Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    Előszedtem megint a játékot, csak lightosan, mentem egy TVHM kört Gaige-dzsel. Nem öregedett rosszul, a poénok felére már nem is emlékeztem, nagyon fun volt az idő nagy részében.
    A raid boss szólózás nem a mechro-nak való, pedig azt hittem, 3-400 anarchy-val azért lehet haladni - de pl. Pete-ről csak a pajzsát bírtam leverni, a health barjából csak 20-30%-ot; a sárkányok közül több kísérletre egyet sikerült - Vorac-ra meg már rá sem mentem :DDD Ifj. Crawmerax viszont meglepően problémamentes volt, jól elvoltak Deathtrappel.
    Aztán a tréfa kedvéért átoperáltam a karaktert Gunzira. Sárkányok harmadik kísérletre (a lilára nagyon kell figyelni, brutál nagyot üt a köpete), Pete meg elsőre, úgy, hogy az összes novát arcba kaptam, és egyszer sem használtam a zuhanyt :Y A jó öreg Salvadorra lehet számítani :C

    Egyedül a Fight for Sanctuary DLC lógott ki az összképből, az olyan volt, mintha a BL3 összes rossz tulajdonságát igyekeztek volna áthozni a 2-be, az előnyök nélkül. Csapnivaló írás, agyzsibbasztóan unalmas és hosszadalmas sidequestek, pofámba ugráló 2-hit-killes ellenfelek. No meg Vaughn. Mondjuk az alapsetting jó, ill. volt egy-két jól sikerült fanservice küldetés is. A helyszínek is többnyire rendben vannak. Az effervescent geart így visszatekintve nem feltétlen erőltettem volna, de a Toothpick azért eléggé megkedvelhető.
    Szóval asszem maradok a 2012-2014 contentnél :)

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák