- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem:
Ha eggyel növelem a mutatót eggyel tovább ugrik a memóriában ahol el van mentve a pointner.Nem egyel tovább ugrik a memóriában, ahol el van mentve a pointer, hanem:
A pointer értéke (egy memória cím, egy szám) nő annyival, ahány byte-os az adatstruktúra, amire a pointert deklaráltad.Ha új értéket adok utána - nos nem tudom ,uj értéket adtam a pointernek,de nem változott meg az értéke teljesen - maradt a régi értékéből és az újból is ? de viszont a memoria cime nem változott a pointernak
Nem a pointernek adtál új értéket, hanem annak a memóriának, amire mutat a pointered.
A programod elvileg azt csinlája, hogy 'b'-t kicseréli 'd'-re (gondolom az f az csak elírás, mert aposztrófok közé csak karaktert lehet írni)
-
modder
aktív tag
válasz
Jester01 #3118 üzenetére
Én sem voltam tisztában a volatile kulcsszó hatásáról belső működésben, csak azzal, hogy mire használják.
Szóval igen, ebben az esetben debuggolásnál hasznodra válik majd, de ne szokd meg a használatát. Lehet, hogy jobb, ha valamilyen formában kiírod az outputra a tömböket. akkor nyilván békén hagyja a tömböket, mert tudni fogja, hogy szükség van rájuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest