- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
sms nincs, csak webes, de marha draga (gondolom sokat ker a BM)
probaltam csinalni de diszkreten tudtomra adtak hogy nem kellene, pedig az egyik rokonom eleg magasan ul de meg igy sem. gondolom valakinek mar van ra terve es kozelebb ul a tuzhoz. ott bukik a buli, hogy BM adatbazist kell lekerdezni ... meg az ado .... a befolyo osszeg fele elmenne adoba, aztan meg fizetni valami allami szervnek a lekerdezesek utan, serverek, serverterem, stb, es mire megterulne pont ramnyitnanak a jobb kapcsolatokkal rendelkezok ... jo pelda a netrisk, nincs vetelytars, a srac MO egyik leggazdagabb embere, lehetetlen ranyitni ugy igazibol.
sajna ittkint kismillio sms oldal van, kb vagy 50, itt mar eselytelen ....
£1.5 - ert kapsz 1 sms-t amiben benne van hanyadik tulaj, milyen biztosito kategoria (abbol derul ki hogy torott, kistorott, fullosan vege, stb), eredeti szin, meg csomo hasznos dolog apropenzzert, de itt van is piac, veszik az autokat rendesen, en is vagy 40-et kuldtem mikor kocsitvettem ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest