- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
freezer922 #1747 üzenetére
Nekem is normal es tvhm utän is 5-5 db.
-
Daelion
őstag
válasz
freezer922 #1513 üzenetére
Nekem Amara ~lvl 25 környékén indult be meg akkor már kezdtek értelmesebb Elemental fegyverek esni és utána már szinte túl könnyen ment Normal végéig.
Most viszem TVHM-et Mayhem 2-es fokozattal és így most kényelmesen haladok meg farmolgatok menet közbe.
Saját buildet használok egyenlőre,nem másoltam le valami meta buildet egy Youtuber-ről.Van pár boss amire tényleg nem annyira jó per pill a karim de szerencsére legtöbb dolog az random/world drop tehát lehet válogatni a bossok közt ami szimpatikusabb/könnyebben megy.
-
Wesder
titán
válasz
freezer922 #1506 üzenetére
Az megvan hogy csökkentették a droppot?
-
S e t h
nagyúr
válasz
freezer922 #1485 üzenetére
Cocky flakkert mi dobja?
-
shotika
őstag
válasz
freezer922 #1451 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy kaphatok még, hanem, hogy eltűnik. Egyelőre annyit tudtam meg, hogy bugos a bank rendszer - ha Marcusnál bővítést veszel hozzá, nullázza a tartalmat...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
freezer922 #1437 üzenetére
Na ez nem működött
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Köszi. Fura, mert soha nem játszottam vele offline módban.
-
bunfi
őstag
válasz
Offline módban nem működnek a gearbox gyorsjavításai.
-
sittes79
addikt
válasz
freezer922 #1347 üzenetére
Ezt nem vágom teljesen, szóval tvhm el pl vissza mehetek megcsinálni a porcelán granatos küldetést és amilyen szintű a karim olyan szintű gránátot dob? A mayhem meg csak ellenfelek pajzsat hpjat emeli plusz több xp és loot chance?
Van egy olyan lista ami a kuldeteshez tartozó garantált lootot mutatja, gondolok itt arra, hogy hol vannak a legbaszobb cuccok? Vagy a legbaszobbak random esnek?
-
válasz
freezer922 #1347 üzenetére
Az a shoti nagyon beteg. Bár csak akkor érdemes elővenni ha valami nagyon nem akar megdögleni.
Apropó, nincs valami ph BL3 csoport, vagy nem csinálunk akár discord vagy csak egy google sheet epic nevekkel, bármit?
-
sittes79
addikt
válasz
freezer922 #1344 üzenetére
Baszki mire eljutok 50ig addigra jön a rendes patch fck
-
Daelion
őstag
válasz
freezer922 #1344 üzenetére
Tudom de direkt nem csinálom,nem szeretem az ilyen 'mókolásokat',úgy játszom a játékot ahogy hivatalosan alakítgatják.
Gondolom majd lesz rendes nagyobb patch amiben hozzá fogják ezeket adni rendesen a játékhoz nem csak hotfixként.
-
Wesder
titán
válasz
freezer922 #1252 üzenetére
Xboxra még nem jött patch.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
freezer922 #1237 üzenetére
Alacsony szinten a legendary nem egyenlő a jobb cuccokal.
-
S e t h
nagyúr
válasz
freezer922 #1066 üzenetére
Ezt nekem csak a második részhez fogadja el.
-
S e t h
nagyúr
válasz
freezer922 #1019 üzenetére
Én meg ami fegyvert használok ahhoz nincs sosem lőszer a ládákban, bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest