- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
nubreed #3130 üzenetére
Ajanlom a fandom wikit (pl light show) itt altalaban le van irva honnan szerezheto, stb.
DLC-k: mind kulon map (bolygo), elso lepes sanctuary-bol odanavigalni. Ha az a kerdes hogy az alapjatek megvetele nelkul is jatszhato akkor nem, ezek dlc-k.
-
Daelion
őstag
válasz
nubreed #3129 üzenetére
Hellwalker az alapjáték fegyver és leginkább world drop. 'vagyis akárhol eshet'
Van dedikált drop helye de az nagyon ritkán dobja. 'legalábbis nekem nem akarta'Light show az DLC 3/bounty of blood-ban esik.
Bár szerintem amíg nem vagy max lvl nincs igazán értelme komolyan farmolni, elég lesz az utána is.
Van itt egy lista/dokumentum amin kb minden rajta van, hogy mi hol esik meg egyéb infók:
DLC-k meg új mapon/mapokon játszódnak de a kezdő questet Sanctuaryba tudod felvenni és utána elmész oda az űrhajóval aztán már mehet a fast travel is a bolygó listáról.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
nubreed #3110 üzenetére
ó, hát igen, a szakadékok
én pont a napokban a flustrcluckban estem le aim down sight-tal
De a legjobb még a kettőben a Great Train Robbery-nél hárman toltuk és a vonat mindhármunkat egymástól nem messze elütött.
(vagy mikor az elsőben ketten játszottunk, megtámadtak minket, srác mondja, hogy arrébb viszi a kocsit, ne lőjék szét majd ugyanezzel a mozdulattal a szakadékba autózott
)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nubreed #3105 üzenetére
milyen builddel mesz?
nemreg vegigmentem a DLCn egy lvl60 dps flakkel (vegig M10en) es egy tizenvalahanyas Amaraval. utobbival kicsit macerasabb volt par boss, de azert nem ennyire. mondjuk Amaran is OPQ / NoPewPew volt a DLC4 shielddel.
altalaban ilyenkor erdemes ranezni, hogy mi meg miert nem mukodik. fegyverek kozul neha erdemes mas elementalt is megproblani.
Evil Lilithnek kb annyi HPja van mint Killavoltnak, szoval minibossok kozott annyira nem tankos, csak eltalalni (elegge) nehez. a Spongeboss az mondjuk siman egy raidboss szintjen van HPre, de azt ott lehet hagyni, meg alacsonyabb szintu karival ott is kell.
-
bolondember
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Társasjáték topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest