- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
dellfanboy #2299 üzenetére
Mondjuk a Go egy tularazott car.. Felét se éri.
-
benvolio
őstag
válasz
Intel fan11 #2295 üzenetére
Esetleg a Creative Muvo 2 jó lehet, de hogy itt mennyire ajánlott azt nem tudom.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Melyik típus ajánlott amiben van micro sd és usb port is? 20K körül!
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Max 30k-ért vennék kül- és beltéri használatra szépen muzsikáló és kitartó (akksi) hangszórót.
Eddig az alábbiakat néztem, mindkettő 30k:
- JBL Charge 2+
- Sony SRS-XB3Az olvasott paraméterek alapján eddig a Sony áll nyerésre, a spec szerint 24h az üzemideje és 20Hz-20kHz a tartomány, szemben a JBL 12h üzemidejével és 75Hz-20kHz.
Persze tudom, hogy mindenki azt ír amit akar, de sajnos nincs lehetőségem meghallgatni ezeket, ezért kérem a segítségeteket.
Ha tudtok ebben az árkategóriában más alternatívát ajánlani, azt is szívesen fogadom.
+1 (hülye) kérdés: stereo-t hogyan lehet ezekkel megoldani?
Köszi
YB -
Jarod1
veterán
válasz
dellfanboy #2291 üzenetére
Jbl flip3 a te hangszóród, amikor bejön a hívás kiteszi automatikusan hangszóróra a csörgést zenét leállítja,
könnyű hordozható mert adnak hozzá egy pántot.
Van rajta telefon felvevő gomb. -
ITrex
tag
Sziasztok!
Ismerős által tudnék szerezni 40 ezer forintért zsír új, bontatlan JBL Charge 3-at. Kérdésem hogy ezért az árért van e esetleg jobb ár/értékű hangszóró, esetlegesen mik a vélemények a hangszóróról?
-
dellfanboy
őstag
sziasztok. szükségem lenne a tippetekre. az autómba(vw polo) keresnék BT hangszórót, semmi xtra csak zene hallgatás valamint a bejövő/kimenő hívások fogadása. idáig a JBL go-t gondoltam de rákeresve itt a topicra láttam hogy van más alternatíva is olcsóbban.best buy-t tudnátok mondani? kínából megéri ilyeneket rendelni?
sose volt még ilyen cuccom és azt se tudom hogyha jön egy bejövő hívásom akkor a hangszórón kell megnyomni egy gombot, hogy felvegyem vagy a telon? vagy ez minden készüléken más? olyat keresnék ami a hangszórón lévő gomb vezényel.köszi -
Joacoking
tag
Sziasztok!
40 ezer környékén szerintetek van a JBL Pulse 2-nél jobb?
Torzítás nélküli erős mély előnyben, de azért a többi hang se vesszen el.
Tetszetős, de a hangzását nem hallottam még. Ebben az árban van, ami jobban szól nála? A fények miatt nem kerül árkategória szerint hátrányba a hangzás? Vagy ez annyira nem befolyásolja az árát?
Előre is köszi -
FingR86
őstag
válasz
-szabi- #2280 üzenetére
Sajnos nem sikerült közepes hangerő közelében maradni. Végig csutkan ment AUX kabelrol. Ez meg is látszott a futásidőn, érezhetően több volt. Le merülés előtt elkezd jelezni a hangszóró a tetején villogó fénnyel. Egyedüli dolog ami nem tetszik benne, a ki és bekapcsoláskor adott hangos dallam. Ezt leszámítva nagyon best buy még mindig. Jekenleg várom a JKR érkezését.
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy JBL Xtreme hangszóró, amire bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonom (Oneplus One). Néha néha előfordul, hogy 20-30 perc zenelejátszás után jön egy kb. 5 másodpercig tartó akadás, dadogás. Majd utána szépen megy tovább a zene. A forrás 50 cm-re van körülbelül a hangszórótól, semmi nem állja útját a kommunikációnak az eszközök között. Eléggé bosszantó jelenség aminek nem szabadna fennállnia egy ilyen neves (és persze drága) hangszórónál, véleményem szerint.
Legfrissebb Frimware JBL Connecttel feltéve, haver Iphone 7-jével is előfordult már, hogy megakad.Valakinek van valami ötlete ez miért lehet? A készülék eléggé új, majd' 2 hónapos. Igaz rendszeresen van használva, (úgy heti 3x 1.5 órát), de nehogy már ne bírja a strapát.
-
a000
őstag
válasz
Intel fan11 #2279 üzenetére
leadzm féle soundcup, ebay-ről.
[link] -
a000
őstag
válasz
thenameless #2272 üzenetére
Na az enyém végre 8nap állás után megindult és mostmár a posta is látja
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
karakteres, jó mélytartománnyal, szép hangzással rendelkező egységet keresek autóba. Leginkább Pokolgép, Ossián, Moby Dick, éa hasonló stílusú külföldi előadók hallgatása céljából. Nem baj, ha micro- éa usb csatlakozó is van benne, sőt!
Kínai előnyben max 15 ezer forint értékben.Köszönöm!
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2275 üzenetére
Olvass kicsit vissza. 10-20 e a leggyakoribb kérés.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2273 üzenetére
Ezt a fa dobozosságot felejtsd el. Nem attol lesz jo egy bt cucc. Egyébként meg olvasgass vissza. ( ha nagyon kell, Fa dobozos az archeernek van. YouTube :Archeer A320 - soundcheck)
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Bt-s hangszórót szeretnék vásárolni! kb 20 ezer ftot szánnék rá! Fa dobozost szeretnék mit érdemes venni ennyi pénzből?
-
thenameless
tag
Semmi, már csak azt várom, hogy júni 15-én panaszt indíthassak... :/ most írtam a yunexpress-nek levelet, hátha tudnak valamit kezdeni a bajommal, mitől akadhatott el.
Megrendeltem most egy másikat yall_it nevű felhasználótól. Ha véletlen mindkettő összejönne végül, akkor beszer áron eladom majd. -
a000
őstag
válasz
thenameless #2231 üzenetére
Szia
A csomagod mozdult azóta? Az enyém 30-a óta áll Amszterdamban, azóta nem mozdul. Van ES szám ami a posta oldala szerint nem él. Lehrt valami fennakadás van a füves országban?
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
több napos olvasgatás utáni benyomásaim, kérdéseim jönnek....
BT hangszórót vennék éppen, a max. összeg a JBL xtrem ára. Főleg szabadban szólna a kis édes.
Kiinduló pont a JBL charge 3 volt, utána jött az xtrem, majd a Dockin d fine a képbe, és nagyjából itt meg is állt a tudomány.
Jól sejtem hogy (nem csak) ezek közül, de maximum ennyi pénzért a Dockin a best buy? Illetve van hozzá ajánlott beszerzési forrásotok?
Előre is köszönöm a véleményeket, üdv! -
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Minél többet gondolkodok, annál jobban nem tudom eldönteni melyik hangszórót vegyem. 10ezer ft környékén a legjobbat szeretném, ami kint is használható és viszonylag kis méretű.
Taotronics Pulse X; Anker SoundCore; Cambridge SoundWorks OontZ; BlitzWolf BW-F4; Xiaomi.Ezeken gondolkodok. Melyik lenne a legjobb?
-
Joacoking
tag
Sziasztok!
25 ezer (+-5000) forintig tudtok a Skullcandy Barricade hangszórónál jobbat ajánlani? A hangsúly azon van, hogy torzítás nélküli erős mélyhangok legyenek, de azért a magas- és középhangok is szépen szóljanak.
Válaszokat előre is köszi -
-szabi-
addikt
-
djnice
veterán
válasz
-szabi- #2257 üzenetére
Igen, mind a kettő megjött, tovább is adtam ismerősöknek
Nagyon szép hangja van, de a mély nagyon függ attól hogy hová helyezem a hangszórót, némelyik számnál puffog is és nem is megy le olyan mélyre mint gondoltam. Persze tudom, a mérete miatt erre képes max, 100 EUR-ért jó vétel, de 140-ért már nem venném meg.
MM-ben próbáltam egy HK Go+Play-t, annak teltebb mélyei voltak még az áruházban is, tudom 3x annyi a bolti ára, szóval nem releváns az összehasonlítás, de a gyárból meglesz olcsónMindent összevetve jó kis hangszóró a Dockin D Fine, de nagy bulit nem lehet csapni vele, ha arra kerülne a sor
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Ezt, ennyiért érdemes megvenni? Semmi extrát nem akarok, csak főzéshez, bickli szereléshez...stb
-
Pandaboy
tag
Ma megvettem a Proda PR-308, első BT hangszórómat. 2x3 wattos jó hangos. Sokkal jobb basszusa van, teltebb hangzást ad mint a JBL GO. És kétszer olyan hangos.
Tescoban olcsóbb volt mint a neten bárhol. 6700 ft. Ajánlom másoknak is. Ezt vettem addig, amíg megrendelem a Leadzm-ot.
-
benvolio
őstag
Tudtok olyan hazai boltot ahol a Divoom Voombox Outdoor 2-t lehet kapni? Sehol nem látom csak az elsőt.
Üdv! -
FingR86
őstag
válasz
-szabi- #2251 üzenetére
a vastag zsinór is simán átmenne a résen, nyugi.
olyan nagy tapasztalat még nincs, kibontás után hallgattam kb 1 órát, amikor lemerült és magától kikapcsolt.
töltőre dugva kb 2,5--3 óra alatt töltött fel ha jól emlékszek. de utána le is tettem pihenni kb. Hnap viszem majd magammal kis összejövetelre, majd akkor már tudok többet mondani.
egyébként minden tetszik benne, ha túlságosan erős jelet küldök neki telóról, akkor sem torzít...inkább mintha elvenne a mélyből. -
q13579
senior tag
Erről mi a véleményetek?
Ahogy korábban is említettem olyan hangfal kellene, amit kültéren is lehetne már korrekten használni és nem szól doboz hangon, van valamekkora ereje, de eközben kompakt is marad.
Az akksis BT hangszórókat elfelejtettük, mert ennyi pénzért normálisan használhatót lehetetlen kapni, nagyon alacsony a teljesítményük.
Nagyon gondolkodunk még esetleg két hangfalas megoldásban, mert ott láttunk jobb ár/teljesítmény arányú készülékeket, de sajnos ott meg pont a kompaktságát veszítjük el az eszköznek...
Tehát egyelőre ez tűnne jó választásnak 50.000 Ft-ért. Valaki, valamilyen alternatívát esetleg?
-
-
FingR86
őstag
na leadtam GB-en egy rendelést a JKR KR-1000-re, pontokkal 25,91$-ra lehetett levinni ingyen regisztrált szállítással. Csak a kíváncsiság kedvéért, melyik is szól jobban... a LeadZM vagy a JKR. Amint megérkezik majd megírom a tapasztalatokat.
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Mediaba van egy 10ezres vásárlási utalványom és egy bt hangszórót szeretnék venni belőle, melyiket ajánlanátok? 10-13ezer a keret, nem szeretnék nagyon ráfizetni. Melyik most a legjobb a kínálatban?Köszi!
-
kaszibat
tag
válasz
Hauptmann #2236 üzenetére
Én INNEN rendeltem utoljára haveromnak és ugyanazt kaptuk, mint az enyém. Esetlen a youtube-on clavinetjunkie tesztje alatti link lehet ugyanaz mint amit ő tesztelt, de az 15 dollárral drágább. És még a JKR KR-1000 is külsőre ugyanez, azt úgy hirdetik, hogy az SL-1000s továbbfejlesztett változata. Esetleg youtube-os teszteléseket érdemes lenne megnézni róla.
-
choco01
addikt
Hali.
10-20 között tudtok ajánlani valami bevált kihangosítót? Edzés mellé kéne zenéhez, meg lakásba.
Ilyen 8-15 wattosakat néztem, lehetőleg fehér vagy pirosat, vagy pedig ezt az M&J nba lakers logósat néztem, nem tudom milyen lehet..
M&JA JBL és Beats 30-40 ezres kategóriát is néztem, de lehet hogy pl. ez a Lamax is tud majd nem annyi harmad annyiért..
-
Hauptmann
veterán
Tud valaki egy jó SL-1000S-hét linket?
-
FingR86
őstag
válasz
így nézett ki a teljes menet: [kép]
-
FingR86
őstag
válasz
-
kaszibat
tag
válasz
Pandaboy #2230 üzenetére
Igen, az Sl-1000s - t már elég sokan gyártják. Nekem sem az eredeti isoundbar verzió van, de hamis vagy nem, nagyon szépen szól, olyan basszussal, hogy a múltkor újonnan érkező kollégák azt hitték, hogy a mellette lévő két nagyobb (de kikapcsolt) Genius hangfallal együtt adják. Amikor felvilágosítottam őket hogy csak ő egyedül nyomja, rögtön körém gyűltek. Sajnos ahol én vettem, ott már nem kapható, pedig azt bátran ajánlanám.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Pandaboy #2230 üzenetére
Meg sem figyeltem, hogy vannak méretbeli különbségek is. Az eredeti SL-1000S a hosszabb, vagy a rövidebb?
Azon agyalok, hogy be kénr rendelni egy SL1000S-t, meg egy Leadzm-ez, aztán amelyik jobban bejön, marad. Kb. 22 ezer. Nem tudom, hogy ennyiért van ezeknél sokkal jobb ajánlat?
-
thenameless
tag
-
Pandaboy
tag
Az SL1000S megtetszett. Nagyon tisztán szól és hangosan az Oluv videóban. Ezt is hamisítják? Mert van rövidebb + hosszabb méretű verzió is. Sokak szerint jó a basszusa is. Érdemes lenne ilyet venni?
-
Egy-két
tag
Szerintem a 320 kbps MP3 elég szépen szól. Attól függ milyen hangrendszeren hallgatod, lehet lejjebb menni, persze nem érdemes mert az pár Mb adat amit megspórolsz, akkor fog fájni amikor fej hallgatóval meg hallgatod ugyanazt
A zenénél a forrás számít, tehát ha egy CD lemezről készít valaki egy 320 kbpses fix bitrátajú zenét az jól fog szólni mindenen, mivel egy elege nagyon jó minőségű forrást butit'unk le. De ha YouTube minőség .. ott elég kevés a zene minősége így ha abból csinálsz egy 320as MP3at az igazából inkább felkonvertálás mint sem valós minőség lesz.
Röviden az a jó tanácsom hogy ne YouTuberól szerezd be a zeneidet, és akkor közel biztos hogy jó minőségűek lesznek, és semmilyen zene hallgató eszközön nem fog elkapni az az érzés hogy de rosszul szól ez -
FingR86
őstag
válasz
thenameless #2219 üzenetére
mit ír a tracking? Az eladó adott reference numbert, ennyi idő után már élni kell az ES tracking számnak is az MPL nyomkövetős oldalán is. YunTrack
-
mufi
senior tag
válasz
Krill77 #2149 üzenetére
Nekem még mindig az a krdésem, hogy milyen mp3-at érdemes hallgatni, mármint mennyi kb/s meg a többi paraméter mert nekem galaxy S6ról, 4k video downloader youtubeous zenegrabber fájljai (320 kbs mp3) elég gagyin szólnak...Mediaban hallottam pl az Onyx 3-at az simán lealázza a Dockint.
-
Pandaboy
tag
válasz
FingR86 #2211 üzenetére
Egyik oldalán 1 hangszóró + 1 passzív membrán? A másik oldalán csak 1 hangszóró van?
És a hangszóró rácson nem folyik be a víz? Mert az illesztéseknél befolyhat. Illetve ennél és a JBL-eknél is a csatlakozóknál a gumi dugó nem tudom mennyit véd a víz ellen.
Bár a balatonba nem lehet bele vinni 100 méterre úgysemEz a Bluetooth átka
-
kaszibat
tag
válasz
thenameless #2219 üzenetére
Na most elbizonytalanodtam, hogy rendeljek-e tőle.
-
thenameless
tag
Mákostésztátok van a leadzm, soundcup stb cuccal, ugyan attól az eladótól (hi-etech) 05.05-ös rendeléssel még mindig várom....
-
holozis_HUN
addikt
Hmmm érdekes ez a leadzm... Vajon milyen lehet a hangja egy Divoom Voombox Outdoorhoz képest?
Proda X6-or cserélnék.olyan 18k forint környékén.
Oké, a proda volt 20k, de szerintme szebb hangzást is ki lehet hozni ennyiért.
-
FingR86
őstag
válasz
Hauptmann #2209 üzenetére
a fentebb linkelt hi-etec eladótól, és fel tudtam nála használni a 10$-os PayPal kuponom is.
akasztani simán lehet, egy cipő fűző vastagság is simán átfér a réseken, csak a mozgás lehet már fogja állítani a hangerőt is, bár elég kicsi az érzékenysége. Szóval sokat kell tekerni, hogy változzon a hangerő.
-
-szabi-
addikt
Hi
Ha van áram akkor valami bluetooth parti hangfal.
Múltkor láttam ilyet mediamarkt-ba: Sony GTK-XB5. Kedvcsinálónak: videó.Ha akksis kell mindenképp ezt a videót nézd meg: loudness comparison.
üdv
szabi -
FingR86
őstag
a mai nap kaptam én is kézhez a leadzm-et, fényévekkel jobb hangja van mint az F4-nek, egyáltalán nem tompák a magas hangok és a mélyek is klasszisokkal jobbak, nincs az a torzító, puffogás mint a BW-nál volt.
-
Pandaboy
tag
A legolcsóbb 50 ezer ft - Jam Symphony WiFi aktív hangszórót ajánlom. Tisztán szól, nagy a basszusa, hallottam a MediaM-ban. Teljes hangerőn még nem hallottam kültérben, hogyan szól.
Kicsit OFF leszek = Akkor ha van áramforrás és nem számít a méret, kerti partyhoz inkább ajánlok egy Erősítőt + Hangfalakat vásárolni. Használtan netről kijönne 25-30 ezerből.
Pl. Tesla hangfal 10 ezer ft. Ez nagy hangerőt tud a 20 cm-es mélyel, nagy basszust és tisztán szól. + Erősítőt 15 ezerért bármilyet lehet venni 2x50 wattosat Sony, Pioneer, Technics, Akai, stb...
A telefont meg rákötöd Jack-RCA kábellel az erősítőre. Ha a Bluetooth nem fontos.Ha kicsit drágábban vennél erősítőt+hangfalat 20-20 ezer, akkor is kijön az egész 40-ezerből.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Kültérre szeretnénk egy korrekt bluetooth-os hangfalat venni, ami egy kisebb kerti sütögetést ki tudna szolgálni hangügyileg. Milyen ártól indulnának ezek és milyen típusban érdemes gondolkodni? (A lényeg, hogy azért ha lehet valamennyi mélyet is ki tudjon magából préselni).
Az nem szempont, hogy kompakt legyen, csak és kizárólag a teljesítmény a lényeg.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest