- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
HugóBoss #3518 üzenetére
Ja hát így vissza olvasva látom neked ez teljesen új játéktér tehát érthető a tapasztalatod/véleményed.
Én Diablo 2 meg hasonló játékokon nőttem fel aztán jöttek a looter shoterek amit BL 1 óta játszom.
Ettől függetlenül én sem nagyon szeretem a kezdeti karaktereket/low lvl játékmenetet mert olyan gyengécske meg esetlen a kari mert nincs meg neki semmi jó skill,gear,stb.
Ez kb ilyen ebben a játék stílusban.Szerintem amúgy lehet jobban jársz ha inkább BL 3-at viszed tovább már ha tetszik a játék valamennyire.
BL 3 így végleges formájában jobban össze van rakva mint Wonderlands.
Wonderlands jelenleg jó sztori miatt de max szinten van még mit csiszolniuk rajta az biztos -
Daelion
őstag
válasz
HugóBoss #3515 üzenetére
Pedig a gunplay kb ugyan az mint BL 3 volt csak itt gránát helyet spellek vannak amik talán még változatosabbak is.
Melee is jobb azért ha valaki olyan buildet játszik.Én most várok, hogy jobban megcsinálják end gamet meg általános balance dolgokat aztán majd lehet csinálok ágy második karit.
Most csak 1 Spore Warden+Brrzerker van jelenlegi end game szinten de úgy alapjáraton a játékmenet nekem bejön.
Így is sikerült már ~130 órát játszanom vele, nekem már megérte.Remélhetőleg a jelenleg játékban lévő gondokat majd idővel megoldják, BL 3 is elég sok mindenen ment keresztül mire tényleg jó lett. 'itt most end game/balance/quality of life change dolgokra gondolok'
-
Daelion
őstag
válasz
HugóBoss #3504 üzenetére
Nincs igazán szükség azokra a keyekre, anélkül is simán fel lehet húzni egy karit max szintre meg végig menni mindenen.
Max pár szint erejéig adnak jó fegyvert aztán úgy is cserélheted le, max szintre meg lesz jobb forrása is gearnek.Mivel Moze-t játszol igazából ha akarod simán mehetsz csak Iron bear build-el mert egyik legerősebb build ami gear független jelenleg a játékban.
DLCk-et szerintem célszerűbb max szint után végig vinni amikor már tudsz Mayhem szinteket használni. 'ezt sztori végén kapod meg'Ez elég kérdéses jelenleg és nem is merem nagyon megmondani mit csinálj.
Én Wonderlands első napja óta játszom vele de kb ugyan azokkal a gondokkal küzd mint BL 3 anno.
Maga az első végigjátszás minden mellék küldivel kb 40+ óra tehát annyival számolhatsz mint tartalom.
DLC-k itt nem úgy vannak mint BL-be, kb kapsz 1 15-20 perces dungeont pár új legendary gear-el és ennyi tehát ha megveszed DLC pakkot erre számíts.Szerintem nem rossz játék meg szép a map design de kell még neki idő, hogy rendbe szedje magát mint ahogy BL 3-nak is kellett.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
HugóBoss #3499 üzenetére
lvl 12-n szerintem még felesleges farmolni, használd ami szembejön és bejön. Majd 72-től érdemes igazán farmolni (kivéve talán a class modokat, ott simán lehet, hogy 72-n és 65-ös moddal mész). Érdemes lehet még akár Moxxi villanyos SMG-jét "megvenni" (borravalót kell adni Moxxinak és egy idő után adja az SMG-t illetve egy (szerintem) rossz AR-t is)
Nekem gránátos-meches--bottomlessmages-gunner-em van, szerintem nem rossz - én ezekkel a skillekkel tolom:
[kép]
[kép]
[kép]Class modokat majd később, ahogy a 4 fegyver slot is fogod tudni használni.
Ha nagyon elakadsz akokr bárki tud csatlakozni a friend listről (úm. crossplay is van, Epicesek tudnak Steamesekkel játszani, stb). Érdemes beszerezni mindkét DLC-pakkot, bár az első 4 kieget tartalmaz, az a "fontosabb".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest