Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... erdemes e hazon belul szetszednem, vagy inkabb vigyem el szerelohoz.?"
Ha nincs egy "csókos" szerelőd, akkor inkább, ne. Egy komolyabb cég olyan óradíjjal dolgozik, hogy hamar gtk.-ba hajlana a sztori.
Ahogy előttem írták, vannak egész jó teardown videók (pl1, pl2). Így elsőre azt mondanám, hogy talán szerencsésebb vagy, ha a hangkeltő adta meg magát, mert – ha lehet hinni a típusszámnak, akkor – ilyen hangszóró van benne.
Az összeszerelésre ne azért figyelj oda, hogy a víz nem jusson be, hanem azért, hogy a mélyek ne szökjenek ki. Mert, ha a végén a hangszóró "kifúj", akkor a mélyek "elköszönnek". Én írnék a support-nak, hátha van valamilyen ötletük. Ha szétszedted, és lokalizáltad a hibát, akkor utána is, hátha ... az e-mail ingyen van. -
carl18
addikt
Nem biztos hogy a egyik hangszóró adta meg magát az is lehet a erősítő egyik oldala nem adja le a hangot.
Szét lehet szedni és házilag tudod tesztelni, még ha a egyik hangszóró ki is lenne lőve attól jönne belőle hang csak torz volna.
Szerintem alaplapon adta meg magát valami.
-
Pixx96
aktív tag
Úgy látom soundcore termékekben nagyon szeretnek hangszórók kimenni... Ez már nem az első eset MB-t olvasom külföldi fórumokat is beleértve valamelyik woofer behal
Nekem is 2 napos Motion+ba kiment az egyik tweeter (és nem csak én jártam így) JBL meg szeret alaplap hibás lenni meg töltés vezérlő IC megkotlik.Amúgy próbáld meg szetkapni van egy csomó teardown videó. próbáld meg finoman rossz hangszórót megnyomkodni hallani súrol-e vagy bármi vagy cseréld fel a kettőt nem e az erősítő részén van gebasz.. ha nem vándorol a hiba cserével akkor erősít része kuka ha pedig igen akkor hátha alin vagy valahol találsz hozzá hangszórót ozt cső
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Assassin's Creed Shadows Magas FPS-csökkenés Windows 11 rendszeren!
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is 2 napos Motion+ba kiment az egyik tweeter (és nem csak én jártam így) JBL meg szeret alaplap hibás lenni meg töltés vezérlő IC megkotlik.