Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás
...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem. Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
-
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával