- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ezt szoktam csinálni
Csak ilyenkor sokszor idő előtt véget ér a játék.
Mivel a szuperfegyver általában a bázis szívében van. Ergo ahhoz, hogy elpusztítsam le kell rohannom.
Amúgy scrinnel vagyok mindigteleport + 3 tripod (?) és vége a szuperfegyvernek. De ez így nem olyan izgalmas. Illetve nem erre a részre akarok koncentrálni.
Most küdtem 2 Hard turtle scrin ellen... Kb 35 perc volt, pedig húzni akartam az időt : (
Ilyenkor csak az eleje nehéz, amíg fel nem állítom a védelmet, + a támadó sereget.2 Brutál Scrint viszont még hálóban se tudtunk legyőzni haverral... Egyszerűen csal vagy annyira bénák voltunk nemtudom. De nem tudtam annyi egységet gyártani, hogy felülkerekedjek. Pedig pénz volt bőven.
Valakinek sikerült már? 2vs2 scrin vs scrin brutál turtle.most olvasom csak
"Sokszor az teszi be a gépnek a kulcsot, hogy megépíti a szuperfegyverét, erre én megijedek és kíirtom a bázisát."
dettó!
-
Zoo123
senior tag
Nna, 7. nekifutásra csak sikerült végre és legnehezebb fokozaton, yes!
A megoldás kulcsa: Mérnökökkel el kell foglalni gyorsan az "elhullott" avatarokat, ha van belőle pár darab nyert ügyünk van, persze az ellenség -ha nem vigyázunk- szétkapja őket, úgyhogy folyamatosan legyen a közelbe mérnők hogy "feltámassza".Amúgy ezek a lángszórós avatarok nagyon durván tudnak aprítani, ha egyszer az a "tisztító láng" beindul ott kö-kövön nem marad!
Megyek is vissza játszani!
-
Zee21
aktív tag
NE hagyd hogy addig menjen az idő hogy letudjon gyártani annyi repülő szart!! pl NOD kiváló rushra mert olcso jó egységeket gyárt pl az elején scorpion/raiderbuggy rusht tolsz neki csak hogy pár fontos épületét szétkapja (tech center, operation center) így repülő egységeket sem tud gyártani! Eközben te pedig otthon lézer turretet fejlesztesz 38432589725venomot gyártasz ha meg épít valami repcsi gyárat akkor még vertigo bombázókkal szét tudod kapni....
Egyszóval: megelőzés!!! ne várd meg míg annyi egysége lesz!!többieknek:ahol van stealth tank ott nincs mantis amugy meg stealth tank jobb igaz hogy 600-al drágább de nem csak levegőbe tud támadni!!!
-
_stick_
őstag
Valamelyik NOD népnél van egy egység, ami hasonló kinézetű mint a beam cannon, asszem mantis névre hallgat, az kifejezetten légvédelmi célra való. Gyenge a páncélzata, de sok lúd disznót győz.
És persze a feljebb leírt stealth tank, bár amelyiknél az van, annál nincs mantis, de nem vagyok benne biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged