Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz
leviske #13524 üzenetére
Szia nekem nem(epic handsome),es ha a crossplayre gondolsz steam es epic games kozott van,teljesen mindegy hol van meg a jatek.in game osszekapcsolhatod a steam fiokoddal es megtudod hivni olyan baratot is akinek csak steamen van meg.
(#13525) Enigma1945
Mar hogy a fenebe ne lehetne🙂 Es kotelezo is kiprobalni tobben is,a loot rendszer is rendben van,van szarabb is coop gamekben.Valaki nem tudja hogy az ele sebzesek ossze adodnak?Itt arra gondolok hogy maya acid cloud procoltatasa slag chances fegyverrel jobb mint egy corrosiveossal nem? van egy 2 pofatlan sea hawk,bitchem corrosiveban de eddig nem gondoltam erre jo lenne tudni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest