- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #3296 üzenetére
Mozen kristály rész nem olyan vészes mert Iron cub elég sokat segít a chainelős rail gun-al.
Én is azt hittem, hogy macerásabb lesz megszokott Ties nélkül de nem volt annyira gond.Mobolás persze így is lassabb volt mint Amarával de cserében meg bossokat hamarabb leszedte.
Még előző lvl cap szinten mentem mind a 2 karival 1-1 runt kíváncsiság végett, mármint True Guardiant. 'simát meg többet is ugye'
Bár az is igaz, hogy én nem játszom M10-en amióta van 11.
Egyszerűen irritál engem az a sok szar ami M10-en van és egyik legnagyobb áldás volt, hogy megszabadultam tőle.'nekem nehezebb is M10 illetve még extra FPS dropok is vannak a több szutyok miatt'
Nekem is az a build van most Amarán minimális változtatásokkal saját preferencia alapján. 'bár én kb mindig is Zerker TTB Amarát játszottam, nem bejövős más buildje amit eddig próbáltam'
Fegyvert én is cserélgetek sokszor mert szeretem a variációt. -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #3112 üzenetére
Grat, jó időigényes mi.
Asszem 3-4 runt mentem eddig összesen Amarán meg 1x Mozen.
Átlagba kb 40-45 perc ha nem rontok el semmit.Második kristály részt én úgy szoktam, hogy elsőnek azt töltöm teljesen fel ami az aktiváló kapcsolónál van legfelül.
Az 2-3 perc alatt fullon van azt egyből megyek a jobb szélsőhöz, arra rátöltök kb ~50%-ot aztán otthagyom és megyek a legalsóhoz.Erre itt általában van idő, hogy teljesen feltöltsem aztán megyek is vissza ahhoz amit otthagytam.
Valamiért az tart mindig a legtovább és azért is hagyom utoljára, így nem kell rohangálni a kristályok közt állandóan és nem is robban fel.Amarával meg ahogy jönnek ki a portálból az ellenségek fogom is meg Phasegrasp Ties that bind-al azt úgy könnyen lehet puszitani őket csoportosan.
'egyedül az utsó kristálynál szoktak a pofámba mászni mert ott annyian jönnek'
Nekem még mindig a platformok közti ugrándozás a legparásabb része, 1 elvétett ugrás aztán buktál is egy rakás időt mert alig van checkpoint.
'szerencsére utóbbi pár runba nem estem le'
Kár, hogy jelenleg max kihívásnak meg kari tesztelésnek jó az egész run mert a dropja elég haszontalan 1-2 bizonyos buildhez való dolgokat leszámítva. 'engem nem érint egyik sem'
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
proci985 #3085 üzenetére
idő?
március 13-án vettem meg a hármat, előtte a kettővel játszottam. Lényegében melegcsákányváltás volt részemről.(tavaly ősszel meg végigtoltam az első részt a GOTY Enhanced-ben; mondjuk annyira nem volt enhanced
)
Nem rossz a 3, de számomra a 2 az etalon a 3,5 részből. (vagy ha a Tales-t beleszámolom, akkor 4,5; mondjuk az is elég jó, ez tény)
-
la_cc
addikt
válasz
proci985 #2965 üzenetére
OMG
Azt úgy kellene használni? Én azt hittem csak accuracy-t növel, így sose használtam...
Zane-nél Violent Momentum-mal akkor, hogy kellene elképzelni ezt? Ugye elvileg én folyamatosan mozgok a karival, mert van egy valag extra movespeed-ja is a kill és active skill-lekből egyaránt.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
proci985 #2967 üzenetére
Esett ma egy másik, azon sincs elemental sebzés és egy laza ezressel sebez többet. Pedig ugyanúgy M6. Mellé szereztem egy gránátot, amin van olyan bónusz, hogy dobás után 6 secig bónusz sebzés. Így együtt, plusz a skill már egész szépen megy Killavolt. Kb. 300 töltény a mobokkal együtt M8-on.
Pont jó, hogy nem csináltam meg a DLC-t, mehetek pearl-ért hétvégén -
Shadowguard
senior tag
válasz
proci985 #2959 üzenetére
Na, valamiért be volt kapcsolva a True mode. Én 100%, hogy most nem nyúltam a jobb oldali kapcsolóhoz, most vagy a játék szívatott, vagy anno M1-en is így csináltam meg, de azt meg kétlem. Na mindegy, felraktam M4-re, végigmentem rajta, a végén azért szívatott rendesen. Azt továbbra is fenntartom, hogy a játék időnként mocsok módon nem fair. Vagy a mechanika hülye vagy bug, de időnként random ellenfelek ellen NEM működik a Fade Away. Tegnap Killavoltnál is volt, hogy elvileg láthatatlan voltam, a menet közben beesett Maniac meg odajött hozzám és elkezdett ütögetni. De ez a Takedown közben jobban előjött, amikor tényleg a pálya másik végéről lőtt le olyan enemy, amit távcsővel alig láttam.
Másik bugos mechanika a pet, aki elvileg fel tud támasztani. Többnyire működik is. De tegnap a Takedown bosson is volt olyan, hogy FFYL-ben voltam, a pet meg mellettem lőtte a falat és sz@rt a fejemre
Egyébként M6-on (elvileg onnantól eshet csak) három óra alatt kiszedtem 2 Monarchot nagy nehezen... Izé
... Ebből konkrétan milyen kellene? Van egy tüzes, duplázós, az érzésre kuka, meg van egy sima, az szódával elmegy. De például Killavoltnál pont egyik sem ért sokat. Pajzsos fázis alatt savas Lobbal leolvasztom az arcát, utána meg egy tár Krakatoa hátulról, Fadeből mikor lehet lőni és kész. Monarchból nem elég neki egy tár P2-ben -.-" Pajzs ellen meg kuka. Megnéztem Gravewardra M8-on, ott akkor jó, amikor leejti a fejét, egyébként az is kuka. De a lőszert azt megeszi az összeset és annyival nem gyorsabb így sem.
De Transformer esett öt is.És ha már Killavolt: az bug vagy feature, hogy néha elfelejti az átmeneti fázist? Amikor leszedem a pajzsát akkor ugye egy darabig szédeleg és immun kellene legyen, de vagy háromszor ez totál kiment a fejéből...
-
la_cc
addikt
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2937 üzenetére
Recursion még lvl 57-en is pusztította DLC részeket de azért elviszem ezt is egy körre.
'Nincs most kedvem Recursiont farmolni, lvl 60 Old God shieldet faromolom megint értelmes statokkal
'
Gargoyle meg elég durva karimon pláne, hogy +20% Corrosive Old God van rajtam jelenleg.
Egy gond van csak vele, hogy nem lehet tölténnyel bírni illetve limitált a range amire el tudja lőni azokat a corrosive bogyókat ami sokat sebez.
Kb 5 perc alatt elpusztítom a full töltény adagot aztán mehet a cutpurse.Propietary License meg Flipper SMG ami tetszik és fogom használni őket.
License elég fura fegyver mert Hyperion/Jakobs/Dahl keverék viszont mobolásra valami elvetemült.
Elkapok egy tömeget Phasegraspal azt kb 1 tárral eltüntet egy egész szobányi ellenséget mert annyira pattognak a töltények. 'jakobs criten pattan illetve Amara skill is ad olyat'Flipper meg simán erős amikor már x9 lövedéket nyomat és a tölténnyel is kezes.
Complex Root Snipert meg nem részletezném, egyik Streamer 1 milliárdos critet nyomott vele M10 Guardian takedownba Amarán.
De amúgy kb akármelyik fegyver esett ki miközben mentem át DLC-n és kipróbáltam, használható volt karimon ami azért jó dolog.
Lightshow azt Moze-ra tervezem a 150% Rados anointel.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2934 üzenetére
Most lehet fura lesz de én most csináltam meg pár napja teljes Maliwan Slaughter runt elsőnek Amarán így M10-en, mármint amióta van játékban én nem mentem 1 full runt se mert nem tudott érdekelni.
'Circle of sluaghter volt csak'
2x Crashelt le a játék mire rájöttem, hogy ok innen nem szereti a játék ha alt+tabolok.
Nem volt nehéz csak sokáig tart.Maliwan Takedown amúgy sokkal vállalhatóbb mint ez a Guardian, hosszra szerintem pont rendben van.
Ide járok időnként már az M4 idők óta amikor az volt a max. 'nem kell konkrétan semmi innen de ez szórakoztató run időnként'Guardian meg igen, most így HP nerf után nem mondanám hogy hú de nehéz csak macera és nagyon időigényes.
Első boss meg kb elalvás kategória volt nálam, sok rohadt immunity phase de amúgy veszélyt nem jelentett a karimra.
Néha még azt is bevállaltam, hogy nem ugrottam félre biztonságos platformra hanem lementem ffyl-ba aztán egyből second wind valami random ellenségről mert az mindig spawnolt a robbanás után. 'belövöm tömegbe Recursiont az biztos leszed valamit mert buddy system drónara is rápattan'2 Monarchot vittem oda meg azt a Recursiont, mást nem is használtam kb.
Cutpurse meg szinte kötelező, nem is tudom hogy lehetne nélküle. 'Cutpurse Launch Pad sokkal kényelmesebb mint fishslap megoldás szerintem'Most lesz 100-as mindegyik Guardian perkem azt már végre tudom majd használni mindenhol azt a Launch padet.
Küldtem át egy DLC Snipert ami Gamma burst Fl4khez való, mondom most már kipróbálom hogy működik ez a mail rendszer.
'Az a sniper amúgy beteg, Amarán nagyon durva damokat nyomat'
-
la_cc
addikt
válasz
proci985 #2920 üzenetére
Zane-nel megyek és leginkább AR hiányt érzek. Külön build-em nincs, egyelőre magamtól raktam össze és ilyen kill skill buff-okból él a kari leginkább. Esett egy cucc, ami proccolja a kill skill-eket alacsony eséllyel minden lövésnél, így passzívan is felkerülnek plusz a 2 active skill-lel is proccolom az összeset (kis repülő + klón).
Transformer shield-nek kellene is lennie a raktárban, nem max szintű, de gondolom a resist a lényeg amúgy is.
Van valami módja a karakter belinkelésének egyébként?
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2898 üzenetére
- M10en neha nem anointos, M0as fegyverek esnek (kb harmad-negyed sebzessel)
Ebbe én már nem futottam bele az előző patch óta, lootsplosion is rendesen skálázódik most.
Chesteket/Árusokat meg elvileg köv DLC patch-el javítják.Többi az viszon kb ja úgy van.
Én a 150% Rados NoPewPew-t fogom sajnálni Mozen mert az egy poén fegyver volt és a dmg se volt annyira rossz 'mobolásra simán jó volt'.
Így elnézve lehet teljesen buildet fogok váltani megint azzal a karival. 'nem bírok megállapodni vele..'Ja meg most akkor megint vághatok majdnem mindent ki a bankból amit elkezdtem gyűjteni.
'Gondolhatná az ember, hogy D3 season játszás után mit zavar ez engem de azért ebben a játékban jelentősen több gondot okoz kifarmolni azt ami kell, nekem legalábbis az a a tapasztalatom'
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2892 üzenetére
Pylon részt már 1x se buktam be, elsőt megcsinálom fullra aztán a maradék 2 közt mászkálok helyzet/töltés függően.
Sokat segít a Phasegrasp meg a Recursion mert ahogy kijönnek a portalból az ellenségek meg is fogom őket aztán többit megoldja a Recursion.
'ha meg közel jönnek akkor kapnak Monarch-al a pofájukba'
Ahogy néztem erre Flaknek jó a pet mert oda lehet küldeni aztán lefoglalja az ellenségeket egy ideig amíg te töltöd a pylont.
Viszont az tutti, hogy farmolás szinten ez nem életképes amikor ilyen sokáig tart és alig akarnak esni az új legendaryk. 'és ha még jó Anointot és akarna az ember'
Na nem mintha lenne akármi farmolásra érdemes jelenleg a runba. 'Smog SMG talán a legértelmesebb'
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2886 üzenetére
Ja akkor azért nem láttalak fent azóta.
Annyira nem érdekelne ez a Takedown de azért 1x szeretnék rendesen átmenni rajta mert sok mindent úgy se tudok már csinálni a játékban per pill. 'Mozet tudnám még átvinni TVHM-en de annyira nincs sok kedvem ahhoz se'
Konkrétan az utolsó boss előtt léptem ki, nehézségre már vállalható így Monarch+Recursion buildel de ez a ugrálós része meg hogy nincs értelmesen checkpoint nagyon elcseszett.
Recursion amúgy elvetemült egy dolog itt, kerítettem belőle egy x2 verziót Corrosive/Consect hit Anoint.
Belövöm tömegbe és annyit pattog össze vissza a sok ellenség között, hogy levágja az fps-em 20-25 re.'konzolokat ez képes lecrashelni amennyire fórumon olvastam'
Elemental Amaran pláne erős mert ha több elemental effekt van jelen akkor többet is pattog azt azért kattan be a fegyver és ezt annyira már a játék se szereti így ránézésre.
Viszont elpusztít kb mindent, bár így 1+óra után már kezdtem aggódni hogy ez most fogja lecrashelni az egész játékot így boss előtt. 'amire nem került sor mert kiléptem ugye'
Bossolásra meg Monarch simán elég volt, van belőle egy Corrosive meg Shock variánsom bár elég rosszak. 'szerencsére még így is elég'
Remélem a DLC fog hozni legalább 1-2 értelmes új fegyvert vagy valamit.
-
la_cc
addikt
válasz
proci985 #2886 üzenetére
52 vagyok és a M1-2 sem igazán comfort-os még, inkább gear problémám van szerintem. Vagy 52 az még alacsony lenne?
Lehet a karit is respec-celnem kéne, a random választásom Zane-re esett és csak úgy kútfőből rakosgatom a skill pontokat...
Ez a golden key-ért nyitható láda ez adhat valami értelmeset? Ma beletoltam 4 kulcsot, de lfsz használhatót nem adott.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2877 üzenetére
Igen én is Amara miatt fejlesztettem zöldet maxra elsőnek utána meg a kékre raktam Moze buildem miatt 'shield regen kell oda'.
Narancs ágon van 75 pont jelenleg.Fish slap gránátom van elrakva mert 1HP Moze buildre kellett, hozzá vágom ellenséghez azt shieldet regenerálok vele.
Kösz azért.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2875 üzenetére
Cutpurse Launch Pad Artifactot használnak, 2-3 slam aztán maxon is van töltény abba a fegyverbe ami pont kézben van.
Én is most néztem ezt 1-2 napja, hogy mit csinálnak.Az már más kérdés, hogy nekem még nincs meg az a Guardian skill amivel sima ugrás magasságban is lehet slamelni.
'kevés a Guardian rankom és inkább másik ágakat fejlesztettem'
Spinnert meg vettem észre, egyet lelövök erre a spinner lerak maga mellé egy másik spinnert. 'ezért is lett elegem belőle mert már lézer diszkó volt mindenhol'
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2873 üzenetére
Hát kb ilyen mint most ez, egy MMO raid ami egyértelműen partira lett tervezve és sokáig tart.
'én csak a Solo részeket játszottam végig Destiny 2-be ami ingyen volt, jobban nem mentem bele de pl a Leviathan raid elvileg'
Joltz ezt a Flak buildet használta M10 runjaiba ha érdekel:
[link]Nekem meg esett most egy ilyen Monarch, milyen kár hogy ezt az Anointet is nerfelték a mostani patchbe de még így is elég erős azért. 'eddig ez a legjobb Monarch ami esett'
Amaran is jó ez a fegyver amúgy mert van egy skillem ami extra gun dmgt ad.
Az alapján, hogy mennyire vagyok közel az ellenségekhez és ugye Monarchal kb bele kell mászni mindennek a pofájába.Backburnert famolom most, abból kéne meg 1 értelmes darab.
Ja igen elvileg következő hét elején 'fixeli' a HP-t GBX az új takedownba egyik nagyobb Streamer Twittere szerint 'ő kapta az infót'.
[link] -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2871 üzenetére
Most fejezett be egy M10 runt Joltz Flak-el 1 és fél óra alatt mert sikerült leesnie.
Csak Monarchot használ egész runba azzal a +15% life leech anointal mert biztosra akart menni.
Elvileg 45 perc-1 óra normális runnak számít jelenleg M10-en ha nem skipelsz semmit.Nekem ilyen hosszú runhoz még akkor se lenne türelmem ha simán vinné a karim.
'sokan amúgy Destiny 2 raidhez hasonlítják ezt'
Utána néztem, hogy konkrétan mi az ami innen esni tud és egyik se keltette fel az érdeklődésem.
SMG nem néz ki rossznak de az inkább Barrier Zane meg Flaknek való a működése miatt.Szerintem kerítek valami használható Monarchot azt félre is teszem a játékot a köv DLC-ig.
Hátha annak több értelme lesz. -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2868 üzenetére
Szerintem lehet jobb ötlet megvárni amíg GBX csinál vele valamit meg raknak fel videókat YT-re esetleges megoldásokról 'már most rakják fel a skipelési lehetőségeket meg a kristály töltést soloba'
Arra én is gondoltam, hogy megnézem a runt így Mayhem nélkül de még ahhoz sincs kedvem kb.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2866 üzenetére
Az új Takedown bossnak több ilyen immunity phase is van, az is egy csodálatos ötlet volt.
Ja amúgy felőlem felvehetsz bár itt is mint D3-ba inkább egyedül szoktam játszani.
Illetve nem olyan rég volt egy olyan eset, hogy pont Kaosont farmoltam erre a nagy semmiből megjelenik mellettem 2 random fószer.
Néztem rendesen, hogy ez most mi a fene aztán látom a network settingsbe hogy publikon volt a játék és random beléptek.Ja és még a Mayhem modjaimat is elrontották aminek nagyon tudtam örülni mert tekergethettem megint az egészet arra amit én használok. 'elvileg ezt már javították de a fene tudja'
Daeltiri a shift acc nevem.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2863 üzenetére
Jónak nem jó de jobb mint a többi lehetőség.
Első körbe amikor bejött a Mayhem 2.0 akkor még kerültem a Healy avengert mert kb bementem egy M10 Proving Groundsra és ott annyi olyan repkedett hogy állandóan mindennek feltöltötte az életét.
Meg akkor még gyengébb is volt a kari azt kellemetlen volt ha valamit feltöltött véletlen.
Most Monarchot farmolok mert 1 értelmes darabom sincs, egyik fegyveremet le akarom cserélni arra. 'de ha kiesne egy 150% rad anointes Mozera az se lenne utolsó'
Maliwan Takedownra célszerű egy erős Corrosive fegyver az utolsó bosshoz, de én most legutóbb a kéznél lévő Cryo Hawkal szedtem le a felső repkedő részét. 'alsón meg leteszteltem a nerfelt Yellowcaket
'
Backburner Rocket Launcher amit még akarok keríteni, Agonizer boss dobja csak eddig bugos volt a dropja és csak a Story mission verziós boss dobta.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2860 üzenetére
Valaki tesztelte és erre jutott:
After testing with prismatic it seems like true takedown and normal 4 player are working the same. However.
Slaughter shaft lvl58 badass maniac 1p difficulty: 15m hp
Maliwan Takedown lvl58 turret soldier 4p difficulty: 14-14.4m hp
Maliwan Takedown basic lvl57 Ratch 4p difficulty: 9-9.7m hpGuardian td basic lvl58 vanda 1p difficulty: 40m hp
Guardian td basic lvl58 vanda 4p difficulty: 82m ish hplvl 59 Captain Traunt 1p difficulty: 113m
Vagyis ~3 alap ellenségnek van itt annyi HP-ja mint egy átlagos story bossnak 'gondolom erre még rájönnek egyéb resistek is'.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2859 üzenetére
Most átraktam Healy Avenger/Chain gang/Buddy systemre tesztelni.
Ettől még legalább látom mi történik meg nem vágja oda a buildemet.Nagyfejet én utálom + bután is néz ki.
Holy Crit meg annyira nem célszerű Amarán mert nekem nincs fix crit hit skillem és bizonyos ellenségeket nem lehet olyan könnyen critelni és akkor meg kb 0 dmg van.Maliwan Takedown az nem probléma, az gond nélkül lemegy soloba 'szerintem már a Deathless 150% Rad dmg Mozem is bírná így mayhem nerf után'
Új Takedown meg igazából mind1 is mert tegnap vagy 1 órán át néztem, hogy mit szenved vele egyik ismertebb streamer fullos gearbe/buildel Amaran és kösz de inkább ezt én kihagyom.
'sokak szerint bugos is mert Solo modba szinte ugyan annyi HP van ellenségeken mint True takedown vagyis 4 emberes party modba'
Recursion buildnek van elég dmg +Monarch 'kb ez a 2 fegyver bírja' de az egész run olyan irritáló hogy ennyit nekem nem ér az egész.
Sok ugrabugra platform szutyok amiről csak 1x kell rosszul érkezni vagy lépni esetleg lelöknek az ellenségek és buktad az egészet de legalább a fél runt.Játszottam 7+ évig MMO-t Raidekkel meg minden de ott is volt amit nem voltam hajlandó runolni mert annyira gáz volt az egész na asszem ez is olyan lesz itt.
Még az a szerencse, hogy amennyire nézem semmi olyan új legendaryt nem dob ami kéne.
Amúgy tényleg ez már gáz, hogy nem tud 1 olyan updatet/patchet kiadni GBX ehhez a játékhoz amibe ne csesznének el valamit, hivatalos fórumon megint jó nagy panaszáradat van. -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2854 üzenetére
- The Mayhem modifiers Mob Mentality and Chain Gang can no longer be rolled together
Ez most eléggé irritál, pont ez volt az egyetlen olyan konfiguráció ami nem volt idegesítő játszani erre pont ezt kell megbuherálni.
Most csak 'szarok' közül tudok választani kb vagy olyan ami totálisan oda vágja az egész karimat/buildemet.
Ami elemental immunitást/resistet ad az ugye mind kiesik mivel Elemental Amarat jatszom.
Floor is lava kösz de nem, megállok lootot nézegetni azt meghalok miatta.Azt a pörgő lézert meg a cryo orbos izét próbálgattam most de azok meg úgy 'telefossák' a játékteret effektel, hogy kb azt se látom néha hol a célkereszt. 'erre még rájön minden egyéb effekt amit alapjáraton generál a játék meg a sok elemental dolog'
Fegyver nerfek meg nem tűnnek annyira vészesnek.
Kaoson most is elég jól sebez a karimon de azért érezhetően pontatlanabb lett bár úgy se akarok sniperkedni vele.Yellowcake most is pár lövésből öli pl M10 Athena Trauntot.
Hawk érezhetően gyengébb de jóval gyorsabb lett 'töltényt most aztán gyorsan megeszi'.Ez az új takedown meg mintha 'kicsit' túl lenne skálázva jelenleg, annyi HP van mindenen hogy még alap ellenségek is alig akarnak meghalni Solo módba.
Elvittem odáig amikor 3 kristályt kéne feltölteni mielőtt felrobbannak de mivel egyedül vagyok ezért csak 1-et tudok egyszerre tölteni közben meg az ammo is majdnem elfogyott már erre felrobban az egyik kristály mert kifutottam az időből.
Megnéztem a régi Maliwan Takedown-ot, hogy ott minden rendben e van.
Azt ugyan úgy meg tudom csinálni mint régebben.Szerk: Felnéztem hivatalos fórumra már van is topik ez miatt, hogy ez most mi akar lenni.
Na mind1 úgy ennyi most, ez a mayhem modifier dolog elvette 'kicsit' a kedvem az egésztől.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2852 üzenetére
Én annyira nem aggódnék a nerfek miatt amúgy se mert egész játék kap egy nerfet alapvetően.
Inkább csak ahhoz próbálják igazítani ezeket ami érthető. 'csak ugye már senki sem bízik bennük ilyen téren.'
Yellowcake képes működni egy olyan karin aminek nincsenek elosztva a skill pontjai, az meg eleget is mond arról hogy valami nem volt ott rendbe. 'ezt egyik Streamer próbálta ki'
Nekem van egy x2 verzió azzal a 300% DMG 90% HP alatti ellenségekre, az már beteg kategória volt de a 150% Rad DMG se volt gyenge a 1HP buildes Mozen.Töltény meg lassan fogy belőle ahhoz képest, hogy Rocket Launcher kategória.
Bár én eleve megszokásból nyitogatom a töltényes ládákat azt lehet azért.Kaoson elvileg ugyan úgy fog működni mint eddig csak alapvető gyengítést kap, illetve a full auto verzió lesz pontatlanabb valamennyire.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2841 üzenetére
Na igen,nekem is a legjobb Kaoson az kb ilyen lenne: 2x+Elemental alap+Full auto+értelmes anoint. 'és ezeken belül akár még válogatós is lehetnék akár'
Van egy 2x de az kinetic alapba esett ki +50% Radiation DMG ASE.
Persze ez is működik de jobban szeretem az elemental alap fegyvereket Amarán mert arra kapok +bónuszt skillek miatt.
Ez miatt inkább használok most egy 1x de Corrosive+Consect hitest.
Ha nem Full auto verzióban esik ki akkor egyből kuka.#2842 shotika
Ugyan ez nálam is amikor Mozet játszok Amara után,működni működik de valahogy nem érzem kényelmesnek a játékot vele.
Amarán mondhatni már túl jó a mobolás azt lehet az miatt.
1 ellent elkapok graspal aztán többit körülötte összeköti a Ties that bind és kb elég 1 ellenségre kitárazni a fejébe és már halott is az egész banda kb,erősebb fegyverek meg szinte azonnal megölnek mindenkit aki össze volt linkelve. -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2839 üzenetére
Kaoson előtt meg Hellshock volt a main fegyverem,bár az még most is egész tűrhető mobolásra.'ezt szeretném visszarakni OPQ helyére a patch után'
Anarchy buildeket néztem de még nem próbáltam illetve nem is farmoltam M10-es Anarchyt annyira.
Én azt szeretem ezekbe a Phasezerker buildekbe,hogy sok mindennel/fegyverrel működnek meg úgy kb jó mindenre még ha semmiben sem a legjobb konkrétan. 'Zerker modomom +weapon dmg és +weapon crit dmg van tehát minden fegyveremhez jó'
Arra,hogy bekapcsoljam játékot azt megyek játszani amihez épp kedvem van játékban arra viszont megfelel.Action skillt én is sokat spamelem de szerencsére gyors az animáció azt így nem olyan zavaró.
Nem értek Fl4khez csak videókban láttam,gondolom arra gondolsz amikor csinálja azt a Rakk attack 'rajzolgatást' a levegőbe meg nézegeti a kezét fade közben.Azt a Moze buildet volt vagy 1+ hét mire össze tudtam rakni valamennyire normálisan,nehezen akartak kiesni pont azok amik kellenek és még így is hiányos.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2837 üzenetére
Jah egy olyan +150% Rades Monarch biztos 'érdekes' lenne ebbe a Moze buildbe.
Aszonta GBX,hogy buffolva/javítva lesz a dedikált item droprate azt majd talán akkor kifarmolom ezeket a nagyon specifikus dolgokat mert jelenleg alig esnek pláne ha pont egy bizonyos anoint kell. 'per pill van 1 darab Monarchom valami haszontalan anointel'
Bossolásra általában a Hawkot használom Amaran,az elég gyorsan szétkap mindent. 'Katagawa JRt meg 1 hiteli OPQ Ties that bind-el ha sikerül elkapnom egyből amikor hologram másolja magát'
Recursion buildeket én nem bírom,fura nekem ahogy az a fegyver működik.
Freeze tag nincs az a isten,hogy én azzal játszak,így is sokszor annyi effekt meg minden van a képernyőn hogy kb semmit se látok.
Mozen ez a build,itt jobban el van magyarázva:
[link]Amaran meg kb ez van most,mindig is Phasezerker builden voltam csak ennek aztán van egy rakás változata:
[link]Kb csak ezt a tagot szoktam nézni amiket felrak BL 3 videókat meg néha Joltz,ők még relatív normálisak szerintem.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2834 üzenetére
Yellowcake az annyira OP,hogy egy skillek nélküli karin is képes erős lenni szal inkább nem hagyatkozok csak arra meg már unalmas is kb. 'pár napig poén volt de a többi fegyveremet is használni akarom'
Mozen nekem most egy ilyen Deathless build van aminek az a lényege,hogy mivel állandóan 1 HP-n van a kari folyamatosan aktív a 50% HP alatti +150% Radiation DMG anoint.
Ebből van OPQ,Nopewpew a karin illetve a Bloodletter class modon van +35% Assault Rifle DMG. 'Deathless Artifacton meg +50% Mag size'
És igen van egy ilyen YellowCake is ami már tényleg nevetségesen erős,kizárólag 'vészhelyzetekre' van.
Kaoson még nem esett ezzel az anointal egyenlőre pedig az nem lenne gyenge.
+20% Radiation DMG Old God shield 'ez inkább személyes preferencia'.Meg a Fish Slap gránát amit ha hozzá vágok valakihez akkor visszatölt pajzsot mert az a gránát melee DMG-nek számít és a Deathless Artifacton meg olyan mod van 'Knife' ami melee dmgt áttölti oda. 'Bloodletter miatt ugye'
Illetve ha sprintelek a karival akkor kap 8%-os life leechet ami a pajzsba megy,csak ezt állandóan elfelejtem használni mert megszoktam,hogy Amaran ez folyamatosan aktív sprint nélkül.Ez így most egész jól viszi M10-et meg viszonylag keveset is halok vele.
Minden olyan buildet kerülök Mozen ami azt igényli,hogy ki be ugráljak a mechből az Action skilles anointek miatt.
Nagyon nem bírom mert állandóan meg kell szakítani vele a játékmenetet az meg idegesít/anitfun.Ez miatt nem sok build lehetőség maradt,eddig talán ez a legjobb amit próbáltam.
Remélhetőleg a 'balansz' patch után több fegyver lesz használható szinten ezzel a +150% Radiation anointal. 'bőven elég ezeket kifarmolni,pláne értelmes stattal..' -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2832 üzenetére
Én már játék megjelenése előtt eldöntöttem,hogy Amarat fogok játszani és szerencsére nem bántam meg.
Előző részek után úgy voltam vele,hogy Siren-el nem foghatok annyira mellé.'eleve szeretem az elementalos fegyvereket BL-be azok meg hozzá illenek a legjobban'
Mozet meg csak most fejlesztettem fel 1-2 hónapja de alig játszok vele,nem találok olyan buildet ami tényleg tetszene és működik is meg a fegyverek amiket akartam használni már gyengék lettek. 'Shredifier meg Lucian's call pl'
Zanet akarok majd még valamikor csinálni de szerintem majd csak akkor ha kint lesz mind a 4 DLC és úgymond készen van a játék. 'meg gondolom addigra lesznek értelmes javítások meg minden'
Viszont azt a karit külön akarom csinálni,mármint nem fog segítséget/geart kapni másik karimtól.Az a 4 óra amúgy,hogy jön össze?
Mozeval csak a main sztorit csináltam és még úgy is sokáig tartott átmenni a játékon. 'Mech pedig fejlődés közben jó erős volt' -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2830 üzenetére
Én úgy vettem észre meg fórumon is olvastam,hogy GBX mintha kicsit túl sokat adna/alapozna a kontens kreátorokra 'nagyobb streamerek/Youtube tagok'.
Őket is bírom,mutogatják az ilyen meg olyan atom OP buildeket és hogy milyen durván viszi M10-et.
Ja persze kb 100%-os fullos dolgokkal meg mindenen pont az a Anoint van ami buildhez kell,semmi gond megyek kifarmolom 'ja nem mert jó ha pár %-al esik olyan'.Még az a szerencse,hogy azért ők is fel szokták hozni a gondokat a játékkal kapcsolatban mint amik most is vannak Mayhem 2.0 óta. 'Joltz konkrétan visszament BL2-vel játszani amíg nem rendezik itt a dolgokat'
Nekem ugyan lazán viszi M10-et Amara de ezzel a karival az nem sokat jelent mert egyszerű és erős ez a build. 'Ties that Bind annyira elkényelmesített hogy kb másik karit nem tudok játszani már mert zavaró,hogy nincs'
Mozen viszont már érezhetően nem mennek olyan lazán a dolgok.
Ezt a buildet raktam össze rá mert van pár új fegyverem ezzel a Anointel meg a többi is megvan úgy ahogy amiket igényel a build.
[link]Nem mondanám,hogy annyira simán viszi M10-et nekem.
Yellowcaket meg direkt kerülöm,ha lehet mert az a fegyver szerintem nem normális.
'van pedig 1-2 elég durva példányom'
Amaran legtöbbet a Kaoson SMG-t használom,farmoltam már jó pár órán át Trauntot de még mindig nincs olyan amilyet akarok.
Eddigi legjobb amim van az egy full auto Corrosive x1-es verzió Consecutive Hits Anointal.
Ez tökéletes lenne nekem ha x2-be lenne.OPQ az meg elég low damos +200% DMG Action skill közben 'Ez az én buildemmel sokat aktív'.
Bár ezt a fegyvert én le szeretném cserélni a 'balansz' patch után mert sokszor megölöm magam vele véletlen.Sandwhak meg olyan amilyen te is mondtad,erősnek erős de nem lehet tölténnyel bírni legtöbb karin/buildel.Én kb csak bossolásra használom vagy 1-1 erősebb anointos leszedésére.
Cake helyett meg egy Corrosive Plaguebearer van,persze nem olyan erős de tömeget elég jól lehet vele oszlatni+poén használni szerintem.
'bár arra a Reflux is elég jó nálam'
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2799 üzenetére
OPQ az Atlas.
Hát most össze dobáltam valami saját Infinite Ammo buildes Mozet azokkal az extra fegyverekkel amiket Amaran találtam azt így elviszi M8-at egész tűrhetően. 'rendes buildhez nincs meg minden még +bizonyos Anointok kénének'
Arra,hogy átfussak DLC-n jó lesz egyenlőre. -
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2797 üzenetére
Igen az új Wold Boss dropok csak M6 és felette,Carteles dolgok elvileg akármilyen fokozaton esnek.
DLC 2 végi Artifact nekem olyan vállalhatatlan statokkal lett meg,hogy kb ez miatt fogok átszaladni a DLC-n megint Moze-val azt hátha kapok egy jobbat ha nem akkor meg ottmarad azon a karin,úgy is kéne 2 darab.
'save file piszkálás meg hasonlókat nem csinálok'
Ja meg most per pill van kavar a droprate-el ezeknek az új fegyvereknek.
GBX fórumon sok a panasz miatta tehát ne lepődj meg ha csesznek esni még sok run után is.
'ezért nem haladok WD-vel D3-ba mert ezeket a tetveket farmolom itt'
OPQ-val csak óvatosan amúgy,az a robbanás visszafele is sebez,párszor már kifingattam magam vele amikor nem figyeltem és túl közelről lődöztem.
-
Daelion
őstag
válasz
proci985 #2795 üzenetére
Ugyan nekem csak Amara van M10-en de kb ezek a fegyverek mennek most amik tényleg képesek is M10-en puszitani értelmes Anoint/build-el.
Kaoson SMG amit Athena Traunt dob,lehetőleg egy x2 verzió és full auto mivel DAHL.
OPQ System Cartel eventből,az a robbanás az Shock alapú és azért szedi úgy le a shieldet meg ugye eleve erős a fegyver.
Sand Hawk Sniper 'bár ez inkább egy Assault Rifle mert olyan gyors' ami Katagawa JR-től esik Atlas HQ-ba.
Yellowcake RL Cartelből de ezt szerintem tutti nerfeli majd.
PlagueBearer RL Warden Bosstól Eden6-on 'ami ott van a börtön végén' ez gyengébb mint a Cake de szerintem poén használni,én most erre váltottam cake helyett mert azt már túl erősnek találom.
Reflux Shoti GeniVIV bosstól Eden 6-on,ez alapvetően egy Corrosive Brainstormer.Elemental Amaran elég korrekt sebzést lehet vele csinálni,többi karin nem tudom mennyire jó. 'kár hogy ezt a bosst farmolni egy borzalom'
Monarch Assault Rifle ami kb egy Dictator szteroidon,Killavolt dobja Lectra citybe.
Nopewpew COV Assault Rifle Cartelből,nem rossz fegyver csak nagyon hamar megeszi a töltényt.
Infiinte ammo Mozen elég jó.Amik régi fegyverek de még elmennek az a Hellshock,Krakatoa,Maggie,Lob meg biztos van még ez az de érezhetően gyengébbek az új fegyverekhez képest.
Cutsmant én nagyon szerettem régen M4-en de most valahogy már gyengének érzem M10-en a Kaoson-hoz képest.Ja igen az új fegyverek amik nem a Cartel eventből vannak csak M6 és felette esnek.
Gránát meg M10-en kb mind1 mit használ az ember mert a sebzés ott már elhanyagolható és inkább csak ilyen utility dolog és inkább +1 Anointra van kb. 'Action skill end +50% ele dmg pl'
Shield meg ami tetszik de egy Transformer mindenhova jó tud lenni,DLC 2-be van az Old God shield ami jó még,én most azt használom Amaran.
DLC 2 végén van egy Artifact quest rewardnak,az elég jó akármilyen karira ha kell +dmg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest