- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én általában Athena elejére szoktam menni és mire elérek a közepe fele már meg is van szal nem nagy kunszt igazából.
Amúgy jah van HP-ja Ultranak de ha jól be tudod húzni Ties that Bind-al meg elkapja pár erős overkill Remnant orb akkor annyi is volt neki.#3697 bolondember
Na igen amikor első Krieg DLC végigjátszás alatt mentem M11-en és random kijött ez a pofa a kis házikóból néztem rendesen, hogy miért nem akar megdögleni mint egy átlag mini boss.'Mozen azért elpusztult elég hamar
'
-
Daelion
őstag
Lemegy minden vele akár RL nélkül is csak olyan bossok tényleg macerásak ahol nincs 1 darab trash mob sem és kénytelen vagy ledarálni fegyverrel az összes HP-t.
Ha van akkor meg lehet trükközni, hogy megölöd a trash mobot valami OP fegyverrel a boss közelében azt a remnant orb ami kijön belőle 'viszi magával az összes overkill dmgt ugye' meg kb 1 hiteli a bosst.'Cartel Bossnál ez megjátszható'
M11 Ultraviolet-nek azért van HP ja de ott lehet használni a phasegraspot is mert folyamatosan jönnek a mobok.
-
Daelion
őstag
Jah ez a build Amaran nem annyira jó boss killer ott inkább a fegyverek tolják a dmgt.
Bossolásra nálam van 1 Backburner RL meg 1 PlagueBearer RL illetve amikor csak single target boss van át szoktam váltani phasecast skillre, hogy jobban tudjam procolni az on skill dolgokat. 'phasegrasp nem mindig jó olyankor'De ha nagyon bossolni akarok akkor inkább direkt Moze vagy Fl4k-el szoktam játszani de ugye az nem mindenkinek opció.
'True Trial bossok amúgy még Mozen is bírják egész jól'
Kiegek közül a Krieg-es a legrövidebb szal azt hamar be fogod fejezni de amúgy nekem kb egyik kedvencem meg imádom a soundtracket abba a DLC-be.
Elemental pisztoly közül meg ja Free Radical a legerősebb kb, botrányos amit azzal a fegyverrel lehet művelni.
Majd ha még nem tetted nézd meg a Cartel Eventes helyet 'main menübe váltsd át arra az aktív eventet' az is elég jó meg van ott 1-2 jó fegyver pl a Needle Gun SMG amit én egyik main fegyverként használok Amaran.
Arm's Race runba meg van a Plasma Coil ami nevetsegesen OP bar azt eleg szar farmolni.Rowan's Call meg úgy alapvetően az alap játék Legendaryk tudnak random dropnak is esni tehát simán farmolhatsz Slaughtershaftot is vagy akármit amit szeretsz farmolni és dob elég Legendaryt.
-
.LnB
titán
Tegnap nevettem egy jót, amikor játék közben leesett, hogy mekkora butaságot írtam ezzel a Guadrian rankkal kapcsolatban.
Megpróbálom megmagyarázni, hogy mire is gondoltam..
A Guadrian ablaknál ugye balra vannak a statok, jobbra pedig a reward-ok. Én azt hittem, hogy a rewardokat csak akkor lehet feloldani, ha a statoknál kiosztottam annyit, ami lefedi a kis reward ikont, plusz! (és itt jött a baj), összegyűjtök annyi tokent, amennyit a feloldásához ír. Szóval 10-15-25-35 tokent.
Ezért tegnap összegyűjtöttem 15 tokent, hogy feloldjam az első skin-t, vagy ha engedi, akkor alatta az első perket.És amikor próbáltam rányomni, hogy unlockolja, vagy valami.. Akkor esett le, hogy ezeket automatikusan megkapom, ahogy a statokat feloldom.
Guns, Love, and Tentacles:
Nyomom a második DLC-t. És nekem a hangulata, a dizájnja nagyon bejön. Tegnap volt meg az első nagy boss, az Empowered Scholar ami nem volt sétagalopp. Jó, igazából második próbára sikerült. De ez már picit komplexebb fight volt, mint a korábbiak.Tegnap kiesett egy skin, a Deep Nebula. Én nem vagyok különösebben oda a skinekért. De ez marha jól néz ki!
-
Daelion
őstag
Ha trialt runolsz akkor nézd meg, hogy nem e kapcsoltad be a True modot mert az nagyon durván ránehezít és kb fullos end game kariknak van kitalálva. 'ez régen egy event volt de a sikere miatt berakták véglegesen a játékba mint opció'
Class mod sokat dob illetve Artifact is, második DLC-be kapsz 1-et main quest rewardnak ami kb a legjobb a játékban így általános felhasználása a legtöbb karinak.
Illetve Re-Volter kb ég és föld különbség ennek a buildnek meg úgy alapjáraton minden karinak ami tud Action skillt spamelni, kell rá az a Action start Anoint és akkor kb folyamatosan fent lehet tartani a buffot amit a shield ad. '+damage meg attack speed is'Bossolásra amúgy tudok ajánlani egy Backburnert vagy Plaguebearer rakétavetőt mert azok még gyengébb gear-el is durván alkotnak.
-
Daelion
őstag
Én is kb azt csináltam amikor kijöttek ezek a lvl növelő updatek/DLC-k, hogy elmentem Gigamindot farmolni Hellshock pisztoly miatt ami akkoriban elég szolid fegyver volt. 'most is az simán viszi M11-et úgy általánosan'
Azt ahogy kiesett raktam fel M szintet 2-3-al feljebb és így simán megvolt mindig az új max Mayhem pár órán belül.
Scraptrap XP farmot direkt nem írtam mert nem akartam spoilerezni de ja az kb a legjobb/leggyorsabb XP farm a játékban ha más nem nagyon kell.
Kaoson az nekem is nagy kedvenc volt sokáig van is belőle pár darab elrakva, amúgy jóval durvább volt régen csak nerfelték.'régen nem rángatott ennyire meg több dmg is volt'
Katagawa az nem bírja a shockot pláne nem ha elkapod Ties that bind-el Amaran mert ja akkor kb 1 hit.'illetve az element át van rakva Shock-ra a skill treen de az már kb overkill'
Sandhawk az jó csak az a gond vele, hogy még ammo regenes Mozen sem lehet tölténnyel bírni, ahol viszont top tier az a Clone Zane mert clone kezében végtelen a tár szal szép dolgokat tud művelni vele.'kár, hogy clone kicsit bugos és pár bosst nem tud rendesen targetelni de amúgy elég durva'
-
.LnB
titán
És le is esett, hogy miért. Mert kis szinten azt választottam, amikor kipróbáltam, hogy mire jók ezek a gyémánt kulcsok. De alá volt írva, hogy Director's cut cucc. Nekem akkor meg még nem volt meg az a DLC. És amikor rájöttem, hogy nem fogom tudni használni. Eladtam.
Most már látom, hogy hol lehet megszerezni. Majd próbálok rá figyelni.
-
Daelion
őstag
Igazából sokkal nehezebb nem lesz M10/11-se ha oda való gear-el mész meg build is megvan már.
Nem véletlen vannak ezek a Takedown runok meg annak is a 4 emberes verziói amit soloban is lehet menni ha olyan karid van ami elbírja.'nekem azok szoktak lenni a végső tesztek, hogy na mennyire vagyok kész a karival.
'
Ha esetleg Diamond keyt használsz és látsz a falon egy Re-Volter shieldet azt mindenképp vedd le. -
BL1-et most vittem végig Mordecai-jal első végigjátszásban és szemérmetlenül könnyű volt. Annó Rolanddal még az eredeti GOTY-t játszottam végig, úgy emlékszem, sokkal nehezebb volt. Gyakorlatilag Króm elektrostatikus pisztolyát végig tudtam használni, hiába volt csak 11-12 szintű, a karakterem meg mondjuk 40.
-
Daelion
őstag
Jah van bőven mit csinálni a játékban a sztori után is sőt szerintem igazából akkor kezdődik a játé fő része.
Mayhemnek vannak ilyen modifikátorai mint pl az a nagy fej de a modokat újra lehet rollolni Q-val amíg nem kapsz olyan kombinációt ami tetszik.
Mayhem 11 a kivétel ott nincsenek modok de ugyan olyan nehéz mint M10. 'dropate,stb kijelzés ne érdekeljen mert nem nagyon van valós különbség'
Szinteket meg többet is léphetsz egyszerre fel ahogy bírja a karid meg ahogy esnek az erősebb fegyverek,stb.Igen a 3 bar alul a lila a Guardian a zöld meg a Vault Card illetve a sárga XP amíg el nem éred a max szintet.
Vault cardok adnak kozmetikai rewardokat, Eridiumot,stb de mindig csak 1 'szet' tud aktív lenni amire gyűlik az XP szal célszerű kiválasztani ami tetszik.
PL:
Nekem ez már maxolva van meg talán a következő asszem.
Guardian rankot nem írják mert előbb utóbb úgy is mindegyik Perk meglesz kb ez olyan mint Paragon rendszer Diablo 3-ban.Azt ne kérdezd, hogy mennyi szint kell mire mindegyik Perk megvan mert a fene sem emlékszik már.
DLC sorrend meg igen úgy volt.
-
Daelion
őstag
Ennek a nagyon minimálisan módosított verzióját használom de ez is teljesen jó így ahogy van:
https://youtu.be/feF-6a3X5FU?si=zVIVJJLDFDMYOrKuMásik kérdésre meg passz mert én meg annak örülnék ha lenne több fegyver slot is tehát sosem próbáltam limitálni.
'Nem kéne annyi extra fegyvert hordanom magammal az invbe mert én szeretek fegyverek közt váltogatni kedv/helyzettől függően.'
-
Daelion
őstag
Jah az a automata eladás lehetőség most került bele a játékba nem is olyan rég.
Így most hirtelen talán 1 Epic jut eszembe amit esetleg end game is használnak Moze buildbe, quest reward Epicet mondjuk nem néztem hogy mi történik velük. 'bár azok is már szinte csak dísznek vannak'Beakadó dumák az bug, nálam is van kb mindegyik karimon valami beakadva és nem nagyon tudtam eddig mit kezdeni vele. 'NPC dumák is ugyan így be tudnak akadni néha'
-
Daelion
őstag
Szerintem is érdemes 1x megcsinálni a mellék dolgokat is mert van pár ami nagyon poén.
Első nekifutásra nekem is jó sokáig tartott a játék mert összeszedtem mindent így menet közben.Hát ugyan nekem minden karim van max szinten összerakva de igazából Amara main vagyok day 1 óta.
'haverommal is most, hogy játszottam megint Amarát kezdtem tehát már 2 is van belőle ugyan azzal a buildel mert én sem bírom a meleet
'
Én egy Phasezerker buildet használok ami csak gun alapú, kb akármit meg tudok vele csinálni ami a játékban van. 'Moxsy lvl 72-es Khaos queen kicsit módosított buildje de szerencsére elég flexibilis a build' -
Daelion
őstag
Attól függően, hogy mennyi side missiont csinálsz az alap játék végére ilyen 45-50 közt szokott lenni a kari úgy átlagban.
De nem nehéz szintezni utána sem mert miután befejezed a sztorit kapsz egy olyat, hogy Mayhem mode és az felskálázza az egész játékot a kari szintedhez.
Ez miatt igazából nem kell TVHM-en újra megcsinálni a játékot ha nem akarod mert Normal+Mayhem mode az effektíven ugyan az.Szerencsére minden solozható a játékban attól függően, hogy mennyire OP karit raksz össze.
'elvetemültebb buildek/karik képesek a 4 emberes fokozatú Raidet is solozni'
Igazából lvl 72-ig azt csinálsz amit akarsz mert sztem nem éri meg komolyabban geart farmolni max szint alatt mert úgy is le fogod akkor cserélni őket. 'illetve Mayhem szint alapján is erősebb gear esik majd'
-
Daelion
őstag
Hát ez attól is függ, hogy mennyire akarsz elmélyülni a játékban pláne end game szinten.
Director's Cut az ad egy Raid bosst illetve a DLC sztoris részén lehet kifarmolni a játék kb legjobb shieldjét. 'Re-volter'Designer's cut az meg minden karinak ad egy teljesen új skill treet amihez elég sok jó build kapcsolódik + Arm's race játékmód ami egész poén 'bár soloban azért meg tud szívatni' meg ott is van pár elég durva gear mint dedikált drop.
Persze ha csak az alapjáték+főbb sztoris DLC-k végigvitele a cél akkor igazából ki lehet hagyni ezt a passt.
-
-
Daelion
őstag
Egyik régi haverom is akivel még játszottam BL1/2-t most vette meg kb 1 hónapja pedig én mindig mondogattam neki, hogy már van 3 is.
'azt most vele végigvittem megint a játékot egy új karival mert nem akart egyedül játszani'
Mondtam is neki, hogy még időben sikerült mivel jövőre jön a 4-ik rész.
'elvileg azt már hamarabb beszerzi mert én úgyis első nap veszem akármilyen is lesz'
-
Wesder
titán
Szerintem a stílus bekorlàtozza ezt az egészet. Ja lehetett volna Gears5 szintű grafika is, csak akkor oda az ikonikus rajzolat, ami miatt is szeretjük a Borderlands-et. Értem én hogy mit akarsz mondani, de mi csak a 2 és TPS-hez hasonlítjuk. Onnan meg van előrelépés.
Deck
Jaja fincsi 4K@60.
Alig vàrom hogy daràlhassam a banditàkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest