Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz tibee77 #13507 üzenetére

    [SPOILER!]Az a baj, hogy a második részben DLC-stől ellőttek szinte mindent, amit lehetett, amit nem, azt meg belerakták a TPS-be.

    BL2-be annyi külső utalás van, hogy külön könyvet lehetne írni belőlük. Dragon Keep ugye a Fantasy+RPG műfajokról húzott le minden bőrt, de pl a Mercenary Day meg a keresztény irodalomról. Volt benne utalás Narniától kezdve (Marcus-tól egy ruhásszekrényen át lépünk be a havas páylára) a Grincsen át (maga a hegy, ahol kezdünk) a Karácsonyi Énekig ("nem túl magas növésű Timmy", aki azért nem hal meg, mert Ebenézer megtés és megmenti) minden.

    Van egy barátom, aki fülig benne van ezekben a témákban, felváltva tátottuk a szánkat és óóztunk, hogy ez mi - az mi, attól függően melyikünk ismerte fel előbb. Egyedülálló élmény volt, melyről már akkor tudtuk, hogy megismételhetetlen. Kétszer ugyanabba a folyóba nem tudsz belelépni.

    Ettől függetlenül a BL3 lehetett volna jobb játék, mint amilyen lett. A technikai hibák nem számítanak, azok majd elmúlnak, látszik a fejlődés is, amit már említettünk, a hangok összehasonlíthatatlanul jobbak. Viszont a karakterekkel és a loottal baj van. Az első rész után nehéz volt a második rész karaktereit megszokni ,hogy egészen mások a skillek. BL1-ben gyakorlatilag a karakterekhez tartozó fegyvernemeket lehetett közvetlenül buffolni, de durván, vagy a speciális képességet. BL2-ben eltűnt egy csomó közvetlen buff, és a legtöbb a képességhez vagy egy elemhez lett kötve. Ehhez képest a BL3 egy katyvasz. Ugyan meg van a 3 fa, de szét van szórva bennük minden. Nincs az, hogy egy fa buffolja a képességet, egy másik a karaktert. Minden fán van minden, így nem lehet straight forward elindulni egy melee vagy crit fán, mert az egyik fáról kell az első skill, a másikról a harmadik meg a negyedik, a harmadik fáról meg kéne a második meg az ötödik. Nem tudom ki gondolta, hogy ez így jó lesz, mert nem az. Nagyon nem. A loot sem az igazi, mert szó szerint túl sok és gyakran túl jó a drop. Annyi Legendary esik, hogy már fáj. és biza a zömük jó is. PT1 felénél járhatok, de már van 30 sárga fegyó nálam. Megvallom, van köztük pár érdekes, egyiket már 8-9 szintje hurcibálom, mert állat.[/SPOILER!]

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák