- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #16714 üzenetére
"További érdekesség, ha nem mobillal játszom le ... "
" ... a motion boom custom eq-ját használva azt írja, hogy nem kapcsolhatom be a az extra bass funkciót ... "
Nekem már kicsit itt is felszaladt a szemöldököm, mert ezt sehogy sem tudtam reprodukálni, de aztán elengedtem.Szóval maradjunk annyiban, hogy a te hangszóród tényleg tele van érdekességekkel.
Szerk.: kicsit nehezen jövök ki ezen a spectogramon, de itt most akkor a sárga lenne a BassUp off és a piros az on?
... és akkor 10 Hz alatt ~40 dB a difi?
Ezt milyen mikrofonnal csináltad? Nyugtass meg, hogy nem a mobilod beépítettjével! -
Cyborg
őstag
válasz
Seraph 16 #16714 üzenetére
Hát ez érdekes.
Tök jó, hogy műszerrel ki lehet mutatni, és Te kihallod ezt ezek szerint, de az én (és több más ember) fülem semmi változást nem vesz észre. Ellenben presetnél tisztán hallható a különbség.
...de tulajdonképpen mindegy is. Custom eq-nál használom, és sose nyúlok hozzá, és boldog vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest