Hirdetés
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
bocs sracok, ha szerintetek nem valos nezopontot kepviselek, de boombox temaban valos tapasztalatom az, hogy legtobbszor ki sem "cipelem" a soundboks2- a teraszra(pedig faszak a fogantyui), hanem "eleg" a boombox3. es nemcsak hangeroben/dinamikaban, hanem zeneisegben is. sot!
de ez nem egy liga a dockinnal, vagy akar egy sztereoba rakott motion+ parossal. azok masra valok, es arra szerintem is sokkal jobbak, foleg, ha ar/ertek aranyosan nezzuk.
maganvelemeny ez reszemrol, es tisztaban vagyok a tema szubjektivitasaval, ezert batran ne ertsen egyet velem barki : )
amugy miota sztereo hifizek belterben, sokszor elgondolkodtam rajta, hogy a boombox3 helyett mennyivel faszabb lenne 2db extreme3 vagy akar dockin fine+ sztereoba "kotve".. de annyit mar nem er meg nekem, hogy elkezdjem elboltolgatni oket, meg aztan 1 helyett 2 eszkozt kelljen magammal vinnem ki a hazbol a kerti mindenfelek csinalgatasahoz. jo oda a mono hang, bent van fasza sztereo.
meg hat azert a boombox3 akarki akarmit mond, b*szott jol szolaltat meg akar Ludovico Einaudit is, nemcsak acidtechnot. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő