- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
hanyast? 2,3, vagy 4?
Első széria, és nem tulzás...de nem csak én teszteltem xtreme-el hanem gtx560unlock kollega is, az ő mintájára alakítottam át én is a T6 Max-ot. Ha visszakeresel találsz róla videó is, kb 2 éves történet. Neki van boombox 1, és az ő szavaival élve "a boombox sincs túl messze" ...hááát szerintem azért de, ...de ez az én véleményem.
Mondjuk röhej, hogy 2db hangváltós magas egy totál más hagzást képes egy hangszóróból kihozni
...vödörhangból lett egy teljesen vállaható/élvezhető hangzás, basszusnak is jót tett, hogy lett magas...nyilván nem lett egyből xtreme meg konkurenciát lealázó speaker, ezt nem is állítom, inkább az hogy egy kisebb módosítással milyen jó lett ahhoz képest amilyen ótvar volt, ez felér egy kisebb csodával
Gyártó felé egy jó kis fricska, bár kétlem, hogy érdekli őket, amíg így is megveszik....és ha csak abból indulok ki, hogy a környezetemben szinte mindekinek tetszett a gyári hangzás (..öcsém, hogy dübörög, ku.va jól szól)...no comment, ..én meg első bekapcsoláskor majdnem kivágtam az ablakon
-
carl18
addikt
Igen de azért nem mindegy egy minőségi gyártó 160mm nyilván jobb lesz mint egy gagyi 240mm.
Erre még rá megy a hangolás és doboz méret és erősítő.Csak havernak volt Jbl Xtreme 2 ami komolyan megint D Fine szint. Soundcore Boomot is le verte hiába a egyéni EQ.
Hangerőbe lehet Xtreme szint.
Van X10 és D Fine ha lenne egyszer kéne egy normális mikrofon aztán csinálok demonstráciot mi a különbség T6 Max ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest