Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz tálusz #1543 üzenetére

:P

De ménem komálják őket? :D Persze, nálunk is volt pár, aki szerint előnytelen, mert "jobbak" a scrinek... De valójában nem. Ezt a legjobban Brutal enemy elleni meccsben látszik. Persze ha csal a gép akkor mind1.
    Amúgymeg scrin ellen lehet scrinnel lenni és máris kiegyenlített. Plusz asszem valamelyik 1.4+ patchel már javítottak az arányokon is. Nemtom, én csak offline játszok :)
    Mondjuk stratégia függő az egész. Ha nagy csata van akkor tripodokkal együtt támadok.
    Anyahajó meg az a köpködős + a tipodok már elég erősek légi és földi egységek ellen is. Persze lehet h a 700-as rakétásnál elhasalnék, de azért megér egy próbát.

A legnagyobb seregeket egyébként a gép elleni meccsen vonultattuk fel. Fejenként vagy 70-80 anyahajó + 40-50 köpködős repcsi, + 30-40 tipod, na ilyen csapatból 2, ezzel támadtam én, meg haverom hasonlóval... De így is levertek... = ( Sőt volt, hogy muszáj volt 1-2-3-4 csapatra bontani az egységeket, mert nem tudtam kijelölni az 1920x1200-as képernyőn... :D
    Szép emlékek... Hazamegyek asszem küdök is egy meccset megint :) már ha lesz erőm még meló után =/

Új hozzászólás Aktív témák