Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Sok ha jön, de ha feltétlen kellett volna valami itt 200 eur körül, ha nem adnak egy kisebb hangszórót ami kéne és ha egyáltalán tudtam volna volna a tribit akcióról.... Akkor lehet én is azt vettem volna. Bár mérésektől eltekintve több videóban is B2P hangja volt szimpibb mint sem blast-é.
De azt aláírom, hogy soundcore ezzel a kütyüvel most elment a pofátlanul hype marketing felé... Ha így folytatják és social médiában ügyesek (amúgy nagyon döglött az fb oldaluk, butaság ez), akkor még lehetnek a "kis" jbl
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Formula-1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest