Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Áh én csak nagypályán jászok
6-8-ason. Persze sokszor ott is Vs-eket, vagy hasonló.
Néztem pár meccs replay-ét és nemigazán jön be az a stílus.
Van egy akkora pálya ha fingok azt is meghallják a túloldalon. Fejlődni kb a 2. szintig van idő, mert már megy is a csata... szal... Nekem ez nem jön be
Mi úgy szoktuk lanon, hogy legnagyobb pálya, két szélén vagyunk mi azt had szóljon. Néha beteszünk egy 15 perces megnemtámadási határt. Addíg lehet fejlődni.
Nekem a rekordom (anno még amikor gyakran toltam) 7 perc, amíg felállt a védelmem teljesen. Ez abból áll, hogy a területem bekerítve légi és földi védelemmel. + dől már a pénz sokféle irányből. + van ~15-15 anyahajó készen. Nagyjából 7 perc kell ehhez.
Szóval mi szoktunk adni magunknak 15 percet
Amolyan felkészülés a csatára, aztán go!
Gondolom eltudod képzelni mekkora csaták is voltak! Amikor összetalálkozott 40-50 anyahajó, meg 70-80 Mammuth tank + még az 'aprólék' csapatok.
Eszméletlen csaták voltak...Egyszer, haver támadt először vagy 100-150 mammuth-tal a bázisomat. Védelem bírta egy ideig, (azok a fengedező tesla szerű fák(?) a Scrinnél) de már éreztem hogy be fog törni.
Főgtam az 'atomot' és ráküdtem az egységeire! Egy tömegben volt a 100 mammuth mindet benyelte
Haver nem értette mért voltam olyan hülye, hogy nem az épületeire dobtam. Hát mondom akkor most figyelj... Megindultam vagy 2x 30-40 anyahajóval és mivel neki már egy darab egysége nem volt, így lazán ledaráltam az egész bázist 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
6-8-ason. Persze sokszor ott is Vs-eket, vagy hasonló.

Haver nem értette mért voltam olyan hülye, hogy nem az épületeire dobtam. Hát mondom akkor most figyelj... Megindultam vagy 2x 30-40 anyahajóval és mivel neki már egy darab egysége nem volt, így lazán ledaráltam az egész bázist