Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
neked hány partíciód van? mert telepítés előtt, mikor csak egy ablakot látsz ahol tölt, akkor kitömöríti a demót, (kisebb fájlméret miatt tömörítették) azt alapesetben a felhasználói profilod temp mappájába tömöríti és csak innen telepíti a kiválasztott helyre.
és ha nem fér el az egész a temp mappában, akkor abahagyja a telepítést.
(és mivel nekem 800MB helyem volt, és kitömörítéshez több mint 1,4 gb kell ezért ababhagyta)
LOOL most nézem, nekem így is a C:-re telepítette, hogy a D:-t választottam
Ilyet még nem láttam
(már úgysem teszem újra, de akkor is durva)
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
Leginkább úgy, hogy vársz. A peer listán jobbklikk->Add peer-rel lehet hozzáadni, csak sajna már kikerült a listámból. Annyi biztos, hogy svéd IP volt.
Addig meg pár praktikával lehet halászni: laza upload limit, kevés (max 2-3) upload slot, és előbb-utóbb beleakadsz valakibe, akivel tandemben tudsz tölteni (mindketten max sávszéllel a másik felé). -
Dilikutya
félisten
Nem lehetséges. De nem is kell, a torrentben az a jó, hogy töltöd, akitől csak tudod
.
Mininován az 1600 letöltőből miért csak 7 seedeli? Előbb elkezdtem tölteni de leesett nagyon, inkább kivárom reggelig, amíg letölti mindenki, aztán szépen csendben lehúzom magyar lokálból 600kb/s-el fél óra alatt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest