Hirdetés
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
Siamiáu
üzenetére
Üdv! Tegnap meggjött az xb30-as hangszóró! első ránézésre nagyon szép. Tetszik a váltos villogós fény! Fehér színben vettem, ami igazából szürke. Szóval nem tudom miért weight a neve
. Hangzásra elsőre kicsit negatívan hatott rám. Talán többet vártam! a mélyet alapból rá kell rakni. Anélkül elég doboz hangú! Összességében nem bántam meg a vételt. Akciós is volt. Jó lesz sütögetésekhez zenélgetni!
Aksiról nem tudok nyilatkozni! Külsőre nagyon tetszik amúgy! ár árták arányban mihez lehet hasonlítani ezt amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hangzásra elsőre kicsit negatívan hatott rám. Talán többet vártam! a mélyet alapból rá kell rakni. Anélkül elég doboz hangú! Összességében nem bántam meg a vételt. Akciós is volt. Jó lesz sütögetésekhez zenélgetni!
Aksiról nem tudok nyilatkozni! Külsőre nagyon tetszik amúgy! ár árták arányban mihez lehet hasonlítani ezt amúgy?