Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Nem tudom próbálta-e már valaki auxról hajtani a bt hangszótó, de érdemes kipróbálni valami jobb forrással.
A dockin dfine már megvan pár napja, de még képes volt meglepni. Összekötöttem a Fioo Q15 (még) hordozhat bluetooth dac/erősítővel, így nyertem egy BT 5.1-t, EQ-t, jobb DAC-ot és opampot, és az eredmény magáért beszélt.
A mélyek sokkal kontrolláltabbak, precízebbek, az eredeti vele szemben huppog, kenődik. És sok. A magasak meg fenomenálisak. Az énekhang, a gitárhúr, minden cseng, fénylik, részletgazdag.
A mélyekből kicsit visszavettem, 1-2K körül, meg16K fölött kicsit kiemeltem, kompenzálva az eredeti frekimenetét, és tesztelés helyett folyamatosan belefeledkeztem a zenehallgatásba. (Galaxy Note 9, LDAC kodek, HD forrás)A dfine frekimenetét is én tettem rá arányosítva. A jelek szerint +/- 5dB-en belül marad, lemegy -5dB-el 55 Hz-ig, ami nagyon jó érték, csak 13-15 kHz fölött kezd meredekjen esni (ezt az egy frekimenetet találtam a neten)

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Milyen Blu-ray írót?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest