Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Daelion #3681 üzenetére

Na de tegnap arcon vert a valóság rendesen később. Azt hittem, hogy most már, hogy van egy elég potens M10-es fegyver szettem, már simán megy majd a M11. De a valóság az, hogy elég brutál az a szint még így is. Farmoltam még egy M10 Roisen's Thorns és egy M10 Hellwalker-t, de még azokkal is szenvedtem. Trial of Fervor-t akartam csinálni M10 Phasezerker modért. De esélytelen. Nem az van, hogy pillanatokon belül halok, de iszonyat lassan haltak az enemy-k, már ha haltak egyáltalán. :) Aztán rápróbáltam M11 Graveward-ra is. Hát ott hamarabb fogyott volna el az összes töltényem, minthogy a felére levigyem a HP-ját..

Szóval nehéz. De nem értem mi kell még, hogy erősebb legyek? Class mod és a Artifact ennyit számítana? Mert azokból még nincs M10-esem. Vagy valami mást nem veszek észre?

Ma szerintem visszaállítom M6-ra és ott próbálok majd még tevékenykedni.

A Sandhawk-ot tényleg nem lehet bírni tölténnyel. Azt sokszor FFYL-ra tartogattam. :)

Azt nézem, hogy Hellshock-ot nem Gigamind dobja, hanem Vermilingua. Gigamind Smart Guun-t dob. Lehet megpróbálok egy Hellshock-ot akkor még kifarmolni M11-en.

Új hozzászólás Aktív témák