Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz donki #3554 üzenetére

Jah vannak ilyen furcsa nagyon specifikus buildek, asszem úgy rémlik arról én is láttam a videót ami Faulty Star alapú.
    Meg láttam ilyen cryo Nova spamelő buildet ami mindent megfagyaszt/kinyír karakter közelében meg kb semmit sem látni miatta, lehet rohamot is kapnék tőle. :D 'van pár ilyen build a játékban ami szinte elvakít'

Ideig meddig biztos poén az ilyen build de én hamar megunnám, jobban szeretek lőni. :) 'ha már játék egyik fő része a rengeteg fegyver, ez miatt nem szeretem a csak Iron Bear buildeket sem'

• Daelion

őstag

válasz donki #3548 üzenetére

Ja Arms race-be úgy sincsenek bekapcsolva a M10 modok az mehet akárhogy. :K

Hát Mozen annyit tehetsz, hogy olyan erősre csinálod a Splash fegyveres buildet hogy hamarabb megölsz mindent mielőtt túl közel kerülnének persze néha ez elkerülhetetlen.
    Ténylegesen kifeküdni nagyon ritkán szoktam, max lemegyek párszor a földre de fel is tudom szedni magam majdnem mindig. :D

Vagy nem használsz Splash fegyvereket de az meg olyan fura Mozen de megoldható pláne ha olyan build van rajta.

• Daelion

őstag

válasz donki #3546 üzenetére

Legtöbb dolognak van egyszerre dedikált meg world dropja is persze vannak kivételek de ha konkrétan 1 item kell akkor úgy is a dedikált helyen fogsz farmolni. 'vagyis ezt szokták csinálni mert célszerűbb'

Rajtam Infernal Wish shield van Mozen ami Arm's race drop és ott is megvannak, hogy melyik chestből esnek a specifikus legendaryk nagyobb eséllyel illetve az utolsó bossból randomba.
    Tehát bementem Arm's raceba kinéztem mi kell és csak azt a 1-2 chestet farmoltam és utána nyomás bosshoz, ebben nagy segítség ha nem egyedül kell mert egyik haverommal mentem Arms race runokat így.

Amara meg Zane az Re-Volter-t használ ami meg utsó DLC-be esik és van dedikált helye ahonnan sokkal hamarabb megvan.

Exp az ugyan az, most mentem gyors pár M10 illetve 11 Graveward runt és pontra megegyezően ugyan annyit adott sima és vault card expre is tehát semmit sem fixeltek az 1-2 éves tesztek óta amit sokan megcsináltak már m10-11 miatt akkoriban. :) 'vannak YT-n videók ahol 500 run dropját hasonlították össze 10 és 11 közt hasonló eredménnyel'

Nekem mind1 ki hol játszik csak szerintem nem éri meg ez miatt szívatni magad, nekem megváltás szinte új játék lett az egész miután kijött M11 update.

Utolsó kari amit összeraktam end game szintre az egy Zane volt és azt direkt nem segítettem a másik 2 fullos karimmal meg a rakás legendary-val ami a bankomba van.
    Kíváncsi voltam mennyire nehéz mostani állapotában a játéknak összerakni 1 karit 0-ról és ott is amint bírta M10-11-et már csak 11-en játszottam vele és nem volt vészes összedobni. 'Chain Zane buildet raktam össze neki'

Én nem szeretem az olyan Anointokat amikkel 'nyűg' van, pont azért mentem régen a Urad Anointra mert az állandóan aktív Deathless Mozen és csak lőni kell. :D 'meg hát akkoriban nagyon erős is volt'

• Daelion

őstag

válasz donki #3544 üzenetére

Én is már vagy 2 éve Deathless/Bloodletter kombót használok Mozen Urad Anointes'+100% Radiation dmg under 50% HP' fegyverekkel bár az már manapság nem annyira jó mint régen volt csak személyes preferencia. :) 'egyik update-ben nerfelték 150%-ról..'

Splash dmg meg ja le tud csapni néha de ez gond lehet más karin is kivéve Zane mert neki van skillje arra, hogy ne sebezze saját magát. :D 'ez mi a francért nem Mozen van az jó kérdés..'

Amúgy ha nagyon zavarnak M10-es modok akkor nyugodtan mehetsz M11-en ahol nincsenek.
    Ne csapjon be a játékon belüli kijelzés, hogy mennyivel kevesebbet ad mert effektíven nincs érdemleges különbség.'ez már M11 update óta így van'
    Én kb csak akkor játszok 10-en ha Eridium kristály tömböket farmolok 'amit szét kell ütni' mert abból kicsit mintha több jönne.
    Illetve a dedikált dropokra sincs hatással a mayhem % droprate mert azok fixek és a legtöbb jó end game dolog az dedikált drop farm eleve.

• bolondember

MODERÁTOR

válasz donki #3541 üzenetére

hogyan osztottad el a pontokat?

Én Demolition Woman-t és a Bottomless Mags-et toltam fel, két pont a Shield of Retribution-ön.

Aránylag jól megy, voltam már vele M10-en is (az ajiba kapott Free Radical nagy segítség volt), Vasmedvével teljesen jó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés