- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Helmoras #3245 üzenetére
Én meg már nem akarok csak egyedül itt pofázni mint egy bolond.
'Fontosabb híreket azért be szoktam linkelni mert nem mindenki követi ezeket annyira aktívan mint én.'
Nálam is BL 3 a legjobb az egész szériában pedig anno nagyon sokat játszottam BL 1-el de BL 2 elég hamar elbukott nálam az end game miatt. 'sztori jó azt aláírom de engem nem az tart ott egy ilyen looter shooter játékban hosszú távon'
Persze BL 3-al is megvoltak a saját gondok de egy ideje szerintem egész jól hozzák rendbe a játékot és már teljesen vállalható mint kikapcsolódás/szórakozás és akár egyedül is meg lehet akármit csinálni egy jobb karival.
Most vagyok valahol 800 óra játszott időnél BL 3-ba amivel asszem már BL 1-et is meghaladtam, ott nagyrészt General Knox DLC farmolása volt sok idő. 'Crawmerax/Armory'
Diablo 2/3, Titan Quest, Grim Dawn meg kb akármi ARPG nálam is megvolt már, egyik kedvenc játék stílusom ezek a játékok.
PC-n játszom csak szal a konzolos gondokról nem tudok sokat de már máshol is olvastam, hogy előfordulnak bajok vele.
Jah az Elon Musk meme Tediore SMG lehet az, azt direkt poénból rakták a játékba.
Én is most viszem át egész játékon Zanet mint 3.-ik karimat.
Most tart TVHM Moxy DLC vége fele.Azért kíváncsi leszek, hogy mennyi Eridiumba fog 1 roll kerülni de biztos hogy lesz haszna.
Mozen pl olyan buildet játszom amibe csak azok 150% Radiaton Anointes dolgok jók.
Na most néha kifarmolni egy bizonyos fegyvert pont azzal a 1 Anointal hát nem kicsit tud gondokat okozni.'pláne ha pont egy alapon ritkább fegyverről van szó'
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest