- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17791 üzenetére
De a max hangerőn hallgatás nem számít normál használatnak, teljesen jó a 4 óra.
Azért egy nagy teljesítményű bluetooth hangszóró több energiát használ maxon.
Egy Xtreme 3-4 boombox se bír többet maxon, szóval teljesen jó.
Mikor meglett a D FIne plus teljes töltés 3 óra 32 perc jött ki vegyes tracklist esetén. Maximumon, de írtam ehhez kell környezet ahol ez lehetséges más felől nem tudom egy ilyen hordozható hangszóró idővel hogy pusztul meg ha maxon van járatva.
Még régen írtam ide topikba ahol azt írták ha mondjuk egy JBL Charge 2-őt akarok maxon hallgatni, érdemes egy erősebbet venni és a nagyobb teljesítmény fél hangerőn hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest