Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Ne stringgel teszteld, vagy ha azzal, akkor karakterként irasd ki, illetve írd a végére a string lezáró \0 karaktert is. Egy int tömbbel sokkal látványosabb a dolog.
Az elmélethez: azt is érdemes megmondani, hogy mi történik, ha egy n elemű tömb n+1-edik elemére hivatkozol/írod.
-
modder
aktív tag
Szerintem:
Ha eggyel növelem a mutatót eggyel tovább ugrik a memóriában ahol el van mentve a pointner.Nem egyel tovább ugrik a memóriában, ahol el van mentve a pointer, hanem:
A pointer értéke (egy memória cím, egy szám) nő annyival, ahány byte-os az adatstruktúra, amire a pointert deklaráltad.Ha új értéket adok utána - nos nem tudom ,uj értéket adtam a pointernek,de nem változott meg az értéke teljesen - maradt a régi értékéből és az újból is ? de viszont a memoria cime nem változott a pointernak
Nem a pointernek adtál új értéket, hanem annak a memóriának, amire mutat a pointered.
A programod elvileg azt csinlája, hogy 'b'-t kicseréli 'd'-re (gondolom az f az csak elírás, mert aposztrófok közé csak karaktert lehet írni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest