogy megnézzem a játékban (hogy megéri -e megvenni, az más kérdés, az nyilván relatív).
Valami 100 CP rémlik / elem. Ez helytálló?
A MW2 R egyébként nagyon várós PC -re, ha már előrendelhető, holnap megy is a rendelés. -
Acheron
őstag
Nos, családi okok miatt kissé elmaradtam az olvasással - most értem a végére a felszaporodott kommenteknek (thanks season 2
) Megvettem a Pass -t, de sajnos úgy néz ki, a fenti ok miatt csak hétvégenként lesz egy - két órám játszani a következő hetekben
Remélem, ki tudom majd tolni, mire véget ér.
Amennyire látom, részben bejött a jóslatom (pl Rust), a Terminal pályát még hiányolom. De úgy olvastam, van Scrapyard (azt is szerettem, sok Chopper gunnert hívtam ott anno az MW2 -ben), de ezt nem nagyon látom a normál játék pályák között. Tényleg csak a GW -ba került be?
Ellenben üdvözlendő, hogy a HC módban megjelentek új (a normál módban régi) pályák, mint pl az Euphrates Bridge és az Aniyah Pallace. Jó az irány, remélem előbb - utóbb minden pálya átjön HC -ba is (tartom, hogy ebben a játékban a HC mód a normál mód, a "normál" módok élhetetlenül le vannak gyengítve fegyverügyileg, számomra játszhatatlan, sajnos)
Yah, és persze az a tipp is bejött, hogy most mindenki Ghost...5 -ből három csapatárs...
Szellemes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest