-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Doki16 #24960 üzenetére
Szia,
Az itteni topic-beli nyul105 kolléga segített nekem, privátban leírta a beállításokat, de szerintem ő se bánja, ha a leírása nagyobb közönséget nyer, hátha másnak is hasznos lesz. Fontos, hogy az én monitorom 75 Hz-es, arra írta a beállításokat.
NVIDIA Control Panel-ben a következőket kell beállítani:
- 3D Settings/Manage 3D settings
Global Settings/Vertical sync: On- Display/Set up G-SYNC
Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible ✅
Nekem eddig alatt az Enable for full screen mode volt, de most bekapcsoltam windowed-re is, megnézem mi történik. Bár Warzone-t tudom, hogy csak Full Screen-nel szabad használni, BOCW-t fullscreen windowed-ben szoktam.Magában a játékban pedig:
Sync Every Frame (V-Sync): Disabled
Custom Framerate limit: Custom
Ez alatt Advanced-ben mindenhova 73 FPS-t kell megadni.A 75 helyett 73 FPS-t ide is leírom az utókornak:
Úgy olvastam, hogy 75-nél néha kibillen a G-Sync tartomány (ami talán 45-75 Hz), mivel a limiterek nem tökéletesek és ilyenkor törik egyet a kép, viszont ha 73-ra limitálom, akkor viszont mindig a G-Sync tartományban leszek. Nem néztem tovább utána, de google-n érdemes rákeresni annak, akit mélyebben érdekel: "blurbuster gsync".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest