- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
"Szerintem aki modokkal meg cheat-tel tolja , az max lewarezolta valahonnét, de nem valszínű hogy pénzt költött rá."
Szerintem itt nem is tévedhetnél nagyobbat. Van az a beleölt játékidő, ami után már nem érzed akkora durva csalásnak a dolgot (nálam ez olyan 330+ óránál jött el). Persze ezt is lehet orba-szájba meg ésszerű mértékkel csinálni. Én mostanában már nem játszom a BL2-vel, de a végén már nagyon sokat editoroztam. Miután mindent elértem a játékban kb, amit el lehetett, jó móka volt egy kis tesztelgetés különböző build-ekkel, fegyverekkel. Ha ehhez minden fegyvert külön ki kelett volna farmoljak, még most is játszanom kellene és alig néhány dolgot próbálhattam volna ki.
A másik dolog meg a raid boss-ok kérdése. Egyik-másik karakterrel UVHM-ben bizonyos raid boss-ok olyan nehezek, hogy a tökéletes gear nélkül semmi esélyed nincs, és még úgy sem egy abszolúte sétagalopp. Namost ha nem akarsz évtizedeket farmolgatni azért, hogy egyáltalán a gear összejöjjön, akkor megint kénytelen vagy az editorhoz nyúlni. Meg eleve, ha esetleg ki akarnád próbálni milyen egy másik karakterrel a játék magasabb szinteken, akkor az átoperáláshoz is editor kell. És amikor már 6-szor végigjátszottad a játékot a különböző módok alatt, szerintem ez már egy tolerálható dolog.
Én amúgy úgy csináltam, hogy amikor elkezdtem "érdemben editorozgatni", akkor lemásoltam a fő karakteremet, az eredetit diretk meghagytam, hogy a "fair, tiszta" játékélmény megmaradjon. A másolat meg lett a kísérleti nyúl. CopyCat Maya.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest