Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz DrTechnoid #11262 üzenetére

    "Szerintem aki modokkal meg cheat-tel tolja , az max lewarezolta valahonnét, de nem valszínű hogy pénzt költött rá."

    Szerintem itt nem is tévedhetnél nagyobbat. Van az a beleölt játékidő, ami után már nem érzed akkora durva csalásnak a dolgot (nálam ez olyan 330+ óránál jött el). Persze ezt is lehet orba-szájba meg ésszerű mértékkel csinálni. Én mostanában már nem játszom a BL2-vel, de a végén már nagyon sokat editoroztam. Miután mindent elértem a játékban kb, amit el lehetett, jó móka volt egy kis tesztelgetés különböző build-ekkel, fegyverekkel. Ha ehhez minden fegyvert külön ki kelett volna farmoljak, még most is játszanom kellene és alig néhány dolgot próbálhattam volna ki.

    A másik dolog meg a raid boss-ok kérdése. Egyik-másik karakterrel UVHM-ben bizonyos raid boss-ok olyan nehezek, hogy a tökéletes gear nélkül semmi esélyed nincs, és még úgy sem egy abszolúte sétagalopp. Namost ha nem akarsz évtizedeket farmolgatni azért, hogy egyáltalán a gear összejöjjön, akkor megint kénytelen vagy az editorhoz nyúlni. Meg eleve, ha esetleg ki akarnád próbálni milyen egy másik karakterrel a játék magasabb szinteken, akkor az átoperáláshoz is editor kell. És amikor már 6-szor végigjátszottad a játékot a különböző módok alatt, szerintem ez már egy tolerálható dolog.

    Én amúgy úgy csináltam, hogy amikor elkezdtem "érdemben editorozgatni", akkor lemásoltam a fő karakteremet, az eredetit diretk meghagytam, hogy a "fair, tiszta" játékélmény megmaradjon. A másolat meg lett a kísérleti nyúl. CopyCat Maya. :)

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák