Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Ha normalon végigviszem a sztorit, akkor még tudok ott garázdálkodni, vagy egyből dob nehezebb szintre?
-
raggg
senior tag
válasz
[Prolixus] #7599 üzenetére
A sniperkedéssel nekem is problémám van. Assassinnal sniper vonalon indultam el de tényleg csak az első lövés ér valamit. Utána bújkálhatsz, úgyis megtalálnak. Coopban persze már teljesen más, de egyedül halál.
A humorról:
SPOILER!!!!!
Tegnap csináltuk azt a küldetést ahol le kell menni egy csatornába és letenni egy pizzásdobozt, mert a patkány ellenségeknek az a kedvenc eledele. Aztán jön négy melee-s ellenfél akik a TMNT tagjainak nevére alliterálnak. Nagyon nevettünk. Kifele menet még látszik a nagy tévé meg a szófa is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest