Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dízelracer

    senior tag

    válasz dragonfx #15710 üzenetére

    Tévedsz cimbi. Egyáltalán nem kötekedni jöttem. :N Eddig azért is nem reagáltam, hogy ne legyen teleoffolva már megint a topik (de mivel már mindegy). Ő leírt egy hülyeséget amire én egy hasonlóan nagy hülyeséggel reagáltam csak, hogy érezze a súlyát. De ennyi erővel én is írhattam volna, hogy mire veri magát a bmw egy gallardo-t sem tud legyorsulni pedig erősebb annál. Nem írtam mert nem így gondolom. Csak az bántja a kolléga önérzetét, hogy van ember aki nem veri rögtön két kézzel csorgó nyállal a f@xát ha elhangzik a bmw szó. Hát ez van, szokjon hozzá. :D Ahogy a kis ccm-s turbós motorok gondolatához is mert ha tetszik ha nem ezek a sokhengeres szívómotorok mennek majd a kukába. :D

    "Mekkora szar már az Audi V10-ese" + "fos Gallardo" + "konszernes ócskaságok" stb... Majd ha te magad tudsz annál jobbat letenni az asztalra akkor lehet menni fikázni.

    "Amíg az F1 -ben voltak, a BMW -é volt a legerősebb erőforrás, főleg a V10 -éréban volt nagy a fölényük." Aha és mire mentek vele? Semmire. Jöttek nagy mellénnyel, hogy XY év és világbajnokok leszünk. Mi lett belőle? Semmi. Hol vannak most? Sehol. Erről ennyit.

    Ha valakinek valami nem tetszik a továbbiakban az offolósban megtalálható vagyok, oda lehet szarásig offolni hiszen azért van.

Új hozzászólás Aktív témák