- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Multis részhez én nem értek mert konkrétan 1 haverral szoktam néha játszani de vele mindíg működik.
Beinvelem/beinvel aztán megyünk is, mind a 2-en PC-n játszunk.21:9 meg ja azt elcseszték a lvl 72-es/Cartel update-al ami előzőleg volt.
Nekem is 21:9 van és ez visszatérő probléma amióta létezik a játék, kb pár update közt el szokott valami csesződni a User Interface-el.Már jelentettem hivatalos fórumon meg elég sokan, más kérdés hogy mikor fognak vele csinálni akármit is.
Update után most nekem is elég sok crash volt de legutóbb amikor játszottam már stabil volt, vagyis a ~45 perces True Guardian runom alatt nem volt baja.
'DX 11 módban játszom, 12 nálam nagyon nem jó'
-
GAbre
veterán
Látom senki semmit nem tud.
Arra,hogy valamiért meghal a játék kilép,és nagyon nehezen indul újra el,utána persze már menüben is lelohad.(1x írt fatal error hibát)
Arról nem beszélve,hogy levágja a kép felső részét,ami tabolásnál annyit jelet,hogy felső menű szinte teljesen nem látszik 21:9-es monitoron.16:9-re állítva jó,de persze 21:9-es monitoron rondán fest.
Ezekre valaki legalább? -
-
-
GAbre
veterán
Sajnos csak online megy :S
Most leadtam szellemkéket,visszaraktam offline-ra,most meg 5 perce próbál bejelentkezni
Azért respect,hogy próbálkozik,nem adja fel
Miközben írtam belépett
Így már offline-ban is lehet.
Meglátom,hogy ma vagy holnap megcsinálom-e.
Megírom,hogy dobott így. -
törölt tag
-
sp8787
addikt
-
GAbre
veterán
Miért van az,hogy a gold kulcsok közül majd mindre azt írja nem valódi,és mind a 25 karaktert ellenőrizzem,mikor a submitre megyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest