- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
NdrewSunix #2662 üzenetére
Általában az adott friss verziót szoktam de max 1 esetleg 2-vel régebbi.
Most a 19.12.2-t van fent az új 2020 Adrenalin-al.
Ezzel most megy DX 12 de még így is problémásabban fut mint DX 11.
Nem hiszem,hogy ez 4 gigás karikra lett itt kitalálva mert DX 12 alatt tele rakja lazán a 4 gigát+majdnem 13 giga rendszer memória használat van játék közbe.
Mivel ha betelik a Vram akkor a rendszer memóriából veszi el ami nem előnyös,tele is van mikró akadásokkal ami 11 alatt nincs vagy legalábbis jóval kevesebb.11 alatt ez az érték 3+ giga Vram 'high textúra' és 7+gb rendszer és simább a játékmenet nálam.
Vissza is raktam 11-re inkább,majd ha valaha is karit cserélek akkor rá nézek megint.Azt nem tudom megmondani,hogy ha több órát játszanék milyen lenne DX12-vel mert per pill nem játszom aktívan a játékkal de amíg játszotam 90+ órát DX 11 alatt nem volt sok gondom a stabilitással.
-
Daelion
őstag
válasz
NdrewSunix #2654 üzenetére
RX 570 '4GB' nálam DX11 a nyerő még most is,12 gyakorlatilag használhatatlan és crasheli a játékot. 'full rendszerem az adatlapomon'
Bl 2-3 témához akkor én most kivétel leszek mert nekem a sztorit leszámítva minden téren jobban bejött a 3 és már most több órám van benne mint 2-be volt összesen pedig megvan összes DLC-vel együtt.
Bár ha 3 is eltolódik ebbe a Maliwan takedown szintre akkor lehet ebből is elegem lesz egy idő után mert ez nekem nagyon nem fun kategória. 'csakis egyedül játszom'
-
válasz
NdrewSunix #2654 üzenetére
DX12-ben játszom, mióta az a default, de jobban megy nálam, mint a DX11.
-
GAbre
veterán
válasz
NdrewSunix #2643 üzenetére
Nálam folyamat crash van axem vga tuning miatt,sehol máshol nincs csak itt.
Illetve hasonló a helyzet,erősen gyanús,hogy memória oc-t nem bírja szintén csak ez a játék. -
vvega30
senior tag
válasz
NdrewSunix #2590 üzenetére
Story gyengébb, de ez senkit nem gátolt meg abban, hogy instant beleverjen 100+ órát. Ha így nézzük már megérte:)
-
vitaro
senior tag
válasz
NdrewSunix #2590 üzenetére
Hasonló. A gunplay egyértelműen jobb, minden más (story, karakterek, hangulat) megítélése szubjektív, szerintem ezekben jóval gyengébb, mint a BL2.
-
Wesder
titán
válasz
NdrewSunix #2588 üzenetére
A bevàltod, nem adhatod el értelemszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest