- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Na látod csak panaszkodni kellett.
'ez egy egész jól bevált módszer Diablo 3 topikban is'
Nekem Zanen volt ez amit direkt self found kariként raktam össze vagyis nem adtam neki semmit a bankból másik karimtól. 'kis változatosság miatt meg kíváncsi voltam mennyi idő alatt rakom össze úgy'
Volt 1 Diamond keyem és kinyitottam vele azt a vaultot Sanctuaryn és ott volt a shield falon 1 Re-volter kapásból ezzel az Anointal hát mondom ezt elfogadom. -
Daelion
őstag
Hát amennyit farmoltam én már ebben a játékban ahhoz képest kevés ténylegesen jó class modot/Artifactot találtam és pedig volt 1 event ami alatt nagyon jól dobálta ezeket.
Még szerencse, hogy most játszol vele és nem akkor amikor még nem volt Anoint reroll lehetőség, na akkor lehetett farmolni eleget.. 'Moze buildem meg csak 1 bizonyos fegyver Anoint-al működik, na azt kellemes volt minden lvl cap növelésnél újra farmolni
'
-
Daelion
őstag
Jah azt vágom, egyik haverom is úgy farmolta de nekem jobban bejött ez a kristály farm.
Oda akármikor be tudok ugrani farmolni egy kicsit ha kedvem van, illetve átlagba gyorsabb is nekem. 'EM-P5 fegyverrel a kari kezében, gyorsabban fut veleszal kb 2+ perc alatt 200+ eridium átlagban'
Ha még nincs Re-Volter shielded akkor erősen ajánlom ezzel az anoint-al:
Amaran meg Zanen is ezt használom meg majd Fl4k is ezt fogja.
Már csak ezért is megéri a Director's cut DLC-t megcsinálni azt farmolni Sumot.Zerker mod nekem is még a régi lvl 65 cap óta megvan mert nem találtam jobbat:
Mozen meg konkrétan egy lvl 60-as Deathless Artifact van mert azóta nem esett jobb.
'pedig nem keveset farmoltam azóta, célnak persze jó meg aztán Moze amúgy is elég OP'
-
Daelion
őstag
Na grat jó fegyver is az nekem is van Amaran egy Rowan's.
Az meg, hogy mit kell megtartani hát erre így igazából nem tudok választ adni mert ez játék meg többi karik ismertségével alakul ki vagy ha van 1 kiszemelt buildet amit játszani akarsz.Ha Eridiumot farmolok én is leveszem M10-re mert ott tényleg többet kapok úgy átlagba.
Én Eden 6/Black Barrel cellars-t farmolom mert ott kint van egy pár szétcsapható eridium kristály és kb 2-3 perc 1 run.
~5 perc alatt kiszedek kb 500 eridiumot onnan normális esetben. 'Mysterious Artifact Director's Cut DLC-ből mutatja a rejtett eridium kristályokat is'
Persze elég unalmas de nekem bevált ha gyorsan kell eridium pl anoint reroll-ra.DLCk-et végig viszed azért van ott pár elég jó dedikált drop Legendary ami megéri . 'Light Show/Free Radical/Re-volter shield action start-end anoint-al csak így hirtelen'
Cartel event maprol is van pár jó dolog.Így most játék végére, hogy befejezték azért van honnan gyűjtögetni geart ami használható.
Egy Fl4k még nekem is hiányzik és össze is fogom rakni hamarosan még D4 előtt, meg a fene belétek most meg is jött kedvem a játékhoz.
https://youtu.be/L_jP9Ya_HtA
Ezt tervezem de direkt Jakobs company man verzióval szal csak Jakobs fegyverek mennek majd rá meg a Jakobs company man Artifact amit még ki kell farmolnom. 'van szinte minden más elrakva a bankomba csak karit kell megcsinálni' -
persil
nagyúr
Az anointment attol fugg, hogy epp melyikrol van szo, szoval keress ra neten, van tobb leiras is. Van amelyiknel egyebkent teljesen egyertelmu a jatekbeli info alapjan is, de van, ami nem adja magat ennyire.
Rowans call meg tenyleg baromi jo - nem beszelve a vivaladirt referenciarol - erdemes beszerezni.
Farmra meg traunt-ot ajanlom. Szerintem mayhem 11-el jobban jarsz egyebkent. Szazszor gyorsabban meghal minden es kozel sem veszitesz annyit a drop rate-bol, hogy megerje 10-en szenvedni. -
Daelion
őstag
Ugyan erre én sem tudok tényleges választ adni mert ez olyan, hogy én meg hogy voltam képes 6x végigvinni a játékot DLCk-el együtt.
'tudom lehet kicsit bolond vagyok ha BL 3-ról van szó
'
3 karin normal meg TVHM mindennel együtt, pedig TVHM itt igazából semmit sem számít mert Normal+Mayhem mód ugyan azt tudja végeredményében. 'Tehát ha csak end game a a cél 1 karival nem kell 2x átmenni a játékon'
Fl4k hiányzik nekem de még nyár előtt lehet összedobok 1-et és akkor tényleg 'befejeztem' a játékot de őt már csak Normalon fogom átvinni. 'azért ami sok az sok..'Sztori tényleg nem a legerősebb pontja a játéknak de szerintem a DLC-k egész jól sikerültek.
Meg aztán 1-2 végigjátszás után már nem is nagyon figyeltem rá mert tudtam mi van/történik.De ja lehet csak öregedés, van ami engem sem fog meg annyira mint régen és nem tudom hogy miért.
'Gunplay meg a kari buildek ami nagyon megfogott BL 3-ban mert szerintem azt nagyon eltalálták így a végére meg pláne mert most van egy jó pár értelmes build meg több használható fegyver is mint eleinte'
-
Daelion
őstag
Tudom de amikor megjelent a játék nem volt rá keret csak az alap kiadásra amit elő rendeltem.
Aztán 2019 október környékén otthagytam játékot mert irritált a halloween event.
2020 február vagy mikor jöttem vissza és nem volt akció semmire szal simán megvettem DLC-t úgy ahogy volt.Ezek miatt most ~38 ezer drága forintnál jár már nálam a játék meg kb 600 óra játszott idővel tehát annyira nem volt rossz vétel.
'még ha sok is az a pénz'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest