- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk engem se az LDAC, se az AptX nem érint, almás telefonról szól a zene.
Szerintem az ilyen outdoor/hátizsákban cipelős használatra tervezett nem high-end cuccoknál a felhasználók javát pont nem érdekli pl az AptX HD által nyújtott részletes és tiszta hang, le van rakva a konyhában főzésnél, bográcsozásnál, baráti piálásnál, medence/tópart mellé aztán mehet a háttérzene másodlagos fontossággal, vagy illumunált állapotban a “buli” ahol meg aztán pont le van ejte a kristálytiszta nagyfelbontású hang.
Csak hangos legyen és szóljon aránylag jól.Persze ez az én személyes véleményem, ér nem egyetérteni vele.
-
carl18
addikt
Nekem Dockin D Fine Plus van ami tudja az APTX codeget, a gyártó ki adta a EVo modelt 5.0 bluetooth APTX nélkül. Ez most 140 euro plus shipping.
Ahogy írod egy adott árkategória felett már elvárható a gyártó ne sporoljon minden apróságon. Főleg igaz ez egy JBL/Bose/HK termék esetén ami már bőven a prémium liga.Anker Motion Plus APTX codeg mellet volt 99 dollár/euro.
Szóval ha ilyen árú terméket lehet olcsón APTX codeg mellet gyártani, így 3-4 év elteltével már egy adott minőség felett már alapnak kéne lennie.A Boombox 3 már lazán az a kategória ami megérdemli a jobb hang codeket.De a JBL még se rakta bele, ismeretlen okok miatt.
Az Anker hangszórója Motion Boom2 biztos marad SBC, Motion Boom/Motiom Boom plus se kapott extrát csak a sima bluetooth modult 5.0 mellet.
Anker 130 euroért árulja majd az új hangszórót, amibe akár beleférne a APTX....
De szerintem a Motion X600-at nem akarják ezzel kanibalizálni.(Kínai nagyker áron mennyi plusz pénz lehet a APTX Codeg?) Fél dollár 50 cent?
100% Original BTM525 QCC5125 BT module Support APTX-HD/APTX-LL Optional I2S/Analog/SPDIF output (ár) 100 - 999 pieces$1.99
Ez alapján nem elérhetetlen pedig. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged