- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Wow. Nekem még csak 1.4 van
Amúgy pont ezt akartam még mondani.
TS-ben nekem a Nod volt a kedvencem, de itt már olyan kis gagyi. A bázis védelem katasztrófa. Jólnéz ki meg minden... De 3x annyi helyet foglal mint más faj védelmei, szóval nagyon gáz. Nem lehet jól elhelyezni őket...
Ja tudom már melyikre gondolszMármint Venom alatt. Az tényleg jó. Amikor Noddal vagyok scrin ellen, mindig azzal nyomom. Elég ütős, de kizárólag lézerrel. Bár én csak 50-60 at szoktam gyártani belőle
200-at el se tudok képzelniNagyon durva lehet...
-
Dany007
veterán
De ménem komálják őket?
Persze, nálunk is volt pár, aki szerint előnytelen, mert "jobbak" a scrinek... De valójában nem. Ezt a legjobban Brutal enemy elleni meccsben látszik. Persze ha csal a gép akkor mind1.
Amúgymeg scrin ellen lehet scrinnel lenni és máris kiegyenlített. Plusz asszem valamelyik 1.4+ patchel már javítottak az arányokon is. Nemtom, én csak offline játszok
Mondjuk stratégia függő az egész. Ha nagy csata van akkor tripodokkal együtt támadok.
Anyahajó meg az a köpködős + a tipodok már elég erősek légi és földi egységek ellen is. Persze lehet h a 700-as rakétásnál elhasalnék, de azért megér egy próbát.A legnagyobb seregeket egyébként a gép elleni meccsen vonultattuk fel. Fejenként vagy 70-80 anyahajó + 40-50 köpködős repcsi, + 30-40 tipod, na ilyen csapatból 2, ezzel támadtam én, meg haverom hasonlóval... De így is levertek... = ( Sőt volt, hogy muszáj volt 1-2-3-4 csapatra bontani az egységeket, mert nem tudtam kijelölni az 1920x1200-as képernyőn...
Szép emlékek... Hazamegyek asszem küdök is egy meccset megintmár ha lesz erőm még meló után =/
-
Dany007
veterán
"l tudsz képzelni 700 rakétás embert?"
LoooL!
Na, ahhoz már bika gép is kellett ami mindezt elbírja! Nagy összecsapásoknál nálunk is lement az fps szépen...
Amúgy a scrinnek van az a másik repcsije, ami nagy plazmagömböket köpdös! Na, az kb 10-esével írtja a rakétásokat : P
Bár tény, hogy megfogható.Amikor 2 Brutál scrin ellen küdtük, ők azzal fogtak meg minket, hogy lépegető kis bogárral, amelyik tud repcsire lőni, na azzal írtottak csúnyán, plusz legnagyobb meglepetésre, sima kis repülők (scrin) ezreivel... Szegény anyahajóim tehetetlenek voltak.
Persze ettől függetlenül eltartott a csata vagy 2-3 órán át!!! Szóval tartottuk magunkat egy ideig.Amúgy neten / vagy lanon szuperfegyvert nem érdemes építeni mert egyből felfedi a bázist, be lehet teleportálni (scrin) szal sebezhetőség.
-
Dany007
veterán
Áh én csak nagypályán jászok
6-8-ason. Persze sokszor ott is Vs-eket, vagy hasonló.
Néztem pár meccs replay-ét és nemigazán jön be az a stílus.
Van egy akkora pálya ha fingok azt is meghallják a túloldalon. Fejlődni kb a 2. szintig van idő, mert már megy is a csata... szal... Nekem ez nem jön beMi úgy szoktuk lanon, hogy legnagyobb pálya, két szélén vagyunk mi azt had szóljon. Néha beteszünk egy 15 perces megnemtámadási határt. Addíg lehet fejlődni.
Nekem a rekordom (anno még amikor gyakran toltam) 7 perc, amíg felállt a védelmem teljesen. Ez abból áll, hogy a területem bekerítve légi és földi védelemmel. + dől már a pénz sokféle irányből. + van ~15-15 anyahajó készen. Nagyjából 7 perc kell ehhez.
Szóval mi szoktunk adni magunknak 15 percetAmolyan felkészülés a csatára, aztán go!
Gondolom eltudod képzelni mekkora csaták is voltak! Amikor összetalálkozott 40-50 anyahajó, meg 70-80 Mammuth tank + még az 'aprólék' csapatok.
Eszméletlen csaták voltak...Egyszer, haver támadt először vagy 100-150 mammuth-tal a bázisomat. Védelem bírta egy ideig, (azok a fengedező tesla szerű fák(?) a Scrinnél) de már éreztem hogy be fog törni.
Főgtam az 'atomot' és ráküdtem az egységeire! Egy tömegben volt a 100 mammuth mindet benyelteHaver nem értette mért voltam olyan hülye, hogy nem az épületeire dobtam. Hát mondom akkor most figyelj... Megindultam vagy 2x 30-40 anyahajóval és mivel neki már egy darab egysége nem volt, így lazán ledaráltam az egész bázist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged