Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Slavia
üzenetére
de már megvettem
most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)Amúgy tényleg nem bántam meg, ez a játék megérte a pénzt. Olyan 4-5 hónap kellett a Damascus camo-hoz.
Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)
Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.