- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Seraph 16
üzenetére
De 5-8 órát maxon vagy fél hangerőn? M2P ra is fél hangerőn ígérnek 20 órát (ami lehet így sincs meg, mert marketing számok ezek amúgy).
Egyébként ami meglepő volt nekem anno az a DOSS soundbox xl volt, ami maxon ment 5-6 órát. Nem vártam volna tőle
De amúgy motion boom plus ra mit ígérnek, mondnak? Az pl sztem nem bír túl sokat ha meg van küldve. 4 óra asszem nem nagyon jön ki maxon. Mondjuk jó kis könnyű cucc, de na.Az amúgy meglepett hogy tribit 220 ról eszik, nem is néztem. Nekem szimpi ha cserébe gyorsan tölt

És ha 220 nincs akkor miről lenne töltve másik hangszóró? Powerbankról? Abból elég bika kell hogy értelmes tempón töltsön, nem?#pamesz
Nekem egyiket sem adták még fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest