Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Seraph 16
üzenetére
Tapasztalatok: Iszonyat mennyiségű teszt és youtube videó alapján arra jutottam, hogy a Flip 3 a nyerő a Sony XB20 -al szemben. Személyesn háromszor hallgattam meg őket, és mindegyik alkalommal a Flip 3 mellett döntöttem. Miért? Az XB20-nak (kategóriáján belül) csodás tere van és részletes hangzása, max hangerőn is jól szól, de időnként kicsit vékonynak tűnik, és van egy bizonyos hangmagasság, ami engem a dobozhangra emlékeztetett. Összességében nagyon jó, és senki nem fogja megbánni, aki ilyet választ. Flip 3: picit összenyomottabb hangja van (jobban hasonlít a tipikus hangszórókra ebben a méretben), nem is annyira részletes, de mélyei erősebbek (ha nem is pontosabbak), és sokkal szórakoztatóbb hangja van. Elég sokat gondolkodtam rajta, de egy ilyen eszközt az ember inkább olyan környezetben használ, ahol a Flip 3 hangzásvilága jobba passzol, és nem a kanapéból ülve hallgat komolyzenét. Mondom mindezt úgy, hogy többségében rockot, jazzt latint és akusztikus zenét hallgatok külső fejhallgató erősítővel hajtott stúdió és hifi fejesekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest