- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Ha van áram akkor valami bluetooth parti hangfal.
Múltkor láttam ilyet mediamarkt-ba: Sony GTK-XB5. Kedvcsinálónak: videó.Ha akksis kell mindenképp ezt a videót nézd meg: loudness comparison.
üdv
szabi -
Pandaboy
tag
A legolcsóbb 50 ezer ft - Jam Symphony WiFi aktív hangszórót ajánlom. Tisztán szól, nagy a basszusa, hallottam a MediaM-ban. Teljes hangerőn még nem hallottam kültérben, hogyan szól.
Kicsit OFF leszek = Akkor ha van áramforrás és nem számít a méret, kerti partyhoz inkább ajánlok egy Erősítőt + Hangfalakat vásárolni. Használtan netről kijönne 25-30 ezerből.
Pl. Tesla hangfal 10 ezer ft. Ez nagy hangerőt tud a 20 cm-es mélyel, nagy basszust és tisztán szól. + Erősítőt 15 ezerért bármilyet lehet venni 2x50 wattosat Sony, Pioneer, Technics, Akai, stb...
A telefont meg rákötöd Jack-RCA kábellel az erősítőre. Ha a Bluetooth nem fontos.Ha kicsit drágábban vennél erősítőt+hangfalat 20-20 ezer, akkor is kijön az egész 40-ezerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest