- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1546 üzenetére
Hát a nod télleg gyenge lett! Pl. hiányolom a furót vagy mi volt a neve a föld alól remekül meg lehetett lepni az ellent, persze ha nem volt radarja.
Bázisvédelmet meg nagyon nem is szoktam kiépíteni, inkább az első 5 percben megpróbálom likvidálni az ellent!
Főleg ha noddal vagyok, veszek gyors harci robogót(asszem ez a neve), 5-6 db-t és az ellen aratóját gyorsan szétkapom, majd az erőművet(ket).
A másik nodnál az árnyékosztag, ugye a titkos szentélyt pillanatok alatt fel lehet húzni és már rendelem is "csapásmérő csapatot" meg veszek 2-3t, berepülök erőműt és finomítót lekapom és kész! Persze nem mindig jön össze. -
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1544 üzenetére
1.9-es patchben már egész kiegyenlített a 3 faj, de a scrin légi egységek még így is veszettül erősek és a nod venomjai is, ezek is többe kerülnek és lassabban készülnek mint 1.0-s verziónál. Amúgy a nodnál a venomok is jók, főleg ha több száz van belőlük és ki van fejlesztve a lézer. 4v4-be csapattársakkal megdumáltuk még, hogy nod és venom!
Gondolom mondanom se kell fejente vmi 200-300db-t legyártottunk azt porig aláztuk az ellent! -
tálusz
tag
válasz
Dany007 #1542 üzenetére
Valahogy én nem komálom a scrineket, nem tom miért, sokan ki sem állnak ha scrinnel van az ember, amugy a 700emberkém irányitásánál 2-10 között ugrált az fps.
, agresszívre állítottam őket és csak fehérséget láttam a képernyőn a sok rakétától meg füstöl, a scrin kis repcsik meg hullottak mint a légy!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Dany007 #1536 üzenetére
Én nem tudok ilyen patch-ről.
De ha utálod a szuperfegyvereket akkor ne hagyd hogy az ellenség 1x is használja, semmisítsd meg mielőtt erre sor kerül.
Ilyenkor jó szolgálatot tesznek a bombázó repülők, 8-10 db pont elég a "szuperfegyver" likvidálására.Más módszer: mesterlövész megjelöli a célpontot a nagy hatótávolságú tüzérségi lövegek Jaggernauth (GDI)/Specter (Nod testvériség frakció) pedig küldi az "áldást".
Nod Stealth tankkal odamész és leszeded, olyan 5-10 db elég szokott lenni.
Vagy ha Shrinekkel vagy akkor plazmadiszkvető űrhajó a te embered, 5-10 ilyen és az ellenség komoly veszteségeknek néz elébe, 20+ felett pedig az ellen már csak emlék...Tehát a lényeg: Ne várd meg hogy az ellenség bevesse a szuperfegyvert, egy megelőző csapással pusztísd el mielőtt erre sor kerülne.
Sokszor az teszi be a gépnek a kulcsot, hogy megépíti a szuperfegyverét, erre én megijedek és kíirtom a bázisát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest