Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors benyomások a JBL Clip 4-ről:
Minőségi anyaghasználat, a kapocs különösen jól sikerült.
A hangja emlékeztet a régi - azt hiszem - JBL micro 2-nek nevezett eszközére.
Úgy néz ki, hogy a fizikát itt sem sikerült meghazudtolni, a hang kicsit öblös, erősen meleg hangzású, ha lenne hozzá eq, a közép-magas tartományt azonnal nyomnám feljebb. Arra tökéletes, hogy csak bedobjam a hátizsákba, hogy legyen nálunk egy hangkeltő, vagy csendben a háttérben szóljon valami (ez is volt a cél), de gyakorlatilag minden más tekintetben sokkal gyengébb, mint a nagyobb hangszórók, amiket hallgattam - ahogy ez várható is volt. Otthon nem hiszem, hogy gyakran be fogom kapcsolni.
20e környékén, hacsak nem a könnyű szállíthatóság a cél, akkor szerintem sokkal jobb hangminőséget lehet találni máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest