Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz tálusz #1539 üzenetére

Áh én csak nagypályán jászok :) 6-8-ason. Persze sokszor ott is Vs-eket, vagy hasonló.
    Néztem pár meccs replay-ét és nemigazán jön be az a stílus.
    Van egy akkora pálya ha fingok azt is meghallják a túloldalon. Fejlődni kb a 2. szintig van idő, mert már megy is a csata... szal... Nekem ez nem jön be :B

Mi úgy szoktuk lanon, hogy legnagyobb pálya, két szélén vagyunk mi azt had szóljon. Néha beteszünk egy 15 perces megnemtámadási határt. Addíg lehet fejlődni.
    Nekem a rekordom (anno még amikor gyakran toltam) 7 perc, amíg felállt a védelmem teljesen. Ez abból áll, hogy a területem bekerítve légi és földi védelemmel. + dől már a pénz sokféle irányből. + van ~15-15 anyahajó készen. Nagyjából 7 perc kell ehhez.
    Szóval mi szoktunk adni magunknak 15 percet :) Amolyan felkészülés a csatára, aztán go!
    Gondolom eltudod képzelni mekkora csaták is voltak! Amikor összetalálkozott 40-50 anyahajó, meg 70-80 Mammuth tank + még az 'aprólék' csapatok. :DD
    Eszméletlen csaták voltak...

Egyszer, haver támadt először vagy 100-150 mammuth-tal a bázisomat. Védelem bírta egy ideig, (azok a fengedező tesla szerű fák(?) a Scrinnél) de már éreztem hogy be fog törni.
    Főgtam az 'atomot' és ráküdtem az egységeire! Egy tömegben volt a 100 mammuth mindet benyelte :D Haver nem értette mért voltam olyan hülye, hogy nem az épületeire dobtam. Hát mondom akkor most figyelj... Megindultam vagy 2x 30-40 anyahajóval és mivel neki már egy darab egysége nem volt, így lazán ledaráltam az egész bázist :D

Új hozzászólás Aktív témák