Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán

De ménem komálják őket?
Persze, nálunk is volt pár, aki szerint előnytelen, mert "jobbak" a scrinek... De valójában nem. Ezt a legjobban Brutal enemy elleni meccsben látszik. Persze ha csal a gép akkor mind1.
Amúgymeg scrin ellen lehet scrinnel lenni és máris kiegyenlített. Plusz asszem valamelyik 1.4+ patchel már javítottak az arányokon is. Nemtom, én csak offline játszok
Mondjuk stratégia függő az egész. Ha nagy csata van akkor tripodokkal együtt támadok.
Anyahajó meg az a köpködős + a tipodok már elég erősek légi és földi egységek ellen is. Persze lehet h a 700-as rakétásnál elhasalnék, de azért megér egy próbát.A legnagyobb seregeket egyébként a gép elleni meccsen vonultattuk fel. Fejenként vagy 70-80 anyahajó + 40-50 köpködős repcsi, + 30-40 tipod, na ilyen csapatból 2, ezzel támadtam én, meg haverom hasonlóval... De így is levertek... = ( Sőt volt, hogy muszáj volt 1-2-3-4 csapatra bontani az egységeket, mert nem tudtam kijelölni az 1920x1200-as képernyőn...

Szép emlékek... Hazamegyek asszem küdök is egy meccset megint
már ha lesz erőm még meló után =/
Új hozzászólás Aktív témák
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, nálunk is volt pár, aki szerint előnytelen, mert "jobbak" a scrinek... De valójában nem. Ezt a legjobban Brutal enemy elleni meccsben látszik. Persze ha csal a gép akkor mind1.