- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem:
Ha eggyel növelem a mutatót eggyel tovább ugrik a memóriában ahol el van mentve a pointner.Nem egyel tovább ugrik a memóriában, ahol el van mentve a pointer, hanem:
A pointer értéke (egy memória cím, egy szám) nő annyival, ahány byte-os az adatstruktúra, amire a pointert deklaráltad.Ha új értéket adok utána - nos nem tudom ,uj értéket adtam a pointernek,de nem változott meg az értéke teljesen - maradt a régi értékéből és az újból is ? de viszont a memoria cime nem változott a pointernak
Nem a pointernek adtál új értéket, hanem annak a memóriának, amire mutat a pointered.
A programod elvileg azt csinlája, hogy 'b'-t kicseréli 'd'-re (gondolom az f az csak elírás, mert aposztrófok közé csak karaktert lehet írni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest