Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #18496 üzenetére
Meglett a végeredmény.
Ott kezdem hogy 3 éve vettük a Panasonic T-Max 10-t. Ez papíron 300W (hát persze... 75 W áramfelvételből.. )
Nem nagy méretre, arra a kb 60m2-re ahol szólt, kedveltem. CD-t sosem hallgattam, rádió néha ment rajta. Most ugye ez került haza ...
Szóval ott volt a kb 60m2 és elvittem a Charge 5-t. Szeretem a hangját, 30-40% -on hallgatva alig akart lemerülni, tiszta a hangzása... ez indított el a JBL irányába.
8 hónapja létezik a Partybox 120. Cserélhető akku, ha kiveszem akkor is megy hálózatról és nem cseszi szét a töltés... 160W-os- gondoltam ez elég lesz oda.
Ma beüzemeltem. Brutál jó. Álom a hangzása, és még a parasztvakítós fényjáték is tud kulturált lenni. Ami nagy szó- de a feleségemnek is megtetszettvilágítással, hangzással, mindennel. (nem nagy meglepetés de a JBL 160Whangosabb és tisztább mint a Pana 500W- ezt csak halkan írom le
)
Részemről nagyon ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest