- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13701 üzenetére
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem anno 12E forintért ingyen szállítással, ha ráadjuk a Tronsmart Groovra a szállítási költséget majd nem ugyan ott van.
Súlyba is majd ugyan az, kicsit nehezebb az uboom.
"miközben egy jbl go-ra azt montad, hogy meglepődtél hogy szól"
A hangminőség és a teljesítmény között van azért egy pár különbség.
Biztos hogy nagyobb a teljesítménye mint a Go-nak, de ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.Az Earfun Go-t is 10.000 ft-ért vásároltam szállítással.
Szóval ne mond már más ligában vannak......
A Tronsmart Groove ellen meg harcba külföm az Earfun Go-t!
Earfun Go - Maximum Bass ComplitationKár már kifutott széria, kellet nekem mindig kíváncsiskodni új hangszóró után.
#13705<Adamsky>
Jó látni megjelent, Ha a Bose-t odaveri akkor tényleg nagy durranáss lesz.Hiába a 2X55mm Driver csak megteszi a hatását.
Pláne ha Oluv hangolja, arra kíváncsi vagyok egy old school SRS-XB30 hogy állná meg a helyét az Uboom L.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest