Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
thomboy
üzenetére
kell a ram,bőven neki...nekem vista alatt is felmegy 98%-ig is...ajánlott pl.a böngésző kilövése,ha pl.IE-t használsz,a firefox ilyen téren és prociügyileg is korrekt...
Meg tudja tömni a ramot a sok flash,oldal,stbstb,főlegha sok ablak van nyitva,sőt a procit is zabálhatja a háttérben.
a Knoxx eléggé memória és prociigényes lett az alaphoz képest,nagy belátható terület,sajna lusta programozás,hogy akár egy zárt szobában is képes felére esni az fps,ha "messzeség" van mögötte,mégha nem is látod...
Swap file-t nem szabad kikapcsolni...egyébként én readyboost-ot is használok egy 4 gigás gyors pendrive személyében,pl.multis játékoknál jól jön,de sztem másnál is,mert pl.a pályák töltése sokkal gyorsabb tud lenni,egy Cod6-nál akár fele is egy olyan mapnál,amin voltam már...
De ilyen kilépősdim nekem még nem volt soha,ha tele volt a ram,akkor max az fps esett le valamennyire.Pedig full HD-ben tolom....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)