Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
-
pcguru1
őstag
Senki nem nyomja már ezt a game-t???????????
-
pcguru1
őstag
Kiszeretném probálni multiban a game-t,szokót valaki multizni
-
pcguru1
őstag
Nem is olyan egyszerü lerombolni azt a bázist
-
pcguru1
őstag
Na elértem a bázist a convoyal,csak hát az a gond hogy egy erömü egy barrak-ott felépitek és olyan szinten letámadnak hogy esélyem sincs,tehát az északi bázisukat minden féleképp megkell semisiteni
-
pcguru1
őstag
Nem tudom te hogy csináltad az északi bázis lerohanását mert nekem nem sikerült,egy mérnököm sem tudot a bázis közelébe sem jutni pedig volt meletük lövész osztag rakétás és a mérnökök agp-ben ültek,mégsem sikerült
-
pcguru1
őstag
válasz
Gregorius #1488 üzenetére
Lehet hogy hülye kérdések lesznek de muszály megkérdeznem,milyen enginerel rohanjam le a nod bázist és mi az a NOD conyard a vertigo az repülö nem
És ha a convoy elindul akkor nem lövik szét,mert már jártam ugy hogy felrobant a föépület és kezdhetem elöröl az egészet
-
pcguru1
őstag
Helló
Kéne egy kis segitség elakadtam a hórvátországi küldetésnél,valaki tudna esetleg valami jó taktikát már vagy 10*probáltam de nem sikerül vissza érnem a bázisra a convoyal
Egyébként én is szivesen nyomnám neten,ha a virágboltival is megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged